nedjelja, 18. ožujka 2018.

FLORMAR: Color Up Lip Crayon 10 Caramel



Ovo je prvi Flormar proizvod čiju recenziju čitate na mom postu. Flormar je turski brend, njegov dućan se prošle godine otvorio u Splitu i ne znam zašto nisam kupovala njihove proizvode, valjda sam jednostavno zaboravila na njih. Kada sam otkrila kvalitetu Flormar proizvoda čula sam da su početkom siječnja zatvorili dućan u Splitu jer im prodaja nije dobro išla.
Kako god bilo, neću ulaziti u pojedinosti politike brenda, nego ću vam danas pisati o ružu koji u zadnje vrijeme najčešće imam na usnama, pa bih ga mogla proglasiti i favoritom zadnja dva mjeseca.


Color Up Crayon su ruževi sa polu mat završetkom. Dolaze u olovci na odvrtanje. Pakiranje je dosta jeftino, plastično ali ne mogu reći da je nekvalitetno jer mehanizam odvrtanja odlično radi.

Nasuprot pakiranju, tekstura ovog ruža me potpuno oduševila. Ruž je mekan taman onoliko koliko treba biti da ga možete precizno nanijeti na usne i bez ogledala. Jako je ugodan na usnama, ne uvlači se u pore i ne isušuje usne. 
Trajnost na usnama mu je dobra, izdrži i do 3 sata ako u to vrijeme ne jedete.


Nijansa 10 Caramel je moja „to go“ nijansa. Kada ne znam koji ruž odabrati, uvijek posegnem za ovim ružom. To je topla, ciglasta nijansa sa smeđim podtonom.
Tko voli ciglaste nijanse koje nemaju narančasti podton, ova nijansa je za njega.



Jako sam zadovoljna ovim Flormar ružom.
Ako imate gdje, svakako pogledajte i druge njihove proizvode. Cijene ruža se više ne sjećam, ali znam da nije skuplji od 20kn.

Imate li neki Flormar proizvod?
Znate li gdje se mogu li se njihovi proizvodi kupiti putem nekog web shopa?




4 komentara