srijeda, 2. kolovoza 2017.

CATRICE COSMETICS: Predstavljanje noviteta jesen/zima 2017.



Činilo mi se baš prikladno da na ovaj vrući kolovoški dan pišem post o kozmetičkim novitetima za jesen i zimu...možda vas bar tako virtualno malo rashladim! 



Catrice je drogerijski brend koji sve mi volimo jer je omjer cijene i kvalitete odličan. Za predstojeće razdoblje odlučili su nas iznenaditi sa puno noviteta, pa je bolje da skratim uvod i počnem konkretno pisati o proizvodima.

Fabolous Face

Light Correcting Serum primer - koristi se ispod pudera, a fina zlatna svjetlost pruža suptilni efekt sjaja. Doziranje pomoću pipete omogućuje jednostavno doziranje proizvoda. Zahvaljujući neutralnoj nijansi, primer pristaje svim tonovima kože.
Cijena je 35,90kn.

Prime and Fine Make Up Transformer Drops Kapi - proizvod služi da se bilo koji Catrice puder individualno uskladi s potrebama kože zahvaljujući visoko pigmentiranoj tekućoj teksturi: Lightenind Drops kapi posvjetljuju teksturu pudera, dok ga Darkening Drops kapi čine tamnijim. 
Cijena je 27,90kn.
Sun Lover Glow Bronzing Puder - zapečena svilenkasta tekstura bronzera s iznimno finim pigmentima koji reflektiraju svjetlost osigurava sjajne naglaske, kao i suptilan osunčan izgled tijekom cijele godine. Tekstura se prilagođava svim tonovima kože.
Cijena je 39,90kn.

Professional Make Up Techniques Paleta za lice - šest puderastih i svije kremaste teksture omogućuju upotrebu raznih make-up tehnika sa samo jednom paletom: konturiranje, draping&strobing. Visoko kvalitetna paleta sadrži kist i zrcalo.
Cijena je 102,90kn.
Colour Neutralizer Mattifying puder - puder u kamenu koji pruža jednolik i mat izgled. U skladu s načelima korekcije boja, četiri nijanse mogu se nanositi pojedinačno ili miješano, te su pogodne za primjenu na cijelom licu ili samo na područjima sa nepravilnostima.
Cijena je 35,90kn. 


Re-Touch Conclear - tekući korektor sa srednjim prekrivanjem u tri nijanse. Hidratizira do 18 sati.
Cijena je 35,90kn.

All Eyes On You
Art Couleurs Collection paleta sjenila - visokokvalitetna prazna paleta sa integriranim zrcalom unutar pakiranja osigurava prostor za četiri pojedinačna Art Coleurs sjenila za oči. 
Cijena je 22,90kn.


Art Coleurs sjenila za oči - osam click-in pružaju uvjerljive mat i metalik efekte, ako i dugotrajnu, visoko pigmentiranu puderastu teksturu.
Cijena je 22,90kn.
Higlighting sjenilo za oči - dolazi u tri nijanse i pruža fascinantan sjaj. Svjetlosni naglasci u unutrašnjem kutu oka i ispod obrva vidljivo otvara oči za budan izgled.
Cijena je 22,90kn.
The Ultimate Chrome Collection paleta sjenila za oči - s devet savršeno usklađenih nijansi ova paleta nudi puno look-ova. Tekstura sjenila je puderasta, dobro pigmentirana, a raspon nijansi je od metalic do holografskih. 
Cijena je 39,90kn.


Liquid Metal Longlasting Cream sjenila za oči - odražavaju svjetlost poput tekućeg metala i sjaje s posebno dugotrajnom formulom. Zahvaljujući nježnom aplikatoru sjenila se lako apliciraju. Kremasta tekstura pruža visoko prekrivanje.
Cijena je 33,90kn.
Glam&Dool False Lashes - vodootporna maskara za oči ima duboku crnu boju i elastomer četkicu.
Cijena je 31,99kn. 
Glam&Dool Super Black vodootporni tuš za oči - sa svojim inovativnim i fleksibilnim vrhom u obliku tulipana stvara dogotrajan crni eyeliner stil.
Cijena je 
Matt&Glow paleta za obrve - 3u1 paleta za obrve s voskom za oblikovanje, kao i dva pudera osigurava "brows on fleek" s prirodnim ili modernim završetkom. Za razliku od završetka prirodnog izgleda s mat efektom, sjajna tekstura sadrži pigmente koji reflektiraju svjetlo i stvaraju naglasak na obrve. Vosak za oblikovanje je idealan za fiksiranje zalutalih dlačica. Uključuje praktični duo aplikator, koji ima tanku kosu četkicu na jednom kraju i mali češalj na drugom kraju.
Cijena je 31,90kn. 

Lovely Lips
Velvet Matt Lip Cream ruž za usne - apsolutni must-have proizvod za sve koji žele prekrasan svilenkasti mat završetak .
Cijena je 27,90kn.
Lip Dresser Shine Styl olovka za usne - kremasta svjetla formula pokriva usne intenzivnim i sjajnim završetkom u raznim nijansama.
Cijena je 39,90kn. 
Ultimate Matt ruž za usne - ruž za usne s potpunim mat završetkom pruža intenzivnu pokrivenost usana. Ne isušuje usne.
Cijena je 31,90kn.
Tekući ruž za usne u prahu - tekuća tekstura intenzivne boje daje usnama izgled kao da su umočene u metalni prah: tekući puder za usne ima dugotrajnu formulu i mat završetak.
Cijena je 31,90kn.
Volumizing balzam za usne - stvara voluminozne usne i ima ugodan efekt hlađenja. Njeguje usne s hranjivim shea maslacem. 
Cijena je 35,90kn.

Iconic Nails
Brown Collection Nail Lacquer lak za nokte - smeđa boja trenutno osvaja modni svijet, pa su ovi lakovi za nokte u različitim smeđim tonovima, s visokim prekrivanjem i obogaćeni su acai uljem. 
Cijena je 21,90kn.

Catrice noviteti će biti dostupni sredinom Kolovoza na prodajnim mjestima DM-a i Bipe.

Kako vam se sviđaju proizvodi iz Catrice kolekcije jesen/zima 2017?
Koji će te proizvod prvo kupiti?



















Nema komentara