nedjelja, 24. srpnja 2016.

AFRODITA COSMETICS: 100% SPA jogurt za lice i tijelo


Ovaj proizvod sam kupila sasvim slučajno obilazeći (kao i uvijek!) drogerije.
Presudilo je moje oduševljenje sa 100% SPA maslacem za tijelo kojeg sam koristila prošlu zimu, a čiju detaljnu recenziju možete pročitati ovdje.




100% SPA jogurt za lice i tijelo je u stvari bogata i hranjiva maska koja se nanosi na lice i/ili tijelo nakon korištenja saune ili nakon tuširanja vrućom vodom.

Naime, vrućina pospješuje otvaranje pora na koži i tako bogati sastojci ovog proizvoda (med i karite maslac) prodiru duboko u kožu. 


Ambalaža je plastična, čvrsta i zaštićena folijom. Tekstura proizvoda je konkretna, bogata, ali opet dosta tekuća, pa se jako lako nanosi na kožu tijela.
Ja proizvod nisam stavljala na lice, jer karite maslac djeluje komedogeno na moju kožu lica.




Kako sam koristila proizvod:
Nakon tuširanja vrućom vodom i sušenja kože tijela ručnikom, stavila bih deblji sloj jogurta na tijelo. Pri tome bih se posebno bazirala na noge, ruke i dekolte. Masku bih ostavila da stoji nekih 15 minuta, a zatim ju isprala toplom vodom.
U nedostatku vremena masku nisam koristila svakodnevno, nego jedan ili dva puta tjedno.
Vjerujte mi, jako je lijep osjećaj posvetiti se njezi svoje kože tijela i stvarno sam uživala u tim trenucima „uljepšavanja“. 

Sastav:

Jogurt ne sadrži parabene niti silikone.
Ključni sastojci su:
  • med- djeluje antibakterijski i antioksidativno, čuva vlagu u njoj i hrani je, umiruje je te omekšava i zaglađuje.
  • karite maslac- jako je bogat antioksidansima, masnim kiselinama i vitaminima. Na kožu djeluje hidratantno, protuupalno i hranjivo.
Moje mišljenje:
Ovo je čisti hedonizam! Kada imam vremena uživam u ovom tretmanu, a vidim da ga i moja koža tijela voli. Istovremeno na lice, vrat i dekolte stavim neku hidratantnu masku, stavim slušalice i uživam dok je moja koža na "remontu".

Cijena Afrodita 100% SPA jogurta za lice i tijelo je 43,99kn za pakiranje od 200ml. Možete ga kupiti u Kozmu i DM-u.

Jeste li koristili neki sličan proizvod?

Broj komentara: 8

  1. Iskreno sada prvi puta čujem za ovaj jogurt.....sigurno ću ga isprobati jer mi je Afroditina Spa linija odlična. Podrucje dekoltea mi je dosta suho pa mislim da bi ovo bilo bas odlicno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam jogurt slučajno pronašla u Kozmu, ali ima ga kupiti i na Afrodita web shopu. Za dekolte je jako zgodan, jer ne moraš biti u kupaonici cijelo vrijeme

      Izbriši
  2. Ovo mi zvuci bas dobro,kao regenerator za kosu ali u ovom slucaju za tijelo!Znaci tih 15 min dok maska stoji u principu moras biti u kupaoni?Jedino mi je to nekako tlaka jel ja se volim otusirati,namazati i van.Neznam koliko bi mi se dalo cekati da maska djeluje,tj da odradi posao!Ali vjerujem da je osjecaj bozanstven nakon toga:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ne radiš to svaki dan, nego kada imaš vremena...pustiš neku dobru muziku i uživaš!

      Izbriši
  3. Zvuči jaako dobro, sad moram isprobat to čudo :D

    OdgovoriIzbriši