subota, 1. svibnja 2021.

NJEGA TIJELA NATURA SIBERICA PROIZVODIMA


 Prvi Natura Siberica proizvod na blogu sam recenzirala davne 2014. godine. Neke recenzije možete pročitati OVDJE, OVDJE i OVDJE .

Natura Siberica je prva ruska marka visokokvalitetne organske kozmetike. U svojim proizvodima koriste samo najkvalitetnije sibirske biljke koje preživljavaju u ekstremnim vremenskim uvjetima i pune su jakih antioksidansa. 

Također,Natura Siberica proizvodi zadovoljavaju europske standarde kvalitetne organske kozmetike, što potvrđuju brojni prestižni certifikati (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH).


Htjela sam kupiti proizvode za njegu tijela, a Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) piling za tijelo, čije ime ne znam izgovoriti, odmah me privukao svojim veselim pakiranjem. U jednostavnoj plastičnoj posudi nalazi se 300ml proizvoda predivnog mirisa. 

Volim dobar piling za tijelo i zimi ga redovito koristim dva puta tjedno, ljeti i češće. Ovaj luksuzni piling sadrži Altai oblepikha organsko ulje, prirodni med i ekstrakt kadulje. 


Altajska oblepiha stoljetni je recept za ljepotu kože i kose. Ulje se proizvodi hladnim prešanjem od odabranih bobica ubranih u regiji Klučevsk u Altajskom kraju. Ova sibirska bobica sadrži masne kiseline omega 3, 6, 9 u visokoj koncentraciji, te rijetku omega 7 masnu kiselinu.

U posudi piling izgleda dosta suh, jer uljna komponenta nije dominantna kao kod nekih drugih pilinga koje sam koristila. Međutim, pri apliciranju se minimalno trusi (ne volim kada se više pilinga nađe u kadi nego na mojoj koži) i jako lijepo se utrljava. Čestice koje sadrži su grublje, ali nisam imala osjećaj da grebu po koži. Dapače, uz predivan voćno medeni miris koji ispuni cijelu kupaonicu baš sam uživala u cijelom postupku. Iz svog iskustva mogu reći da piling temeljito ukloni mrtve stanice sa kože, te koža odmah postaje meka i podatna. Moja zamjerka bila bi loša hidratacija koju piling pruža. 


Sastav:

Natrijev klorid, glicerin, butyrospermum parkii shea maslac, cetearil alkohol, Aqua, kokamidopropil betain, pinemidopropil betain (PS), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine (HR), ekstrakt lista Salvia Officinalis *, Mel *, Pinus Siberhaip Seed Fruit Oil , Ekstrakt Aquilegia Siberica (WH), Hesperis Siberica (WH), ekstrakt Sorbus siberica (WH), Maris Sal, Parfum, CI15985, CI19140, Karamela.

Proizvod ne sadrži SLS, SLES, silikone, BHT-BHA, mineralno ulje, PEG, parabene, EDTA i nisu korištene GMO biljke.

Kupila sam još jedan proizvod iz iste linije, a to je Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) hranjivi gel za tuširanje s hidratantnim učinkom.


Gel za tuširanje dolazi u boci sa pumpicom koja sadrži 400ml proizvoda. Ima isti miris kao i piling, s tim da se miris nakon tuširanja kratko zadrži na koži. Jako je nježan, ne isušuje kožu i svi u mojoj obitelji ga koriste. Odlično čisti ali i njeguje kožu. Obogaćen je vrijednim uljima i vitaminima poput sibirske jabuke, ulja makadamije, arktičke maline, vitamina A i E. 

Moje mišljenje:
Ni ovaj put nisam pogriješila sa Natura Siberica proizvodima. Oni potvrđuju činjenicu da dobar proizvod može imati i dobru cijenu. 
Cijena pilinga za tijelo je 42,39kn a gela za tuširanje 41,89kn. Na Notino web shopu ima još puno Natura Siberica proizvoda za njegu tijela i kose koje želim isprobati.

PR post

Jeste li već koristile Natura Siberica proizvode?




Nema komentara