srijeda, 31. kolovoza 2022.

LA ROCHE POSAY TOLERIANE SENSITIVE FLUIDE

 

Ljeti mnoge hidratantne kreme ne odgovaraju mojoj mješovitoj koži lica. U kombinaciji sa suncem i morem začepe mi pore i onda se lako pojave komedoni. Ljeti su mi ugodne lagane, jednostavne i nemasne teksture koje ne opterećuju kožu. zato sam fan proizvoda za hidrataciju u obliku fluida. Uvijek prednost dajem ljekaničkim brendovima koje imaju odlične formulacije. Ovo ljeto koristim La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluide.

Linija proizvoda Toleriane namijenjena je osobama sa osjetljivom i reaktivnom kožom lica. Oni štite barijeru kože i imaju jednostavan sastav, pa proizvođač naglašava da su ovi proizvodi pogodni i za njegu kože bebe.


Pakiranje i tekstura:
Kao svi ljekarnički brendovi i La Roche Posay ima jednostavna pakiranja. Fluid dolazi u boci od 40ml koja ima pumpicu za higijensko korištenje proizvoda.
Tekstura je lagana, nemasna i koža je brzo upije. Fluid nema miris.


Sastav:
Od aktivnih sastojaka tu imamo:
  • glicerin (za hidratizaciju)
  • termalna voda La Roche Posay (umiruje kožu i smanjuje crvenilo)
  • vitamin B3 (smiruje kožu)


Moje mišljenje:
Nemam osjetljivu niti reaktivnu kožu lica, međutim sklona je nastanku komedona. Zato ljeti posebno vodim računa da temeljito očistim lice jer kombinacija sunca, mora i kreme sa zaštitnim faktorom plodno su tlo za pojavu komedona. Kod La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluida paše lagana rekstura koja pod prstima djeluje vodenasto i lako se razmazuje po licu. Njegov jednostavan sastav osigurava djeluje umirujuće i to mi odgovara nakon dana provedenog na plaži. Što se tiče hidratizacije, fluid mi na većer nije dovoljan, tada koristim neku konkretniju kremu za lice. Tijekom dana kada nisam vani nakon niacinamida ili vitamina C lijepo nahrani kožu bez da je dodatno zamasti. 
Znate da volim jednostavne i lagane teksture tako da je La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluide odličan proizvod za njegu moje kože.
Sve proizvode brenda La Roche Posay možete kupiti na Notino web shopu.

PR post






Nema komentara