subota, 10. veljače 2018.

L.O.V. COSMETICS: LIPaffair Color&Care Lipstick Matte


Isprobala sam dva po teksturi različita L.O.V. ruža za usne i jedva vam čekam prenijeti svoje dojmove.


LIPaffair Color&Care Lipstick Matte ruž za usne pakiran je u teškoj, kvalitetnoj crnoj tubi sa magnetnim zatvranjem. Obožavam magnetno zatvaranje jer je sigurno i izgleda mi tako fensi.


Za ovaj ruž L.O.V. kaže da ima „jedinstvenu praškastu matiranu završnicu, veliku disperziju boja sa samo jednom aplikacijom i ugodan osjećaj na usnama.“
Dolazi u čak 8 nijansi, pa će te ih češće viđati na mom blogu.

Znate da nisam ljubiteljica mat ruževa jer većina njih isuši usne, mada i među njima ima par primjeraka koje jako volim.
Ovaj ruž ne volim, obožavam ga. 
Njegova tekstura je jedinstvena. Bar ja do sada nisam imala ruž ni približno iste teksture. Dok ga apliciram na usne imam osjećaj da prolazim po usnama nečim mekim poput perja. Nije suh, tako lijepo klizi po usnama i takav osjećaj imam dokle god mi je na usnama. 
Jako ugodna baršunasta tekstura i jako lako apliciranje. Za ovaj ruž nije potrebno prethodno obrubiti usne olovkom jer nema šanse da će vam rubovi usana ostati nepravilno iscrtani.
Pigmentacija je brutalna, jednim premazom dobijete potpunu prekrivenost.
Na usnama izgleda mat, ali i pomalo puderast...kao da ste preko ruža prosuli  prozirni prah. 
Jako je dugotrajan. Meni na usnama bez popravka ostane cijeli radni dan uz sve kave koje popijem. Kako dan odmiče primijetila sam da mu se boja lagano gubi, ali ravnomjerno i to nije nešto ružno zbog čega biste ga trebali popravljati.

Nijansa ruža koju sam dobila je 950 Guilty Consscience.


Neobična nijansa koju sama ne bih nikada izabrala. Riječ je o hladnoj, tamno smeđoj nijansi koja vuće na mauve. Pod određenim kutom svjetlosti vidim i primjesu sive boje. Znam cure kojima ova nijansa jako dobro pristaje, ali nisam baš oduševljena kako na meni izgleda. 


Zbog savršene teksture nosim ovaj ruž često i u početku mi ga je bilo teško uklopiti u ostatak makeupa. Na kraju sam shvatila da uz malo svijetlog sjenila za oči ostavlja najbolji dojam. Ali, nijansa je najmanji problem..u životu su promjene uvijek dobro došle pa makar i u obliku ruža.

PR proizvod

L.O.V. proizvode možete kupiti u Muller-u, a cijena ovog ruža je oko 74kn.

Ako još niste, svakako probajte LIPaffair Color&Care Lipstick Matte ruževe za usne.
Nadam se da će vas oduševiti kao i mene



4 komentara

  1. Hej, nemoj se ljutiti, ali jedan dobronamjeran komentar - stalno pišeš lovE kozmetika, a ona je zapravo LOV bez E. U prvom postu sam mislila da je lapsus, ovako baš bode oči. Slobodno obriši komentar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neću obrisati komentar, dapače, hvala ti na ukazanoj pogrešci

      Izbriši
  2. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga Gabi na praćenju mog bloga. Drago mi je da ti se sviđa :)

      Izbriši