utorak, 29. svibnja 2018.

MOJA KOLEKCIJA EYELINERA



Tuš za oči ili popularni eyeliner je proizvod koji će uvijek dati onaj završni touch vašem makeup-u. To je najjednostavniji način da svoje oči učinite privlačnima i odvažnima. Netko ga nosi svakodnevno, a netko samo u specijalnim prilikama. Netko ga stavi u par sekundi, a netko iz 100-tog pokušaja. Kako god, eyeliner je nezaobilazan proizvod u ženskoj kozmetičkoj torbici.


Ja imam spuštene kapke i to mi je uvijek bio veliki problem kada sam htjela staviti eyeliner. Uz to s godinama na kapcima (uz svu njegu) nastanu sitne borice, pa je još teže povući ravnu crtu uz rub gornjeg kapka.

Pisali ste mi u komentarima da vam pokažem kako ja stavljam eyeliner, ali ovako preko posta to je uistinu teško objasniti.Sve i da vam ja to pokažem 100 puta u videu neće imati velike koristiti. Najvažnija je vježba, jer kada uhvatite svoj „mot“ onda to postaje dio rutine.
Ja tuš stavljam tako da prvo od polovice gornjeg kapka, tik uz trepavice povučem crtu prema kraju kapka, a na samom kraju je malo nakosim (ne puno jer mi se ne sviđa kako na mojim očima stoji debela crta). Zatim od polovice kapka vučem tanju crtu prema unutarnjoj strani oka.
Ponekad volim liniju tuša izblendati kistićem da dobijem mekši izgled na oku. 

Najdraži su mi eyelineri u flomasteru. Oni imaju mali, precizni, savitljivi spužvasti aplikator i meni su najpraktičniji za korištenje.
U ovom postu ću vam pokazati moja 4 najdraža eyelinera u flomasteru.

Golden Rose Precision Eyeliner


Imam 2 Golden Rose tuša u obliku flomastera. Riječ je o vodootpornim tuševima koji se brzo suše i ostaju na kapku dok ih ne skinete.

Nijanse su Dark Blue i Brown. 
Ovi tuševi imaju tanki, mekani, savitljivi spužvasti aplikator sa kojim se stvarno lako radi.


Pigmentacija im je odlična, i jako sam zadovoljna njihovom kvalitetom.
Ne sjećam im se točne cijene, ali kao i svi Golden Rose proizvodi mislim da su svima pristupačni.





Flormar Miracle Pen slimtouch


Žao mi je što Flomar zatvara svoj dućan u Splitu jer je njihova kozmetika cjenovno pristupačna i kvalitetna.
Nijansa tuša je 005 Esmerald Green, lijepa tamno zelena nijansa. Tuš je također u obliku flomastera, aplikator je još precizniji nego kod Golden Rose tuša. Na kapcima se tuš odmah osuši, pigmentacija je odlična.





Manhattan Eyemazing Liner


Potpuno ista formulacija tuša kao i kod prethodnih, osim što mi je ova nijansa više ljetna, malo je smjelija za moj pojam. Nijansa je 87T Queen of Green.



Mogli ste vidjeti da ja nemam crni tuš. Naime, crni tuš mojim očima daje „strogi“ izgled i nikako ga ne volim.

Najtamniji tuš koji imam je Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (recenzija) u nijansi Caviar 27.

Koliko često koristite tuš za oči?
Koji je vaš najdraži tuš za oči?

4 komentara