subota, 15. srpnja 2017.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge


Zaljubljena sam u Real Techniques Miracle Complexion spužvicu za nanosenje podloge, a nikako da vam natipkam recenziju.
Koristim je više od pola godine i još joj nisam pronašla nijednu manu.
Ja volim kada mi podloga na licu izgleda prirodno i svježe, a to dosta ovisi o načinu na koji blendate podlogu bilo da se radi o tekućem puderu ili BB kremi.




Godinama sam puder na lice nanosila prstima, pa kasnije kistom, ali korištenjem ove spužvice cijeli proces je puno jednostavniji, a lice izgleda prekrasno


Spužvica je napravljena od mekog materijala, lijepo sjeda u ruci i naravno, morate je smočiti prije korištenja pri čemu se njena veličina udvostruči. 
Real Techniques Miracle Complexion spužvica se svojim oblikom razlikuje od drugih proizvoda iste namjene. 
Iako ima oblik jaja, na njoj se nalaze tri različite plohe koje pomažu da podlogu lijepo i precizno rasporedite po svim dijelovima lica. Na donjoj slici je preporuka kako koristiti određene dijelove spužvice, ali naravno da vi njeno korištenje možete prilagoditi sebi.


Šiljasti vrh spužvice koristim za blendanje korektora i pudera oko nosa, dakle na teže dostupnim mjestima. 


Na drugom kraju spužvica je koso rezana s pravilnim rubovima i taj dio se također  koristi za precizno blednadnje podloge.


Ovalnu plohu spužvice koristim se za blednadnje podloge na većim dijelovima lica i na prijelazu prema vratu.


Kada koristite spužvicu podlogu tapkajte, nemojte je razvlačiti jer će se tako puder puno bolje stopiti s licem.



Moje mišljenje:
Vjerojatno se Real Techniques Miracle Complexion spužvica po kvaliteti ne može mjeriti sa Beautyblender-om, ali svoj posao obavlja odlično!
Cijena joj je 52,90kn na Pink Pandi što znači da je puno jeftinija od Beautyblender-a.
Važno je spužvicu oprati tekućim sapunom nakon svake uporabe kako ne bi postala leglo bakterija. Spužvica se lako pere, samo morate biti oprezni pri istiskivanju vode iz nje kako je ne bi oštetili. Ja je stavim među dlanove i laganim pritiskom istisnem vodu.
Nikada nemojte podlogu stavljati direktno na spužvicu jer će tako nastati mrlje koje nećete moći lako ukloniti. Ja podlogu istisnem na ruku ili direktno na lice i onda je blendam spužvicom.
Na kraju, mislim da je Real Techniques Miracle Complexion spužvica jako dobra za početnike koji će tako najlakše i najravnomjernije nanijeti podlogu na lice.

Kako vi aplicirate i blendate tekući puder?
Jeste li koristili Real Techniques Miracle Complexion spužvicu?


4 komentara

  1. Evo već zadnjih par dana pratim kad će biti neka akcija na PP da je naručim što prije jer sam u potrazi za kvalitetnom spužvicom, a o ovoj sam čula sve najbolje. A uostalom i ne sviđa mi se baš ideja davanja 160 kn za beauty blender ipak mi se trenutno čini malo previše koliko god on dobar bio.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidis kako smo svi razliciti, bas sam jucer razgovarala s BSBP i kazu mi kako i nije neka. Osobno ju nisam probala, cekam ovih dana da mi dode. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram priznati da iako mislim da su spuzvice dobre i ljepo odrade posao jos uvijek nisu dorasle kvalitetnom kistu...kad puder nanesem Bobbi Brown full coverage cetkom to izgleda (bar na mom licu) puno bolje nego s beautyblenderom ili RT spuzvicom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa i ja unazad nekih par mjeseci koristim četku za nanošenje podloge i jako mi se sviđa učinak. Sa kistom baš i nisam spretna, ali to je sve stvar navike

      Izbriši