subota, 24. ožujka 2018.

EMPTY #9



Toliko sam se zatrpala „kozmetičkim smećem“ da će te u buduće češće čitati ovakve postove.
Neću dužiti, idemo vidjeti jedan dio onoga što sam potrošila u proteklom periodu.



Njega kose


L`Oreal Elseve Extraordinary Clay šampon i regenerator za kosu sam recenzirala, pa pročitajte ako vas zanima moje mišljenje o njima.
Balea šampon za osjetljivo vlasište je odličan proizvod koji će dobiti svoju recenziju.
BioClin Phydrium –ES šampon za masnu perut uravnotežuje proizvodnju sebuma i nježan je prema kosi. BioClin proizvodi su namijenjeni za uklanjanje dermatoloških smetnji.
Ovo je tretmanski šampon koji sam koristila svako drugo pranje kroz mjesec dana. Kupila sam ga jer pretjerana proizvodnja sebuma dovodi kod mene do pojave seboreičkog dermatitisa. Zadovoljna sam njegovim rezultatima, vlasište mi je bilo čisto i umireno. Proizvod ne sadrži parabene, umjetne mirise, umjetne boje niti SLS.
Cijena šampona za kosu je 95kn za 200ml proizvoda.
Alpstories Organic Shampoo je bila ponovljena kupnja. Jako volim ovaj šampon za kosu koji također ne sadrži parabene, sintetičke mirise, mineralna ulja niti silikone (recenzija).



Kada su maske za kosu u pitanju ne kompliciram puno. Moja kosa je prirodno gusta, redovito šišam vrhove i ne zahtjeva neku posebnu njegu. Od drogerijskih maski jako volim Schwarzkopf GLISS maske za kosu.
Njihova Total Repair Ultimate Oil Elixir Structure-Build Up Treatment maska za kosu mi je odlična.

Proizvodi za tijelo


Yves Rocher Hamamelis 2u1 gel za tuširanje je blagi gel za tuširanje namijenjen osjetljivoj koži tijela. Sadrži umirujuću ekstrakt hemamelisa iz organskog uzgoja
Formula 2u1 nježno čisti zahvaljujući biljnoj bazi, a obogaćena je sastojcima koji vlaže i hrane kožu. Oftalmološki i dermatološki je testirano na osjetljivoj koži. Ima anti alergijski miris i formulu s neutralnim pH. 
300ml ovog gela za tuširanje dođe 27,90kn.
L`Angelica su moji omiljeni drogerijski gelovi za tuširanje i često ih kupujem.
Latte d`asina je gel sa magarećim mlijekom koje je bogato vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama. Gel je bogate teksture, ugodan za kožu tijela. Ono što mi smeta je jak miris koji mi nikako nije pasao.
Doushesse Sensitive intimni gel možete kupiti samo u Muller-u i ja ga u zadnje vrijeme stalno koristim.  Sadrži ekstrakt aloe vere i mliječne kiseline koji su prilagođeni prirodnoj pH vrijednosti osjetljive kože. Volim ovaj proizvod, a i cjenovno je pristupačan.


Eucerin pH 5 uljni gel za tuširanje s enzimskom zaštitom namijenjen je suhoj i osjetljivoj koži tijela, a meni je bio odličan tijekom zimskog perioda. Tekstura mu je rijetka, uljna i tijekom tuširanja stvara jako malo pjene.
Proizvod možete kupiti u ljekarnama, a cijena mu je oko 70kn za 200ml. 
Garnier Oil Beauty piling za tijelo mi je bio odličan (recenzija).



Botega Verde je drogerijski brend čije gelove za tuširanje jako volim. Ovaj put su tu primjerci sa arganovim uljem i irisom.





O Balea piling gelu za tuširanje sa narančom i mentom sam pisala recenziju.
My Body Meersalz Peeling Aroma SPA je jedan od mojih omiljenih pilinga za tijelo kojeg možete kupiti samo u Bipi (recenzija).


Avene After Sun Repair gel kremu za tijelo (recenzija) mi je toliko dobar proizvod da sam ga uvrstila u srpanjske favorite.
L`Angelica Bio krema za tijelo sa ekstrktom zobi ima svoju recenziju na blogu.


Krema za ruke iz Afrodita linije Cotton&Silk također ima svoju recenziju.


Znatre da ja imam gel na noktima, ali zato lakiram nokte na nogama. Potrošila sam dva Rosal odstranjivača laka za nokte, jedan sadrži aceton, a drugi ne. Oba su mi bila dobra.


Za njegu stopala po ne znam koji put koristim Balea kremu sa 10% uree (recenzija) i Barfuss kremu za stopala sa pantenolom i 25% uree (recenzija).


Nivea Protect&Care, Uriage Gentle Deodorant za osjetljivu kožu i L`Occitane Verveine Agrumes Cooling Deodorant (recenzija) su odlični dezodoransi koje sam koristila prošlo ljeto.

Proizvodi za lice


Obožavam termalne vode i moram vam reći da su one meni sve jednako učinkovite bez obzira na proizvođača. Lijepo umire i osvježe lice i to je sve što dobijem i očekujem od njih.
Ovdje su dva primjerka travel size pakiranja koja su mi zgodna za nositi u torbi.


Mixa Hyalurogel Light (recenzija) je odlična hidratantna krema za mješovitu kožu lica (recenzija).
Afrodita Professional 3 Peptides Intenzivna noćna esencija (recenzija) je odličan proizvod koji mi je dugo potrajao.


Douglas Essential Sensory Make-up Remover (recenzija) mi je jedno od dražih ulja za skidanje šminke koje i trenutno koristim.


Filorga Eyes Apsolute okoloočna krema (recenzija) djeluje na znakove starenja. 


Dermalogica Daily Microfoliant (recenzija) je moj omiljeni piling za lice.

Dekorativa


Vichy Normaderm Clear BB kremu (recenzija) trenutno koristim, ponovila sam kupnju i to dovoljno govori koliko volim ovaj proizvod.
L`Occitane Precious BB kremu sam neko vrijeme koristila dok nisam otkrila BB kreme koje bolje pristaju mom tipu kože. Krema mi je bila malo preteška, mada joj je pokrivna moć jako dobra.
Nisam vam nikada napisala recenziju Shiseido Perfect Refining tekućeg pudera , pa ako je želite čitati napišite mi u komentarima.
Obožavam ovaj tekući puder koji je u međuvremenu malo promijenio svoju formulu. 


Wet`n`Wild baza za kapke (recenzija) je moj omiljeni drogerijski proizvod tog tipa.
 Pharmatheiss Cosmetics Eyelash Booster (recenzija) je serum koji pospješuje rast trepavica.
Essence Get Picture Ready! Brightening Concleare (recenzija) je bio prelagan za moje dosta tamne podočnjake.
theBalm Matt(e) Hughes Liquid Lipstick (recenzija) je po meni najbolji drogerijski tekući ruž.

Parfemi


Znate za kraj uvijek ostavim ono što je meni najdraže-parfeme.
Potrošila sam Zara Bright Rose eau de toilette (recenzija), L'Eau d'Issey Florale (recenzija) i Burbbery Body, predivan miris čiju vam recenziju nisam pisala.
To je predivna cyhpre-voćna kompozicija koja započinje notama breskve i frezije. U srcu parfema su iris i ruža, a bazu čine sandalovina, kašmir, mošus, amber i vanilija.

Ako ste uspjeli doći do kraja posta, hvala vam na čitanju.
Jeste li koristile neki od ovih proizvoda?





4 komentara

  1. Da,većinu toga jesam.Super post.Volim čitati o potrošenim proizvodima

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni ovaj L`Angelica gel za tuširanje nikako nije legao, miris mu je grozan (bar meni), dok su mi stali njihovi gelovi, posebno onaj s pamukom odlični :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam ih skoro sve koji su u prodaji i stvarno su mi dragi

      Izbriši