utorak, 30. lipnja 2020.

BALEA COPACABANA BODY CREAM


Sve ljubiteljice kozmetike sigurno su čule za popularne kreme za tijelo iz linije So de Janeiro. Osobno ih nisam probala, ali sam čitala da pružaju dobru njegu i imaju jak i dugotrajan miris koji s vremenom postaje "naporan". Cijena im je u većem ranngu, 240ml proizvoda stoji 304kn. 
Balea je napravila svoju kremu za tijelo koju su svi proglasili dupe za So de Janeiro ali po znatno prihvatljivijoj cijeni. 
O toj kremi za tijelo vam pišem u današnjem postu.




Pakiranje kreme je jako lijepo, baš onako girly i stvarno je kopija Sol de Janeiro kreme. U ovoj plastičnoj teglici nalazi se 200ml proizvoda, a cijena je oko 30kn. 
Krema je namijenjena svim tipovima kože i dermatološki je testirana. U svom sastavu ima acai ulje i capuacu maslac. 
Capuacu maslac je mast iz sjemenki istočno-amazonskog drva. Ima jaka svojstva vezivanja vode pa je odličan emulgator. 
Acai ulje se dobiva iz acai bobica koje su plodovi jedne vrste palmi. Njeguje kožu te spriječava iritacije. 


Tekstura kreme je između maslaca i kreme. Nije teška, lijepo se maže po tijelu i brzo upija u kožu. Za sobom ne ostavlja masan niti ljepljiv trag i jako dobro hidratizira kožu.



Ono po čemu se ističe ova krema za tijelo je njen dosta jak miris. Njega ili volite ili mrzite, nema sredine. U mirisu kreme se osjeća kokos ali je ublažen nekim voćnim mirisima. Ne mogu točno odrediti na što me miris podsjeća, ali meni nije neugodan. Kada namažem tijelo doslovno pola sata miriše cijeli stan. Nakon toga miris nestaje i ostaje samo lijepa, nahranjena koža tijela.
Meni se ova krema za tijelo sviđa jer se radi o kvalitetnom proizvodu koji odlično radi svoj posao. Voljela bih da je miris blaži, svježiji posebno u ovo toplo ljetnje doba. 
Balea Copacabana Body Cream možete kupiti u svim DM dućanima.

Ako već imate ovu kremu za tijelo, voljela bih znati sviđa li se vama njen miris.

3 komentara

  1. Vidim da je sad hype oko ove kreme, nisam je isprobala. Dobro da nije lipljiva. Miris me baš zanima. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sad me baš zanima, moram je isprobati :)

    OdgovoriIzbriši