ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

Božićno darivanje

Drage moje čitateljice,
vjerujem da kao i ja uživate u ovom predblagdanskom ozračju. Ovo je period u godini koji nas potiče na razmišljanje i vrijeme kada trebamo pokazati našu zahvalnost. 
Želim zahvaliti svima vama koji ste i dalje uz mene. Vaša podrška mi jako puno znači, vi ste dio ovog mog kutka sreće zvanog "beauty blog". Bez vas, vaših komentara, kritika, sve ovo ne bi imalo smisla.



Božić je vrijeme darivanja pa se ispod mog božićnog drvca našao jedan poklon za vas. Sadržaj poklona neka bude iznenađenje jer ja volim iznenađenja!





Bila bih najsretnija sve svoje vjerne čitateljice razveseliti poklonom. 
Kako to nije moguće, u božićnoj vrećici se nalaze beauty proizvodi koje sam birala s puno ljubavi. Vodila sam računa da bude zastupljena preparativa i dekorativa, birala sam proizvode svojih omiljenih brendova za koje vjerujem da će se i vama svidjeti. Naravno, sve je u skladu s mojim mogućnostima, jer nisam željela uključivati beauty partnere. 

Ovo je poklon od mene osobno za vas!


Bira se jedna dobitnica, a darivanje je otvoreno do četvrtka 22. prosinca u ponoć.

Pravila sudjelovanja:
  • u komentarima ostaviti ime pod kojim me pratite na Facebook-u
  • u komentarima obavezno napišite zašto pratite moj blog i/ili što bi voljeli promijeniti, o čemu biste voljeli čitati u budućnosti
  • objavu o darivanju je obavezno podijeliti pod opcijom "javno"
  • pratite me na Instagramu (ako tamo imate otvoren profil)
  • anonimne komentare neću uzeti u obzir
Dobitnicu će odabrati Random.org. a ja ću objaviti njeno ime na Facebook stranici bloga i ovdje na blogu.

Dobitnica mi se mora javiti u inbox u roku od 24 sata inače biram drugu dobitnicu.




Sretno svima!

Božićno darivanje je završilo. 


Sretna dobitnica je Lill Lilly!
Čestitam dobitnici i molim je da mi se javi.

Svima vama zahvaljujem na sudjelovanju, sljedeća nagradna igra ide uskoro!

23 komentara

  1. FB: Mirela Rastija

    Pratim jer imaš super objave, recenzije, darivanja, ne bih mijenjala ništa, ti najbolje znaš :) možda malo ubacit neke krpice, npr. novogodišnji look :)

    OdgovoriIzbriši
  2. FB: Martina Šišić

    Pratim blog zbog recenzija koje mi pomažu kod odabira proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pratim na fb: Tea Dorčak
    Volim citati Vase recenzije,jer mi pomognu pri kupnji i potaknu na kupnju bas tih proizvodq :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pratim blog jer volim čitati vijesti iz svijeta kozmetike, posebno me zanimaju recenzije pojedinih proizvoda zbog koji i sama odlučim kupiti nešto odnosno odustati od kupovine. :) Najviše me zanima preparativa, posebno njega kože i kose.
    FB: Tea Bandić
    IG: @tea1983

    OdgovoriIzbriši
  5. Facebook: Aneta Služek
    Volim pratiti tvoj blog jer unazad godinu dana pratim intenzivno blogove i blogerice i toliko toga novoga sam saznala... Recenzije uvijek dobro dođu; vrlo rado ih citam!
    Volim citati i o osobnijim stvarima, ako ih blogerica hoce i zeli podijeliti sa citateljima..
    Volim na tvoj fejs profilu gledati slike mora..
    Uglavnom- volim sve i pratim.
    I na Instagramu: aneta_91

    OdgovoriIzbriši
  6. Pratim tvoj blog jer je jako zanimljiv tj postovi su jako zanimljivi :) aa voljela bi citati npr prelistavanje Avonovog (ili nekog drugog ) kataloga tj sta se tebi svidja , sta imas , sta mislis kupiti , sta ima zanimljivo u katalogu itd :) FB : Hodzic Dzenita , IG : hodzicdzenita_ :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pratim te ne fb Lill Lilly,takodjer i na instagram profilu lil_s_lilly.Na tvojem blogu nebih mjenjala ništa,volim iskrenost i dosljednost,a to sam prepoznala u tebi od rijetkih blogerica koje dosta rijetko i pratim.Kod mene nema baš svatko mjesta,a i svoje vrijeme ne pridajem svakomu. Ovdje se uvijek dobro osjećam i uvijek nesto novo i zanimljivo pročitam,a i naučim.Zato ostani takva i dalje,čitamo se i u Novoj.

    OdgovoriIzbriši
  8. Fb Katarina Ventin Siljan
    Pratim te preko Bloglovina jos od samih pocetaka, ma i preko komentara drugim blogericama dok jos nisi imala blog jer spadas u blogerice sa nesto vise godina (kao i ja) i samim time vise mi odgovaraju tvoje recenzije, ali i tvoje misljenje mi vise znaci od mladih cura s kojima ponekad nemam bas puno dodirnih tocaka. Blog ti je super i nista ne bih mijenjala. Puno pozz i sve najbolje za predostojece blagdane od vjerne citateljice koja te puno cita, ali je prelijena za komentirati 😍

    OdgovoriIzbriši
  9. fb. Suzana Kišiček

    pratim blog zbog recenzija koje me uvijek najvise zanimaju zbog same kupnje. Najvise me zanima sve vezano za kosu i nokte ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Pratim jer si jedna od rijetkih blogerica iz grada gdje i ja zivim a volim pratiti objave i recenzije i jer su mi bliske po lokaciji, godinama i preferencijama.

    FB Tatjana TJ

    OdgovoriIzbriši
  11. FB: Sanela Ela

    Blog je odličan i obožavam čitati recenzije.
    Samo tako i dalje <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Blog je zanimjiv, a najradije ćitam rezencije proizvoda jer mi olakšavaju kupnju. fb Ane Saric

    OdgovoriIzbriši
  13. Iz tvojih postova uvijek naucim nesto nivo sto prije nisam znala a tvoje recenzije mi daju kvalitetne informacije o proizvodima koje mozda dosad nisam koristila a planiram ih isprobati. Opustajuce mi je citati i tvoje "nekozmeticke" postove. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. fb : Lana Branka Sa

    Iskreno ja nista ne bi mjenjala. Zasada uvijek nadem sve sto me zanima a najvise recenzije. Za mene ste odlicni i zelim jos puno uspijeha u daljnjem radu i u novoj g ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Obožavam tvoj blog, iskren je, pun kvalitetnih informacija. Sviđaju mi se i postovi nevezani uz kozmetiku (pogotovo o knjigama). Na Instagramu i FB obožavam tvoje slike. Uvijek uspiješ uhvatiti neki detalj koji mi uvijek izmami osmijeh na lice. A tek tvoje recenzije parfema.... Iskreno, divim se tvojoj organizaciji vremena, kako sve stigneš?
    Želim ti sve najbolje u 2017. godini i da se lijepo provedeš za božićne blagdane!
    FB Ivana Mandić
    Instagram @bubicaive

    OdgovoriIzbriši
  16. Volim tekstove i mišljenja koja me zainteresiraju u tolikoj mjeri da jednostavno moram kliknuti na taj link, što je novo, kakvi su to favoriti koje svi vole ili neki nevole i zašto ušparati koju kunu i kupiti baš taj proizvod pitanja su koja su me dovela na ovaj blog, i zadržala! Moć prezentacije je jednostavna i iskrena a i meni osobno takve su najdraže, u budućnosti Ti želim još puno lijepih suradnji sa brandovima, puno haulova i neka ovaj kutak ljubitelja dekorative i prepaative iz dana u dana bude sve veći. Sretni blagdani
    Pratim na FB Katarina Bošnjak

    OdgovoriIzbriši
  17. Fb: Mirjana Mikuš
    Sve pohvale za blog,jako mi se sviđa način pisanja i teme koje obrađuje, a posebno volim čitati recenzije preparativne kozmetike.Fotografije za recenzije su isto super i ja ti ovim putem želim samo poželjeti puno uspjeha i dalje. Sve najbolje za blagdane i hvala što nas daruješ! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. FB Slavica Smiljanic-Ig slavica.smiljanic
    kao i sve zene volim sminku i kozmetiku.Volim i promjeniti i poboljsati koristenje njih samih-zato volim blogove jer na njima ima recenzija proizvoda koji omogucavaju da se dosta toga dozna.I naravno olaksaju samu kupnju i odabir.Tako i na tvome blogu ima vrlo zanimljivih tekstova vrijednih paznje i citanja.kao i vrlo korisnih informacija.svako dobro zelim za predstojece blagdane i naravno citamo se i dalje :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Fb Marija Peggy Sue
    Vaš blog pratim jer volim citati recenzije proizvoda koje su iskrene i zanimljive..
    Na blogu ne bih nista mjenjala samo nastavite tako ��

    OdgovoriIzbriši
  20. FB: Andrea Benc
    Tek sam prije god dana intenzivnije pocela pratiti specificno hrvatske blogove tako sam i na tvoj naisla. Super mi je jer uvijek mogu naci recenziju nekog proizvoda koji je recimo specifican za nase podrucje a o kojem nemam pojma - hint* sminka. Izmedju ostalog, volim citati, isto koliko i raditi, o diy projektima...bilo da se radi prirodna kozmetika il cisto nes za zabavu, super su mi. =)

    OdgovoriIzbriši
  21. Recenzije su mi uvijek dobro došle jer mi uvelike pomažu pri odabiru proizvoda ili ako se dvoumim oko nekog proizvoda...njih zbilja uvijek s guštom pročitam :) Mjenjala ne bi ništa, sasvim sam zadovoljna s blogom kakav i je, ali voljela bi recimo čitati o njezi i stiliziranju...više o stiliziranju suhe, guste, kovrčave kose i voljela bi čitati o kistovima...četkicama za makeup, za što se koristi koji kist?!!
    FB: Ksenija Drča
    IG: kksenci

    OdgovoriIzbriši