utorak, 12. svibnja 2020.

AFRODITA BOTANICAL MIX LAGANA HRANJIVA KREMA


Ovu kremu sam kupila stihijski, pri jednom posjetu Bipi, a jesam li kupovinu požalila pročitajte u nastavku recenzije.



Afrodita kozmetiku općenito volim (posebno uljne gelove za tuširanje) dok sa njihovim kremama koje sam do sada koristila imam neki love-hate odnos. 
Nedavno se na police naših drogerija pojavila nova, Botanic Mix Lagana Hranjiva krema za lice.
Krema dolazi u tubi od 50ml, a pakiranje je baš lijepo, ukrašeno ružičastim cvijećem. Pakiranje kreme u tubu je zgodno za upotrebu i primijetila sam da je postalo popularno. 


Prema riječima proizvođača, riječ je o "vitaminsko-hidratantnoj kremi koja je mix vitamina E, B3 i provitamina B5. Obogaćena je još karite maslacem i jojobinim uljem. 
Ako pogledate sastav kreme, nije baš idealan. Ima tu parfema (cvjetni miris se dosta osjeti) i drugih tvari koje bi osjetljivu kožu lica mogli iritirati. 

Sastav:

Tekstura ove kreme je najčudnija tekstura koju sam do sada susrela. Kada je istisnete iz tube, krema je dosta kruta, ali odmah pri aplikaciji na lice tekstura se topi i prelazi u gelasto-vodenastu formulaciju koja se na mojoj koži instant upije. 




Kremu koristim već dva mjeseca. U početku sam je koristila kao dnevnu kremu (to je bio početak ožujka i bilo je hladnije). Znači svako jutro nakon umivanja, na lice bih stavila Niacinamide i Botanical Mix laganu kremu. To se dosta dugo pokazala kao odlična kombinacija koja je moju kožu cijeli dan održavala hidratiziranom. Kako je vrijeme zatoplilo, krema mi je za dan postala premasna, pa sam je prebacila u večernju rutinu. Nakon kiselina ova krema je ponovo pokazala svoju dobru moć hidratizacije. Ujutro bi mi koža lica bila meka, nahranjena, do duše na T zoni malo masnija nego inače. 
Pored ne baš slavnog sastava, meni ova krema nije izazvala nikakve iritacije niti pojavu komedona. 



Moje mišljenje:
Dok je većina mojih blogokolegica ovoj kremi dala negativnu ocjenu, meni se Afrodita Botanical Mix krema sviđa. Pruža mi potrebnu hidrataciju i koristim je u tu svrhu jer od nje nisam očekivala nikakvu anti-age njegu. 
Piše da je krema namijenjena normalnoj i mješovitoj koži lica i to je točno. Za suhu kožu bi bila prelagana, a bojim se da bi masnoj koži bila ipak mrvicu teška. Svi vi koji imate osjetljivu kožu, radije birajte neki drugi proizvod nego da riskirate pojavu iritacija. 
Afrodita Botanical Mix Laganu Hranjivu kremu možete kupiti u svakoj drogeriji, a cijena joj je oko 50kn. 

Jeste li koristili ovu kremu? Slažete li se sa mojim dojmovima?

4 komentara

  1. Nisam je probala, bas i je lijepo pakiranje, opravdava stihijsko kupovanje :D Po tvom opisu mi se cini da nije za mene, imam suhu kozu a i jaki parfemi u kremama mi u zadnje vrijeme uzasno smetaju ocima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se tiče parfema, ne osjeti se toliko da bi ti smetao očima. To je blag miris ruže koji ishlapi kada kremu staviš na lice. za suhu kožu mislim da bi odgovarala ljeti kao dnevna krema

      Izbriši
  2. Thanks for this post.It's a very nice post.Great post.Thank you.
    kosmetik

    OdgovoriIzbriši
  3. Found your post interesting to read. I cant wait to see your post soon. Good Luck for the upcoming update. kosmetik

    OdgovoriIzbriši