nedjelja, 8. svibnja 2022.

CLINIQUE HIGH IMPACT MASKARA ZA OČI

 


Koliko sam ja maskara za oči isprobala u životu...puno, stvarno puno.
Za par njih sam mislila "to je to", a onda im opet nešto nedostaje. Možda nisam realna, možda očekujem da mi maskara podari guste i uvijene trepavice...ne znam. Kada kao ja imate male i ravne trepavice zahtjevi od maskare za oči su jako veliki.
Clinique High Impact maskaru za oči sam davno dobila u nekom poklon paketu. Mislila sam ovo je samo još jedna u nizu maskara za oči, ali me ugodno iznenadila.



Clinique High Impact maskara za oči nije novitet u beauty svijetu,već dugo se nalazi na policama parfumerija. Pakiranje maskare je minimalističko, smješteno u kartonsku kutiju karakterističnu za Clinique proizvoda.

Tekstura i četkica:
Sviđa mi se što maskara nije previše mokra. Četkica za sobom vuče optimalnu količinu proizvoda što olakšava aplikaciju. Maskara je intenzivno crna i ostavlja odličnu boju već u jednom sloju.
Četkica je ravna, srednje dužine. Dlačice su ravnomjerno raspoređene i optimalne dužine za moje kratke trepavice. 


Četkica ravnomjerno rasporedi maskaru po trepavicama, ne lijepi ih niti nastaju grudice. Za dnevnu varijantu jedan sloj maskare je sasvim dovoljan i tada trepavice izgledaju prirodno, blago su uvijene i voluminoznije su.
Ako želite nanijeti drugi sloj maskare preporučujem da pričekate dok se prvi sloj potpuno ne osuši. Nakon drugog sloja trepavice još dobiju na gustoći, a opet nemate onaj "false lashes" efekt.
Uvijek imam problem sa maskarom na donjim trepavicama jer se preslika na kožu. Sa ovom maskarom to nije slučaj, nema prljanja, nema slijepljenih trepavica niti grudica.
Na mojim trepavicama Clinique High Impact maskara za oči traje od jutra do kada je navečer ne skinem. Skida se lako micelarnom vodom ili uljem za skidanje šminke. 


Moje mišljenje:
Volim  
Clinique High Impact maskara za oči dobra je za "no makeup look" tj kada ne nosim šminku nego samo naglasim trepavice, ali i za večernje izlaske.
Sviđa mi se jednostavnost nanošenja ove maskare posebno ujutro kada sam uvjek u žurbi. Jedan premaz već daje uredan poslovni izgled.
Idealne trepavice san su svake žene i čini mi se da ne postoje. Zato smo stalno u potrazi za "onom" maskarom koja će napraviti čudo. 
Dok ne pronađem takav primjerak koristit ću Clinique High Impact maskaru za oči.

Ovu maskaru za oči možete kupiti na Notino web shopu.

PR posta








1 komentar

  1. Jako volim maskare sa ovakvim tipom četkice, volim ih daleko više nego silikonske, a ovu maskaru još nisam imala prilike isprobati no s obzirom na to da sam pravi junkie za maskare sigurna sam da će i ona doći na red :D

    OdgovoriIzbriši