nedjelja, 27. svibnja 2018.

KIEHL`S: Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque



Maske su neizostavni dio moje beauty rutine. Kombiniram različite vrste za hidrataciju, čišćenje pora, svježinu i blistavost kože. Maske su te koje uz kvalitetnu dnevnu rutinu naprave vidljivi željeni pomak zdravom izgledu kože. 
Nakon zime moja koža bude siva i umorna, bez sjaja. Pored pravilne njega potrebno mi je u proljeće nešto što će koži vratiti svježinu i sjaj.
Za taj učinak pronašla sam odličnu Kiehl`s Calendula&Aloe Soothing Hydration masku za lice.

Rijeć proizvođača:

 „ Posebno formulirana za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, maska Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque samo pet minuta nakon nanošenja hidratizira, umiruje i osvježava kožu. Zbog jednostavnosti i brzine djelovanja, postat će neizostavan dodatak njezi kože. Njezina umirujuća i obnavljajuća svojstva blagotvorno djeluju na kožu koja je umorna, dehidrirana i bez sjaja. Eterična ulja kamilice i limuna formuli bez parabena i bojila dodaju svježu, umirujuću aromu.“


Kako su Kiehl`s proizvodi prilično skupi, drago mi je da se maska može kupiti u manjem pakiranju od 28ml čija je cijena 120kn.
Pakirana je u staklenoj teglici i na prvi pogled sam dobila želju da je namažem za kruh jer me teksturom podsjeća na marmeladu. Tekstura je želatinasta, lagana i dovoljno je masku staviti u tankom sloju na čisto lice (ja sam koristila jednu malu žličicu za lice i vrat). Ova maska predivno miriše. Tako svježe i citrusno.



Kiehl`s Calendula&Aloe Soothing Hydration maska odgovara svim tipovima kože, a namijenjena je upravo vraćanju svježine i hidratizaciji umorne kože lica.
Ja sam masku koristila 2 puta tjedno.
Odmah kada masku aplicirate na lice imat će te osjećaj hlađenja koji meni stvarno paše. Dovoljno ju je na licu držati 5-10 minuta. Za to vrijeme maska se neće stvrdnuti, a potrebno se samo umiti i masku nježno ukloniti sa lica. Iako mi nakon korištenja maske lice nije bilo isušeno, ja bih uvijek stavila hidratantnu kremu.

Sastav:

Sastav maske najvećim dijelom čini voda, aloe vera, glicerin, ekstrakt nevena (od njega potiče žuta boja maske jer nije dodana umjetna boja), ulje korice limuna i naranče te ekstrakt božura.
Maska ne sadrži alkohol.



Moje mišljenje:
Kiehl`s Calendula&Aloe Soothing Hydration maska je meni stvarno odlična. Lijepo osvježi i hidratizira kožu lica, pa koža ostaje meka na dodir a ostaci neprospavane noći ili umora se više ne vide na licu. Super je što je dovoljno samo 5 minuta da se postigne puni njegujući efekt. 
Generalno, meni su Kiehl˙s proizvodi odlični, samo morate birati one koji odgovaraju vašem tipu kože. Cjenovno je ovo skuplji brend, ali u njihovom dućanu možete dobiti puno testera i prije kupnje isprobati baš svaki proizvod.

Koristite li maske u svojoj beauty rutini?
Volite li Kiehl`s proizvode?
Koji je vaš najdraži Kiehl`s proizvod?

4 komentara

  1. Ja sam se zaljubila u Kiehl's proizvode i uskoro kupujem full size masku i čistač

    OdgovoriIzbriši
  2. Znam draga da ti obožavaš Kieh`s proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Još nisam imala priliku kupiti Kieh's proizvode, ali maskice me jako privlače kao i okoloočna krema od avokada.Nadam se da ću uspjeti nešto isprobati u budućnosti kad ih svi toliko hvale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno te razumijem..proizvodi su za skupi.
      Predlažem ti da prije kupnje odeš u Kiehl`s dućan, napraviš besplatan pregled kože i prema tome odabereš par testera. Ovako skupi proizvodi se nikada ne kupuju bez testera

      Izbriši