utorak, 12. srpnja 2016.

AFRODITA PROFESSIONAL: PEEL RE-NEW Pjena za čišćenje lica


Upravo sam pri kraju korištenja ove odlične pjene za čišćenje lica, pa sam svoje zadovoljstvo odlučila podijeliti s vama.

PEEL RE-NEW Pjena za čišćenje lica je proizvod iz linije Afrodita Professional koji koristim na preporuku svoje kozmetičarke.




Prije same recenzije proizvoda, reći ću vam par riječi o samoj liniji proizvoda.

PEEL RE-NEW linija proizvoda namijenjena je koži lica koja se bori s hiperpigmentacijskim mrljama, za neujednačen ten, akne, nečistoće i proširene pore.
Proizvodi su namijenjeni svim dobnim skupinama, a mogu se tretirati lice, vrat i područje dekoltea.
Glavni sastojak većine proizvoda ove linije su BHA liseline.

Međutim, pjena za čišćenje lica, o kojoj vam danas pišem, ne sadrži BHA kiseline.

PEEL RE-NEW pjena za čišćenje dolazi u boci nježno ružičaste boje koja je karakteristična za sve proizvode iz ove linije. Dozira se pomoću pumpice i jako malo je treba za jedno umivanje lica. 

Pjenu koristim u jutarnjoj i večernjoj njezi lica već mjesec dana i ostala mi je još četvrtina boce. Dakle, navečer prvo šminku s očiju skinem s dvofaznim čistačem makeupa. Zatim lice obrišem micelarnom otopinom i tek onda slijedi umivanje sa ovom pjenom.
U dodiru s vodom pjena se lijepo zapjeni, ne previše, tako da se ne mora dugo ispirati s lica. Miris pjene je jako blag, rekla bih, neosjetan. Pjena je blaga prema mojoj koži i uopće nakon umivanja nemam osjećaj zatezanja i isušene kože lica.


Proizvod mi nije izazvao nikakve neželjene reakcije na licu. Čak sam primijetila da su mi se pore na licu suzile, ne znam kakva će situacija s porama biti kada prestanem koristiti ovaj proizvod.

PEEL RE-NEW pjena za čišćenje temeljito ukloni sve nečistoće s lica bez da naruši prirodnu pH ravnotežu kože. 
Preporuka je da nakon korištenja ove pjene za čišćenje lica kožu tonizirate, što ja ionako radim.

Moje mišljenje:
PEEL RE-NEW pjena za čišćenje je za mene jako dobar proizvod (iako sastav proizvoda nije impresivan!). Pjena mi nije isušila lice (što i očekujem od ovakvog proizvoda!), pore na licu su manje vidljive i svakako ću je i dalje koristiti.
Proizvod sam kupila u kozmetičkom salonu po cijeni od 80kn za 200ml.
Inače, Afrodita Professional proizvode možete naručiti u njihovom web shopu.

Koji čistač lica je vama najdraži? 

4 komentara

  1. E ovu cu pjenu sigurno isprobati. Prije par godina koristila sam dugooo Afroditinu AHA pjenu za ciscenje lica i bila sam prezadovoljna, njezna, blaga ali zaista ucinkovita. Na kraju mi je malo dosadila i pozeljela sam isprobati neke nove cistilice. Ovu stavljam na spisak i jedva cekam da vidim da li je jednako ucinkovita kao I AHA pjena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam koristila njihovu pjenu sa AHA kiselinama, ali ću je na jesen svakako kupiti. Preko ljeta izbjegavam proizvode sa kiselinama.
      Ova pjena ti sigurno neće imati isti efekat kao pjena sa AHA kiselinama jer joj je sastav potpuno drugačiji. Ovu pjenu ti preporučam sada, za ljeto

      Izbriši
  2. Zvuči zanimljivo :) Ambalaža mi je baš girly :)

    OdgovoriIzbriši