ponedjeljak, 4. rujna 2023.

VICHY LIFTACTIVE FLEXITEINT ANTI-AGE TEKUĆI PUDER

 


Danas nam je na raspolaganju puno pudera različitih brendova i različitog cjenovnog ranga koji se reklamiraju kao anti-age puderi. 
Pronaći takav puder koji zadovoljava sve moje kriterije bio je dosta težak. Od pudera očekujem da lijepo sjedne na kožu bez da dodatno istakne bore, ujednači i zagladi teksturu kože te da ima hidratantni učinak.

Hvaljeni Vichy Liftactive Flexiteint Anti-Age tekući puder je puder namijenjen koži sa znakovima starenja pa je idealan za žene iznad četrdeset godina.

Riječ proizvođača:
"Tekući puder sa lifting efektom.
Za žene iznad 40 godina koje žele da puder bude i njega protiv bora".


Pakiranje i tekstura:
Puder dolazi u kvalitetnoj staklenoj boci od 30ml sa pumpicom za doziranje. 
Njegova tekstura je prilično rijetka s nježnim cvjetnim mirisom koji nije neugodan i brzo ishlapi. Puder se lako nanosi kistom ili beauty blenderom ovisno što više preferirate. Po potrebi se može lako nadograditi. 


Odmah nakon apliciranja licu daje suptilan sjaj. Ovo definitivno nije mat puder i ne bi odgovarao osobama sa masnom kožom lica.
Puder se lijepo stopi sa kožom, ne uvlači se u bore i ne ističe suhe djelove na licu. Ima srednje prema jačem prekrivanju ovisno hoćete li ga nadograditi ili ne. 


Sastav pudera:
Vichy Liftactive Flexiteint Anti-Age tekući puder ima hipoalergenu formulu koja sadrži Vichy termalnu vodu. Formula je nekomedona. Zahvaljujući silikonskoj teksturi puder licu daje trenutni lifting učinak tj zagladi bore i optički ih čini manje vidljivima. 



Moje mišljenje:
Kako spadam u dobnu skupinu 40+ htjela sam kupiti anti-age puder prihvatljive cijene. Nakon dosta testiranja izbor je pao na Vichy Liftactive Flexiteint Anti-Age tekući puder i nisam pogriješila. 
Ovaj puder lijepo zagladi bore i ujednači teksturu lica. Djeluje prirodno i koži daje zdravi sjaj. 
Postojanost mu je dobra posebno ako se fiksira puderom u prahu. Uglavnom sa lica ne mrda najmanje osam sati. 
Postoje HE puderi koji imaju veću postojanost i bolje prekriju nepravilnosti ali njihova tekstura je gusta i ne pružaju ovako lagan osjećaj na licu.  
Ako tražite kvalitetan i jeftin anti-age tekući puder onda je ovo puder za vas.

Puder sam kupila na Notino web shopu.

PR post

Koji je vama najdraži anti-age puder?



 







Nema komentara