utorak, 19. srpnja 2022.

VALENTINO DONA BORN IN ROMA YELLOW DREAM

 


Sredina lipnja naznačuje početak sezonskih sniženja. Na Notinu to znači veliko sniženjeproizvoda poznato kao Summer Black Friday.
Sve proizvode koje ste tijekom godine željeli imati sada možete kupiti po znatno nižim cijenama. 
Ja sam sebe počastila predivnim parfemom Valentino Dona Born in Roma Yellow Dream.


U jednom parfemu za ljeto nije lako uklopiti sve moje zahtjeve. To treba biti svjež miris koji će mu u vrućim ljetnim danima donijeti dašak svježine ali isprepleten slatkim i toplim mošusnim notama. 
Za ovo ljeto sve što sam željela pronašla sam u parfemu Valentino Dona Born in Roma Yellow Dream.
On je najnoviji dodatak u kultnoj kolekciji parfema Born in Roma.
Prekrasna bočica inspirirana rimskom arhiteksturom i neonski žutim pakiranjem vodi nas ulicama Rima okupanim suncem.


Borm un Roma Yellow Dream rođen je iz iskričavog sunca koje zrači kroz vječni grad, odišući misterijom i romantikom, elegancijom i slobodom.
Valentino, rimljanin u srcu, ovim mirisom oslikava novi početak života koji dolazi sa novim danom.


Ovo je cvjetno-mošusni miris isprepleten svježinom i cvjetnom slatkoćom. Jako zanimljiva mješavina limuna, ruže i mošusa.
Parfem se otvara citrusnim aromatičnim notama bergamota i talijanskog limuna. Nevjerovantna svježina dalje nas vodi do nota božura i turske ruže koja ovdje pokazuje svoj svilenkasti karakter. Cijelu kompoziciju zatvara senzualan i sladak miris mošusa prožet mirisom vanilije. 


Ovaj prekrasan miris je simbol sutrašnjice, novih početaka ispunjenih životnom radošću. Žuta boja je svjetlost koja utire put, sunce koje sija i toplina koja se ovija oko tijela. 


Valentino Dona Born in Roma Yellow Dream je savršen izbor za ženu koja diše život punim plućima i koja će vam uvijek izmamiti osmjeh na lice.

Parfem je dostupan na Notino web shopu.


PR post

Jeste li već probali ovaj prekrasan parfem?













Nema komentara