nedjelja, 13. prosinca 2020.

TOO FACED BUTTERED RUM EYESHADOW PALETTE

 


   Ima točno godinu dana kako sam u Douglasu kupila ovu limitiranu božićnu paletu sjenila. Koristila sam je puno, a nikako da dođe na red za recenziju. Zašto sada pišem recenziju ako paleta više nije u prodaji? Zato da vas upoznam sa Too Faced paletama sjenila koje su po meni jedne od kvalitetnijih. 


Too Faced Buttered Rum Eyeshadow paleta sjenila dolazi u prekrasnom metalnom pakiranju koje ima magnetno zatvaranje. Na poklopcu palete reljefno je istaknuta šalica ruma sa maslacem, a kada je otvorite zapuhne vas miris vrućeg maslaca. Na poleđini palete navedena su imena pojedinih nijasi sjenila. Ovdje je riječ o mini paleti sjenila koja stane u dlan. Paleta sadrži 6 sjenila od po 0,8g i 2 sjenila od 0,95 g. Cijena palete bila je 189kn.


Ovo je moja prva Too Faced paleta sjenila i ni u jednom trenutku nisam požalila što sam je kupila. Kvaliteta sjenila me oduševila. Mat sjenila su tako meka, puderaste teksture, lijepo se blendaju i minimalno truse. 
U paleti se nalaze 3 formule sjenila: 4 mat sjenila, 3 metalik i jedno sjenilo je mat sa sitnim zlatnim shimmerom u sebi.




Pogledajmo sjenila pojedinačno.


U gornjem redu palete nalaze se:
  • Whipped Cream - predivna, kremasta biserna nijansa, odlična za unutarnji kut oka i za istaknuti luk obrva
  • Bottoms Up - hladno smeđa nijansa, koju koristim za pregib oka ili uz rub donjih trepavica
  • Born to Run - brončana nijansa s metalik završetkom. Jako je kremasta, lako se nanosi suhim kistom ili prstom. Najčešće je stavim na središte gornjeg kapka jer tada tako lijepo cijeli look živne
  • Spiked - smeđa mat nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom odlično je pigmentirana. Odlična je za pregib kapka ili za vanjski kut oka. 


U donjem redu palete su sljedeća sjenila:
  • Vanilla Extra - topla kremasta nijansa, nešto između krem i prljavo ružičaste boje. Može se koristiti kao baza za ostala sjenila, za isticanje unutarnjeg kuta oka ili za isticanje luka obrva
  • Warm and Fuzzy - nijansa u boji šampanjca sa metalik završetkom. Ovu nijansu sam puno koristila, stavim je na središte gornjeg kapka, preko mat sjenila ili preko cijelog gornjeg kapka. 
  • Sin-Ammon - kestenjasto smeđa nijansa sa mat završetkom ( na swatchu izgleda kao da ima ljubičasti podton, ali u stvarnosti nije tako). Nijansa se može jako lijepo tankim kistom nanijeti uz rub gornjih trepavica, a odlična je i za vanjski kut oka
  • Buttered Rum - ovu nijansu nećete naći u svim paletama. To je jedna jako lijepa mat jesenska nijansa. Boja nije toliko intenzivna na kapcima kao u panu i za razliku od drugih mat nijansi u paleti je nešto tvrđe teksture.


Too Faced Buttered Rum paleta sjenila je jako isplativa jer sadrži kvalitetne nijanse sa kojima mogu postići neutralan, mat dnevni look, ali i izaći iz svoje zone udobnosti i napraviti glamurozan look. 
Na žalost, ova paleta više nije u prodaji, ali ove godine u Douglasu imate predivnu Gingerbread Spice i Salted Caramel mini palete sjenila koje mogu biti odličan božićni poklon. 

Volite li mini palete sjenila?
Imate li neku Too Faced Paletu sjenila?









 


1 komentar

  1. Baš su slatke i praktične te mini palete.
    Nisam još ništa T.F. probala,a tako sam želela da opustošim Sephoru za praznike. ;D
    Kad eto,korona je pokvarila sve planove,a samo u našoj zemlji (Srbija) Sephora ne prodaje online.

    OdgovoriIzbriši