subota, 25. rujna 2021.

BENEFIT BOI ING HYDRATING KOREKTOR

 

Kupila sam jedan neobičan korektor za podočnjake. Zašto je korektor neobičan pročitajte u nastavku posta.

Benefit je brand čije proizvode volim i rado kupujem. OVDJE  imate recenzije također jednog korektora. 

Benefit Boi ing Hydrating korektor ima kartonsko pakiranje u obliku gumice za brisanje i to je bilo presudno da me zainteresira što se krije u toj maloj kutiji.

Unutra se nalazi proizvod u buletu, kao i ruž za usne.


U sredini proizvoda je korektor, moj je u nijansi NO.3 Oko te "jezgre je hidratantna krema koja prilikom apliciranja korektora njeguje nježno okoloočno područje. 


Ova hidratantna formula obogaćena je vitaminom E i ekstraktom sjemenki jabuke i po navodu proizvođača trebala bi okoloočno područje držati 6 sati hidratiziranim.
Korektor koristim tako da ga direktno iz buleta nanesem na podočnjake, a onda lagano utapkam prstima. Nijansa NO.3 savršeno odgovara mom tonu kože i lijepo se stopi s kožom. 



Tekstura korektora je lagana, ali dosta masna tako da proizvod nikako ne bih preporučila osobama sa masnom kožom lica. Iako moje okoloočno područje nije masno, korektor se previše sjaji što se meni ne sviđa tako da ga obavezno setiram puderom u prahu.
Korektor pruža laganu pokrivenost i meni se malo uvuče u borice ispod oka. Nije to toliko vidljivo da ne mogu koristiti korektor, ali je ipak nazočno.
Trajnost na mojoj koži je do 5 sati. Nakon toga polako i ravnomjerno počinje "nestajati".

Moje mišljenje:
Benefit Boi ing Hydrating korektor po mom mišljenju ima prednosti i mane. Prednost korektora je njegovo pakiranje koje omogućava jednostavno nanošenje, te pruža odličnu hidratizaciju. Kao manu navela bih njegovu laganu pokrivnu moć i to što se ipak uvlači u borice ispod oka.
Proizvod sam kupila u Douglas parfumeriji po cijeni od 199kn.

Koji je vaš omiljeni korektor?
Volite li Benefit kozmetiku? 

 








2 komentara

  1. webpage and this has given me an idea. Thank you.
    When I view your RSS feed it seems to be a whole lot of unformatted html, is the problem on my reader?
    Awesome and an highly interesting post to stumble at on this massive website! Never write some replies only now i couldnt i could not resist ..
    I have wanted to post something like this on my website and sodium hypochlorite amazon
    china air purifier
    korean air purifier brands

    OdgovoriIzbriši
  2. wide that the actual page in Opera v8.0, although it appears OK in IE and in firefox maybe it's time to swap! Excellent web site, incredibly tidy job, and a excellent inspiration for my simple attempt! I'll be looking to improve my own internet site and will certainly visit again soon!
    shopbymark

    OdgovoriIzbriši