nedjelja, 22. lipnja 2014.

Natura Siberica Renew Lifting Face Serum

Jako volim koristiti serume za lice, a danas vam donosim recenziju Natura Siberica seruma koji me odmah osvojio. Na blogosferi se već dosta pisalo o važnosti seruma u njezi kože lica, ali nije zgorega ponoviti. Serum se nanosi na očišćeno lice, a prije kreme za lice (kremu nije nužno stavljati nakon seruma, sve ovisi o tipu kože). Serumi dublje prodiru u kožu od kreme za lice i pojačavaju njeno djelovanje. Na tržištu je izbor seruma jako veliki. Koriste se za hidrataciju kože,te u sprječavanju pigmentacije, beživotnosti i sivila kože.

Natura Siberica prva je ruska kozmetička linija prirodne kozmetike koja je na hrvatskom tržištu dostupna od 2013. godine. Posebna je po korištenju adaptogene sibirske samonikle ljekovite biljke. pri izradi svojih proizvoda koriste tradicionalnu rusku recepturu. Postoji cijela linija proizvoda ovog brenda za njegu lica i tijela, koji su prilagođeni različitim tipovima kože. Ja sam koristila regenerativni lifting serum.

   Slika   

ŠTO PROIZVOĐAČ KAŽE O OVOM PROIZVODU: 
"Zahvaljujući pažljivo odabranoj kombinaciji hijaluronske kiseline i organskih sastojaka, serum pospješuje obnavljanje stanica kože, usporava prerano starenje, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te sprječava pojavu sitnih i dubokih bora. Organska jojoba je savršena za njegu osjetljive kože – potiče proizvodnju elastina, reducira gubitak vode te kožu čini mekom i podatnom. E vitamin, kao snažan antioksidans, kožu štiti od starenja i slobodnih radikala, obnavlja i učvršćuje kožu čineći je mekom i elastičnom."

SASTAV

Slika 


Pretpostavljam da vam je većini teško pročitati što ulazi u sastav ovog proizvoda! U sastav ulazi organska cvjetna vodica lavande (koja  umiruje kožu), hijaluronska kiselina (ima sposobnost dugog zadržavanja vlage u koži), ekstrakta maline, limuna i trešnje (stimulira obnavljanje stanica kože).

AMBALAŽA: 
Proizvod dolazi u bijeloj plastičnoj flašici u količini od 30ml i treba ga potrošiti unutar 12 mjeseci.I z higijenskih razloga, važno mi je da flašica ima pumpicu, a i na taj način je lakše dozirati serum. Serum je kremaste teksture, bijele boje i čudnog mirisa koji se osjeća jako kratko. Potrebna je jako mala količina ovog proizvoda za nanošenje na cijelo lice i vrat. 

Slika 


OSOBNO ISKUSTVO:

Serum sam koristila u dnevnoj njezi kože. Zbog moje mješovite kože sa masnom T zonom, nakon njega nisam stavljala kremu za lice. Serum se jako brzo upije, a koža ostaje meka i nahranjena. Miris seruma me se nije dojmio, ali nakon nanošenja, miris traje jako kratko. Korištenjem ovog seruma primijetila sam da mi je koža lica mekša, ljepša i elastičnija. Što se tiče smanjenja bora na licu, iskreno, nemam izražene bore, pa po tom pitanju nije bilo promjena. Nakon stavljanja ovog seruma, puder lijepo sjeda na lice. 

CIJENA

Cijena ovog seruma je oko 145kn, tako da spada u jeftinije serume s obzirom na njegovu kvalitetu.

  GDJE KUPITI

 Natura Siberica proizvode možete kupiti na njihovoj web stranici (link je ovdje) ili u dućanima zdrave hrane Bio&Bio.   


Jeste li vi koristili neki proizvod ruskog brenda Natura Siberica?

22 komentara

  1. Znaš moju strast prema serumima, ali ovaj nisam probala. S Natura Siberica imam love/hate odnos tako da ću razmisliti. Drago mi je da si zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  2. Od njih sam imala samo kremu za lice,vitaminski gel za tusiranje i trenutno imam onaj njihov cuveni piling o kojem je lani brujala cjela blogosfera. Serum nisam isprobala,a i nije da ih bas nesto puno koristim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikad nisam imala nista njihovo, ali nadam se da ću biti u prilici isprobati nešto njihovo. Serumi su mi jako dragi iako ih ne koristim bas precesto...super je recenzija...samo naprijed!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala draga! meni su njihovi proizvodi dragi i odlično pristaju mojoj koži lica

    OdgovoriIzbriši
  5. E, ja taj piling nikako ne mogu uhvatiti u dućanu! Morati ću ga poručiti preko interneta

    OdgovoriIzbriši
  6. DramaPrincess.Ana23. lipnja 2014. u 01:20

    Super recenzija :)
    Jos ništa njihovo nisam probala, ali planiram. Vjerojatno ću probati slavni piling.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala! Ja njega još nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  8. Ni ja nisam nista isprobala od ovog brenda ali serum zvuci jako privlacno posebno sto nije skup kao vecina drugih :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Od njih sam probala samo piling i odličan je. Pogledat ću i ostatak ponude, ali posebno ovaj serum. Zasad sam zadovoljna Baleinim cell energy, no on se više ne proizvodi. Sviđa mi se recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala ti draga!
    Zaista imaju široku ponudu proizvoda. Mislim da sam Balea serum vidjela u DM-u, pogledaj ponovo

    OdgovoriIzbriši
  11. Prije svega, dobrodošla Marijana u HR beauty blogosferu! :D
    Imam jednu njihovu okoloočnu koju ovih dana počinjem koristiti i nadam se ljubavi, jer okoloočne i ja nismo najbolji prijatelji, gotovo mi ni jedna ne odgovara. ;) Virujem da je i ovaj tvoj serum odličan!

    OdgovoriIzbriši
  12. Volim NS proizvode, a ovaj cu serum preskociti samo zbog tog "lifting efekta", bojim se da bi me zatezalo lice, tako da trazim nesto drugo :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Natura Siberica je marka koju nikako da istražim jer mi je Bio&Bio trgovina van dometa, tj. nikako mi nije usput. Cijena seruma je ok i sviđa mi se što je dobra podloga za puder :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Mona Moon, imaš link za naručiti proizvode preko interneta!

    OdgovoriIzbriši
  15. Natura Siberica ima cijelu liniju proizvoda , preporučujem ti njihovu kremu za vrat i dekolte!

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala, lipa moja! meni je ovaj serum jako dobar.

    OdgovoriIzbriši
  17. Škicala sam te njihove serume,ali se nisam još odvažila na kupnju. Ovaj se čini sasvim ok, mislim da bi bio dobar i meni i mami kojoj više treba lifting nego meni :)

    OdgovoriIzbriši
  18. čula sam za ovaj brend, i stalno me privlači, razmišljam da kupim-naručim nešto i od njih :D
    super recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
  19. […] Lifting Face serum obožavam, jednostavno se izgubio u svim mojim serumima. O njemu sam isto pisala recenziju. Odlučila sam  Apivita serum koristiti za lice, a Natura Siberica za vrat i […]

    OdgovoriIzbriši