nedjelja, 25. lipnja 2017.

Ebelin četkica za čišćenje lica

Jednom sam koristila četkicu za čišćenje lica (recenzija) i nisam bila pretjerano oduševljena. Ipak sam se ponovo odlučila na njenu kupnju, jer sve što pronađem po drogerijama moram i probati.
Izbor je pao na Ebelin četkicu koja me privukla prvo svojim dizajnom. Dolazi u više boja, a ja sam uzela ružičastu koja mi je baš onako girly.

Četkica je zapakirana u plastičnu foliju, sigurna sam da je nitko nije dirao prstićima prije mene. 




Dimenzije četkice su male, ali je napravljena tako da lijepo „sjedne“ u ruku. Dlačice su bijele, mekane, jako gusto raspoređene. Također, na ručki četkice se nalazi konopčić kako bih četkicu mogla staviti na sušenje nakon svake upotrebe. 


Kako koristim četkicu za čišćenje lica?
Uporaba je jednostavna. Na mokru četkicu stavim malo gela za umivanje koji je trenutno u upotrebi. Zatim kružnim pokretima lagano masiram lice (sa kojeg sam prethodno uklonila sav makeup!) 2-3 minute. To masiranje je jako ugodno i relaksirajuće...mogla bih tako čistiti lice satima.


Primijetila sam da se gel za umivanje manje pjeni kada ga koristim sa četkicom. Nakon čišćenja lice umijem vodom, a četkicu operem sapunom kao i što radim sa kistovima.
Važno je nakon svakog korištenja četkicu oprati i staviti sušiti kako ona ne bi postala leglo bakterija.


Moje mišljenje:
Ebelin četkica za umivanje nježno čisti lice, pa bih je preporučila i osjetljivoj koži lica. Nakon čišćenja lica, vidim da su bijele dlačice postale tamnije što pokazuje da četkica ipak radi svoj posao.


Što se tiče smanjenja pora, manje pojave komedona i mitesera tu nisam primijetila nikakav pomak. U principu, četkica ne radi ništa što ne mogu uraditi prstima, ali volim osjetiti tu mekoću na svom licu i baš mi je gušt koristiti je!
Proizvod je kupljen u DM-u po cijeni od 30kn.

Koristite li neku četku za umivanju lica? 

Broj komentara: 7

  1. Imam je vec 5 mj.. koristim je ujutro i navecer.
    Meni je super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam je uopće primijetila kad sam zadnji put bila u dm-u , moram malo pažljivije škicnat idući put :D Baš bi je htjela probati i usporediti sa Bipinom gumenom koju imam već duugo i odlična mi je. Ako je nisi isprobala toplo preporučam.

    OdgovoriIzbriši
  3. E, da, moram obavezno kupiti Bipinu gumenu četkicu

    OdgovoriIzbriši
  4. Primetila sam je u DMu, skroz je slatka i nežna. Otkako imam Clarisonic, kunem se u četku za lice i baš me zanimalo radi li ova nešto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Želim Clarisonic već godinama, ali mi je još uvijek preskup!

      Izbriši
  5. Kako mogu doci do ove cetke za lice? Kod nas u dm nema da se kupi.

    OdgovoriIzbriši