četvrtak, 12. studenoga 2020.

BLACK FRIDAY - MOJ PRIJEDLOG POKLONA ZA NJU

 

                                                                                        

 Black Friday je omiljeni dan svih shoppingholičarki jer u pojedinim dućanima i na web shopovima možemo željene proizvode kupiti po puno nižim cijenama. Ove godine Black Friday spada 27. studenog i vjerujem da će te popuste pametno iskoristiti. Razmišljala sam kako bi popuste bilo dobro iskoristiti za kupovinu božićnih poklona za sestru, prijateljicu, mamu, baku...jer ženu uvijek obraduje kozmetika. Na Notino web shopu je velika ponuda parfemskih i kozmetičkih setova, poklon setove za opuštanje, mirisnih svijeća i svega ostaloga što spada u rubriku pokloni za žene


Vodeći se prihvatljivih cijenama i kvalitetom proizvoda, evo mojih prijedloga: 


Nuxe Nuxuriance Ultra krema za lice i okoloočna krema za zrelu kožu (cijena je 313,20kn).

Biotherm Aquasource poklon set za normalnu i mješovitu kožu lica je odlična prilika da isprobate nekoliko proizvoda po cijeni od 261,90kn.

Organic Shop ima odlične proizvode za njegu tijela koje jako volim. U ovom poklon setu dobivate jogurt i piling za tijelo, te gel za tuširanje. Sve to za samo 54,90kn.

Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax set sadrži kremu za ruke i balzam za usne. Krema je namijenjena njezi suhe kože ruku, a to nam svima trenutno treba jer dezinfekcijska sretstva jako isuše kožu ruku. Cijena seta je 62,90kn.

Sigma Beauty kistove obožavam. Jako su kvalitetni, ali i dosta skupi. Zato je Glam `n Go set od tri mini kista (E25, E30 i E55) sa kozmetičkom torbicom odličan odabir. Cijena seta je samo 169kn.

Shiseido preparativna kozmetika je kvalitetna i u višem cjenovnom rangu. Zato mislim da je Waso Clear Mega hydrating Cream odlična prilika da isprobate njihove proizvode. Cijena seta je 136,90kn.

Chloe parfemski set sa dva predivna parfema Chloe i Nomade od po 20ml je prava poslastica za svaku ljubiteljicu parfema. Cijena seta je 345,50kn. 

Lancome Eye Makeup Definicils set sarži maskaru i olovku za oči i proizvod za skidanje šminke. Cijena seta je 185,90kn.

Ahava Dead Sea Water njegujući set za tijelo i ruke je odličan odabir za samo 57kn.

Poklon set koji bih osobno voljela dobiti je Trussardi Donna koji sadrži parfem od 30ml, gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Cijena seta je 209kn.

Nuxe Creme Prodigieuse set koji sadrži multi korektivnu dnevnu kremu i hvaljeno suho ulje za kosu, lice i tijelo. Cijena seta je 233,90kn.

Sigma Beauty Rendezvous Eyeshadow Palette s kistom za blendanje sadrži predivne neutralne nijanse sjenila za oči. Cijena seta je 189kn.


Nadam se da će vam ovi prijedlozi biti korisni.
Uživajte u kupovini!


PR post





 



















Nema komentara