srijeda, 25. studenoga 2015.

AVENE: Cold Cream Nourishing Body Lotion

S dolaskom prve dalmatinske bure, zima nam je pomalo pokazala svoje zubiće. Nije to još prava zima, ali vrijeme je da za njegu kože tijela počnemo koristiti proizvode koji nam pružaju veću hidrataciju.
Znam da se neke od vas ne vole nakon tuširanja mackati  kremama, ali ja to redovito radim ljeti i zimi. Razlika je jedino u odabiru proizvoda.

Avene Cold Cream Nourishing Body Lotion je proizvod kojeg još uvijek koristim i koji me oduševio već nakon prvog mazanja.

Pročitajte zašto!





Opis proizvoda:
Ovaj ultra-bogati, nemasni losion je posebno namijenjen za hidratizaciju i omekšavanje cijelog tijela. Odmah nakon korištenja hidratizira i vraća mekoću kože. Izuzetno glatka, nemasna i brzo upijajuća tekstura trenutno pomaže suhoj koži tijela.

Pakiranje:
Čvrsta, plastična boca od 400 ml s pumpicom koja je pogodna za svakodnevnu uporabu. Proizvod je također dostupan i u pakiranju od 40ml i 100 ml.
Pakiranje je jednostavan za korištenje i higijensko. Boca ima plastični dio koji se stavi oko pumpice i tako ste sigurni, ako losion nosite sa sobom na putovanje, da vam se losion neće razliti. To me oduševilo, jer je uobičajeno da kada proizvode sa pumpicom jednom otvorite, ne možete ga više transportirati.


Sastav:

Važno je naglasiti da ovaj losion za tijelo ne sadrži parabene, ne izaziva alergije niti iritacije na koži i mogu ga koristiti čak i djeca.


Moje iskustvo s Avene Cold Cream njegujućim losionom za tijelo:
Avene Cold krema je dosta tekuća, bijela krema koja se lako razmazuje i bezo upija u kožu tijela. To mi je važno jer ne volim kada moram zimi satima čekati da mi se losion upije.
Proizvod je gotovo bez mirisa. Iskreno, ne volim mirisne kreme za tijelo jer se onda njihov miris tuče s mirisom mog parfema. Mirisne kreme koristim jedino ljeti kada ne stavljam parfem.
Losion pruža odličnu hidratizaciju i koža vam ostaje mekana i nahranjena sve do sljedećeg tuširanja.
Odlično njeguje laktove i koljena gdje mi je koža najsuvlja.
Također, nakon depilacije lijepo umiri kožu i smanji crvenilo.


Avene Cold Cream Nourishing Body Lotion možete kupiti u svim ljekarnama koje prodaju Avene proizvode po cijeni od oko 172kn.

PR proizvod

Kako vi njegujete kožu tijela?
Koristite li drogerijske ili ljekarničke losione za tijelo?

Nema komentara