ponedjeljak, 4. kolovoza 2014.

PROCRASTINATING BEAUTY BLOGGER TAG

Nadam se da da volite ovaj tip postova. On vam omogućava da me malo bolje upoznate, a pretpostavljam da upravo to i želite.
Ovaj tag sam čitala kod blogo kolegice Mala Trubica koja je nesebično pozvala i ostale blogerice da odgovorimo na postavljena pitanja.




KOJI DIO MAKEUP RUTINE ČESTO PRESKAČEŠ?

konturiranje_kim_cijela2

Moram priznati da pri nanošenju makeupa vrlo rijetko se držim svih pravila struke! Nešto preskačem zato što još nisam usavršila postupak nanošenja, a nešto jednostavno zaboravim. Ono što nikada ne radim je konturiranje lica i uvijanje trepavica.

PEREŠ LI SVOJE KISTOVE REDOVITO?

makeup-kistovi1

Pošto sam odlučila na sva pitanja iskreno odgovoriti, odgovo je ne! Znam koliko je čistoća kistova važna pri nanošenju makeupa, ali jednostavno zaboravim to redovito raditi. Obično prođu tri tjedna dok ih operem.

KOLIKO DUGO MOŽEŠ IZDRŽATI SA OŠTEĆENIM LAKOM ZA NOKTE?

preuzmi (1)

Niti sekundu! Obzirom da imam gelirane nokte, lakše ih je održavati. Ipak, kada mi se dogodi da se nokat ošteti, u stanju sam otići sa posla (pod nekom pristojnom isprikom!) da bih na vrijeme došla u salon i popravila nokat.

KOLIKO DUGO ĆEŠ ODGAĐATI KUPOVANJE NEKOG PROIZVODA, ČAK I AKO GA TREBAŠ?

christmas-makeup-2013-dolce-and-gabbana-sicilian-jewels-lipsticks-and-nail-polishes-1124x660-cover

Zavisi o kojoj se vrsti proizvoda radi! Ako mi nestane nešto od preparativne kozmetike, to svakako odmah kupujem. Kada se radi o dekorativi, pokušam se snaći sa onim što trenutno imam.

KOJA TI JE NAJLOŠIJA BEAUTY NAVIKA?

177540410280855785_Q4UENRhw_c

Odlazak pedikeru! Imam problema sa uraslim noktima na nogama. Kako je sam postupak kod pedikera dosta bolan, prvo pokušam nešto sama popraviti i redovito dovedem nokat u još gore stanje. Grozna navika!

KOJU AKTIVNOST KOJA NIJE POVEZANA SA MAKEUPOM ČESTO ODGAĐAŠ?

u-zaru-spremanja

Najrađe bih odgovorila kuhanje (ne volim kuhati), ali ipak to radim svaki dan. Odgađam generalno spremanja stana i to tako spretno radim da samu sebe čvrsto uvjerim da sada nije pravi trenutak za to.

KAD IZLAZIŠ, OGAĐAŠ LI SPREMANJE ZA POSLJEDNJU MINUTU?

spremanje-za-izlazak-1402052494-37930

Bilo da idem na posao ili vani, uvijek sam spremna bar 10 minuta ranije. Ne volim kašnjenja. Možda zato što sam vezana za autobus, koji me sigurno neće čekati! Ali, zato moja spremanja traju u nedogled! Dok odlučim što ću odjenuti, kakav makeup ću staviti...ovim postupkom doslovno izludim svoje ukućane.

MOŽEŠ LI SI ZABRANITI KUPOVANJE NA ODREĐENO VRIJEME I USPIJEŠ LI U TOME?

accro-shopping

U zadnje vrijeme, itekako da! Sa godinama sam naučila da je pametnije i korisnije imati u ormaru par kvalitetnih stvari, nego hrpu brzopleto kupljenih krpica.

KAKO JE ORGANIZIRANA TVOJA MAKEUP KOLEKCIJA?

Acrylic-makeup-organizer

Po prirodi sam jako organizirana osoba i ne znam drukčije funkcionirati. Kako se moja makeup kolekcija u zadnju godinu dana povećala, stalno nešto preslažem, ali sve mora biti uredno posloženo i na dohvat ruke. U zadnje vrijeme kupujem makeup organizatore koji mi puno olakšavaju posao.



KOMENTIRAJTE, PITAJTE.....IMA LI STVARI U KOJIMA SMO SLIČNE?







3 komentara

  1. odličan tag! Hahaha, ni ja ne volim kuhati a ipak to radim svaki dan :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ne volim ni ja kuhati ni čistiti ogotovo svoj radni stol :P

    OdgovoriIzbriši