četvrtak, 7. siječnja 2021.

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK

 


Preskočila sam kupovinu cushion pudera kada su bili hit u beauty svijetu, tako da je ovo moj prvi susret s njima. Volim Estee Lauder tekuće pudere, davno je moj must have puder bio njihov Ideale Matte (recenzija) dok ga nisu povukli iz prodaje.

Klasičan EL Double Wear tekući puder nisam probala, stoji mi neotvoren u ladici, a danas vam donosim recenziju EL Double Wear Nude Cushion Stick tekućeg pudera koji se nalazi među mojim makeup favoritima za prošlu godinu.





Puder dolazi u zanimljivom pakiranju, prozirnoj cijevi koja na oba svoja kraja ima zlatni poklopac. Kako trošite puder, tako u prozirnoj cijevi vidite koliko vam ga je još ostalo, znači neće se dogoditi da se krenete šminkati a pudera više nema.

Na jednom kraju poklopac se otvori i tu se nalazi spužvasti aplikator koji se može lako skinuti i prati što je meni jako važno.

Na sredini spuzvastog aplikatora je otvor kroz koji izlazi tekući puder. Ideja je da vrtnjom baze istisnete dovoljnu količinu pudera na aplikator, te pomoću njega nanesete i izblendate puder na licu. 


Ja sam puder nanosila na lice pomoću ovog aplikatora, ali pokazalo mi se bolje ako ga izblendam ovalnom četkom za tekuće podloge. 

 EL Double Wear Nude Cushion Stick obećava:
  • laganu do srednju pokrivenost
  • postojanost na licu do 8 sati
  • prirodan izgled kože lica
  • njega kože
Što se tiče teksture pudera ona je tekuća, lako se blenda na licu i po meni pruža baš srednju pokrivenost što mi se jako sviđa. Ne osjećam puder na licu čak i ako ga nosim ispod maske. Vidjela sam da se na maski puno manje preslikava od drugih tekućih pudera koje imam



Imam nijansu Pale Almond 2C2 i savršeno mi se stpa s kožom lica. Inače je ovaj cushion puder dostupan u 20 nijansi, naravno da sve te nijanse neće pronaći u našim parfumerijama.

Moje mišljenje:
Trenutno živimo u vremenu kada nam se puno toga promijenilo zbog korone, pa tako i moji zahtjevi od makeup proizvoda. Sada mi je kod pudera jedino važno da mi ne izaziva nered na licu budući da cijeli radni dan nosim masku. Tu je EL Double Wear Nude Cushion Stick prošao test.
Zatim, puder izgleda prirodno na licu i uopće ga ne osjećam što je dodatni plus kod mene.
Puder sam kupila u Mulleru a oplatila oko 350kn za 14ml proizvoda što je skupo.
Za istu cijenu možete kupiti duplo veću količinu Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tekućeg pudera, naravno, ako vam taj puder odgovara. 

Svi koji žele postići jaču prekrivenost, EL Double Wear Nude Cushion Stick im se ne bi svidio i za njih bi bolji izbor bio Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tekući puder. 

Volite li Estee Lauder tekuće pudere?







 


2 komentara

  1. Volim ih, super su i ovog bi probala al čini mi se trenutno malo preskupo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Kada budeš u mogućnosti svakako probaj ovaj puder :)

    OdgovoriIzbriši