nedjelja, 27. siječnja 2019.

DM HAUL


Ako netko zna kako otići u DM i kupiti samo kućne potrepštine, molila bih ga da se javi i poduči me.
Ja uvijek zastanem na odjelu kozmetike i natrpam košaru "nepotrebnim" stvarima. Što sam ovaj put kupila, pročitajte u nastavku posta.




Ziaja Acai Berry Tonik za lice
Kako spadam u one koji ne vole Ziaja proizvode za lice (preteški su za moj tip kože) tek sada sam se odlučila za kupnju tonika iz linije Acai Berry za čije proizvode sam čitala dosta pozitivnih recenzija.
Prvo mi se jako sviđa pakiranje sa pumpicom koja ravnomjerno raspršuje proizvod. 
Acai bobice su prirodni antioksidant, a u sastavu tonika je i hijaluronska kiselina koja je dobra za hidrataciju kože. Ne sadrži alkohol što je dodatni plus ovom proizvodu.
 Tonik koristim kao mist/vodicu za lice. Nakon umivanja, suho lice poprskam tonikom, pustim da se osuši pa nastavim s daljnjom njegom. Tonik je jako ugodan na koži, lijepo je osvježi bez isušivanja. Miris je ugodan i ne previše jak. 
Mislim da će mi ovaj tonik biti odličan/neophodan kada dođe ljeto umjesto termalne vode.
Tonik je kupljen u DM-u, a cijena je 39,90kn.


Max Factor Radiant Lift long-lasting concealer
Dok se velika prašina diže oko Max Factro Radiant Lift tekućeg pudera, ja sam kupila korektor. 
Korektor je pakiran u mekoj tubici koja na vrhu ima spužvasti aplikator. To sa spužvastim aplikatorom nije po meni najsretnije rješenje, ali korektor ionako nanosim beauty blenderom ili prstima. 
Tekstura mu je dosta tekuća, a nijansa koja meni odgovara je 03 Medium. 

Što se pokrivnosti tiče, ona je srednja, više će vam posvijetliti podočnjake i dati im svježinu neko što će ih prekriti. Minimalno se uvlači u borice oko očiju. Kada ga setiram, ne mrda cijeli dan.
Ne sviđa mi se što se proizvod jako brzo troši....potrošila sam ga za mjesec dana. 
Cijena korektrora je oko 40kn.


Alverde rumenilo
Ovo je moj prvi susret sa Alverde dokrativnom kozmetikom. 
Kupila sam rumenilo čije je pakiranje je plastično i funkcionalno. Sviđa mi se što je poklopac proziran pa odmah možete vidjeti nijansu rumenila. 
Na površini rumenila je reljefni otisak koji proizvodu daje dašak glamura. 
Nijansa 01 Apricot je potpuno mat koraljna nijansa koja u kutiji izgleda jako pigmentirana. Međutim kada s rumenilom radite vidi se da se radi o laganoj pigmentaciji koja se lako nadograđuje.
Tekstura rumenila je malo tvrđa nego što sam navikla, pa morate dobro kistom zagrepsti po površini kako bi pokupili proizvod. Uglavnom, proizvod nije praškast i neće se rasipati.  
Za sve vas koje volite tople, koraljne nijanse ovo bi mogao biti dobar izbor. 
Na licu rumenilo izgleda lijepo, prirodno i baš daje svježinu.
Cijena ovog rumenila je oko 30kn.


Max Factor Velvet Mattes ruž za usne
Nisam ljubiteljica mat ruževa, ali zato je tu Max Factor linija Velvet Mattes kompromis za osobe kao što sam ja. 
Velvet Mattes ruževi formulirani su tako da pružaju mat završetak sa kremastom, hidratantnom teksturom.  Jako su ugodni na usnama, ne isušuju niti zatežu usne. 
Imam nijansu 05 Nude. Teško naći odgovarajuću nude nijansu, a ovo je baš nijansa koju mogu nositi kada ne znam koji ruž odabrati.


Cijena ruža je oko 75kn.


Alverde Balzam za usne-neven
Odličan balzam za usne koji intenzivno hidratizira i štiti usne od isušivanja. Tekstura je malo masnija pa ga volim koristiti tijekom noći. Za preko dana su mi ipak draži balzami laganije teksture. 
Cijena balzama je 12kn.


Imate li neki od ovih proizvoda?


Broj komentara: 8

  1. Da,poznato...odem u DM po prašak a izađem van s gro stvari koje nisam planirala uopće kupiti.Ali tko će odoljeti svim tim divnim bojama i ambalažicama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim ovakve postove.I meni se događa isto kad uđem u DM haha.Nisam ništa od ovog probala ali moram reći da je i mene ugodno iznenadila Acai berry linija od Ziaje jer ni ja nisam neki ljubitelj njihovih proizvoda.Posebno mi se sviđa mousse za tijelo iz ove linije,ako ga nisi probala imaš moje preporuke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da voliš ovakve postove, pisat ću ih češće. Na wish listu ide Acai Berry mousse za tijelo

      Izbriši
  3. Imam ovaj Ziaja Acai Berry tonik i moram priznati da mi se baš svidio kao i gel iz te linije. Bio mi je prvi susret sa Ziaja kozmetikom kada je dm imao akciju 1+1 pa sam odmah iskoristila priliku da isprobam ti Ziaja Acai liniju kad je već toliko hvaljena. Volim kupovati u dm pogotovo mi je super kada naprave takve akcije 1+1 gratis. Što se tiče šoping trudim se kupovati samo ono što mi je potrebno, ali moram priznati da i ja ponekad pokleknem kod svih onih kasnih ambalažica, makar se trudim ne gomilati previše kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tražila sam Ziaja Acai Berry gel i nisam ga našla, a baš me zanima kakav je.
      Živile akcije :)

      Izbriši
  4. Ovaj Ziaja tonik mi zvuči odlično morati ću ga škicnuti idući put kada odem u dm, a rumenilo je predivne nijanse i imam dojam da bi super funkcioniralo na mnogim podtonovima kože :)

    OdgovoriIzbriši