subota, 16. siječnja 2021.

PURITO CENTELLA GREEN LEVEL BUFFET SERUM

 

Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino

Jedan od mojih skincare favorita u 2020. godini je Purito Centella Green Level Buffet Serum.
Purito je korejski brend koji se fokusirao na visoko kvalitetne, prirodne i sigurne sastojke. Kao i većina korejskih brendova i njima su kvalitetni sastojci ispred skupih i elegantnih pakiranja. Koriste ekološku ambalažu i njihovi proizvodi nisu testirani za životinjama.
Centella Green Level linija proizvoda je namijenjena osjetljivoj koži kojoj je potrebna regeneracija.
Centella Asiatica je zeljasta biljka koja raste u vlažnim predjelima Južne Amerike, Kine i Meksika. Klinička istraživanja su pokazala da uljni macerat centelle potiče regeneraciju kože, zacjeljivanje ožiljaka i sličnih kožnih oštećenja. 

Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino


Centella Green Level Buffet Serum dolazi u plastičnoj boci od 60ml sa kvalitetnom pumpicom za doziranje. 

Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino

Serum za lice sadrži 49% ekstrakta centelle (koja potiče sintezu kolagena), niacinamid, natrijev hijaluronat (oblik hijaluronske kiseline) i četiri vrste peptida.

Sastav: 
Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino

Tekstura seruma je poput laganog gela, dosta je tekuća. Osjeća se pomalo ljepljivo kada ga nanesete, ali se jako brzo upije u kožu. Nema mirisa.

Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino

Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino

Ovaj serum počela sam koristiti tijekom listopada kada mi je lice prolazilo kroz lošu fazu zbog vrućine, znoja i nošenja maske po 8 sati dnevno. Kožna zaštitna barijera mi je bila narušena i odjednom su mi se po bradi i čeljusti počele javljati bolne cistične akne koje su sporo prolazile. 
Serum sam koristila na večer u kombinaciji sa Sesderma Azelac hidratacijskom kremom (recenzija), a ujutro prije hidratantne kreme. Ova kombinacija se pokazala odličnom. Cistične akne su postepeno nestale a nove se nisu pojavljivale. 
Centella Green Level Buffet Serum možete lako uklopiti u svoju postojeću rutinu. Možete ga koristiti ujutro i/ili na večer prije hidratantne kreme. Ako koristite retinol ili vitamin C, onda serum ide nakon njih. 

Purito-Centella-Green-Level-Serum-Notino

Moje mišljenje:
Kada sam počela koristiti Purito Centella Green Level Buffet Serum prvo sam primijetila kako je nevjerojatno hidratantan. 
Jača zaštitnu barijeru kože, usporava gubitak vode i čini lice mekšim i glađim. Također, odlično umiri osjetljivu i nadraženu kožu lica. Ako ste pretjerali sa retinolom, ili vam je zimi zbog hladnoće i suhog zraka koža lica osjetljiva i crvena, serum joj pomaže vratiti zdravi izgled. Također, odlična je podloga za mekaup.
Purito Centella Green Level Buffet Serum može svatko koristiti, osim ako niste osjetljivi na neki od sastojaka koji sadrži.
Ako tražite hidratantni i umurujući serum, svakako razmislite o kupovini ovog proizvoda.
Purito Centella Green Level Buffet Serum možete kupiti na Notino web shopu, a cijena mu je 203kn.

PR post


Koristite li korejske proizvode u njezi lica?







Nema komentara