četvrtak, 7. travnja 2016.

HOLYPLANT AntiOx okoloočna krema


Na okoloočnom području se javljaju prve borice koje i nisu toliko povezane s godinama. Tu je koža jako nježna i potrebna joj je redovita njega. Sigurna sam da većina vas ima svoju omiljenu okoloočnu kremu, a ja sam još u fazi istraživanja. Međutim, jedna okoloočna krema mi je privukla pozornost i već koristim drugo pakiranje.
Riječ je o Holyplant AntiOx okoloočnoj kremi.





Ovu kremu proizvodi Galenski laboratorij Rijeka. Već sam ranije koristila neke njihove proizvode i bila sam s njima zadovoljna, pa sam tako kupila i ovu kremu.
Proizvođač navodi za ovu kremu između ostalog kaže: „krema za učvršćivanje oko očiju aktivnim prirodnim sastojcima, bademovim i jojobinim uljem hrani i hidratizira osjetljivo područje oko očiju. Visoka koncentracija vitamina A, C i E  usporava starenje kože, smanjuje dubinu bora i pomaže ublažavanju podočnjaka. krema također sadrži glicerol i supstancije koje oponašaju prirodni faktor ovlaživanja i u tkivu optimalan sadržaj vlage. Svakodnevnim nanošenjem koža zadržava čvrstoću, elastičnost i mladenački sjaj.”

Moje okoloočno područje nije dehidrirano, prva borice su već tu. Dakle, potrebna mu je svakodnevna hidratacija, a trudim se i prevenirati nastanak novih bora kojih će sigurno s godinama biti sve više.

AntiOx okoloočna krema pakirana je u staklenoj boci sa pumpicom i imam sve pohvale za ambalažu. 

Tekstura ove kreme je srednje bogata, ako bih je usporedila sa poznatom Afroditinom okoloočnom kremom, AntiOx okoloočna krema ima puno laganiju teksturu. 



Potrebna je jako mala količina kreme za jedno korištenje, tako da će vam količina od 15ml dugo trajati. 
Krema se lako nanosi, brzo se upije u kožu, a za sobom ostavlja mastan trag. To mi ne smeta jer je koristim samo navečer. Ne znam kako bi se ponašala kao podloga za korektor jer je nikada nisam koristila u jutarnjoj njezi.

Sastav:

Vidite i sami da sastav AntiOx okoloočne kreme nije prezentativan jer pored svih dobrih sastojaka koje proizvođač navodi na deklaraciji, sadrži parabene i mineralna ulja. Zažmirila sam na to jer kod mene krema odlično radi svoj posao.

Moje mišljenje:
Ako tražite kremu koja će vam lijepo hidratizirati okoloočno područje, onda je AntiOx okoloočna krema prava stvar za vas.
Moram napomenuti da meni ova krema nije uklonila niti smanjila postojeće bore.

Holyplant AntiOx okoloočnu kremu možete kupiti u DM-u po cijeni od 60kn.

Koristite li redovito okoloočnu kremu? Koja vam je okoloočna krema najbolja?

Broj komentara: 6

  1. Nemam jos borice ali u svrhu prevencije zadnjih godina sam isprobala raznorazne (Clinique, Chanel, Clarins, Carita, Sothis, Afrodita, Avon, Nuxe, Balea...) nazalost bezuspjesno. Koliko god bila pazljiva oko tog podrucja i stedljiva s kremom od svake mi suze oci, jako suze. U posljednje vrijeme koristim Avonovu nocnu hidratantnu masku i zasad mi oci ne suze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno si koristila puno okoloočnih krema, ja na žalost nisam od skupljih krema probala ništa osim Nuxe kreme.
      Zaboravila sam napisati da od ove kreme ne suze oči, što je i meni jako važno.

      Izbriši
  2. Ovu kremicu sam par put imala u rukama, no na kraju ju ipak nisam kupila. Ja trenutno koristim Alba BOtanica okoloočnu koja je gelaste teksture i jako sam zadovoljna njome. Kad ju potrošim krećem s testiranjem Uriage okoloočne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dala si mi odličan prijedlog za Alba Botanica okoloočnu kremu! Koristila sam već neke njihove proizvode i bila sam jako zadovoljna

      Izbriši
  3. Jako davno sam imala ovu kremicu i sjećam se kako je bila dosta bogata što se meni naravno svidjelo. Danas nažalost kada malo više gledam na sastojke moram priznati da sam vrlo razočarana i da ne bih ponovila kupnju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristim okoloočne ali mi se najbolja pokazala od Nuxe-a, potom od Madare. Bogate kreme mi nažalost nikako ne pašu, jer mi se znaju milije pojaviti, pa se bojim da mi ova ne bi odgovarala.

    OdgovoriIzbriši