četvrtak, 30. srpnja 2015.

ORIFLAME: Divine Idol

Ovo ljeto Oriflame nastavlja s lansiranjem novih parfemskih voda. 
Parfemska voda o kome vam danas pišem je osvojio moj osjetljivi nosić i s pravom ću ga svrstati među najbolji parfemskim vodama koji se mogu pronaći u Oriflame katalogu!





Divine Idol parfemska voda ili kako ga još u Oriflame zovu „snaga veličanstvenosti“ je najnoviji miris kojeg je ova švedska kozmetička kuća pripremila za ovo ljeto.
Divine Idol stvorio je Lucas Sieuzak, inače zaslužan i za mirise za Amouage, Chopard, Givenchy, Laura Biagiotti...


Ovo je parfemska voda koja veliča ljepotu i nježne mirise bijelog cvijeća. Kompozicija je najavljena kao cvjetno-drvena-chypre a kao ključne cvjetne note u prvi plan dolaze neroli, bijelo cvijeće i bijeli božur. 
Ako niste znale, Chypre na francuskom znači Cipar. Ovaj oštar sofisticirani miris  zasnovan je na harmoniji hrastove mahovine, pačulija i bergamota.

Divine Idol je inspiriran ženom boginjom, divom, idolom! Dolazi u bijeloj, staklenoj bočici vijugavog izgleda sa zlatnim čepom.

Na promo kampanji je zanosna žena odjevena u bijelu lepršavu i jako elegantnu haljinu, zlatnim sandalama i narukvicom zlatne boje.

Divine Idol u gornjim notama sadrži sočne i sunčane note mandarine, kombinirane s cvijetom gorke naranče i crvenim voćem. Srce ističe bijeli božur, bijelo cvijeće i cvjetove zlatnog irisa polegnute na amber, chypre akorde i senzualni mošus.


Lagan, moćan, dugotrajan....parfem u koji sam se zaljubila na prvi njuh!
Cijena Divina Idol parfemske vode je 129,90km.



PR proizvod

Broj komentara: 6

  1. Nisam ga isprobala, ali saqm ga njušnula u katalogu na mirisnoj stranici i mogu reći da mi se baš sviđa :) A bočica izgleda vrlo elegantno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stvarno drag njegov miris, a posebno me oduševila postojanost

      Izbriši
  2. Čini se baš idealnim za ovo vrijeme. Sviđa mi se bočica a i to što kažeš da je postojan. Na meni je rijetko koji postojan :/

    OdgovoriIzbriši