utorak, 11. prosinca 2018.

COLOURPOP HAUL


U rujnu sam napravila narudžbu sa stranice Colourpop pa ću vam kroz jednu mini recenziju predstaviti što sam kupila i moje dojmove.


Colourpop je američki brend na čijoj stranici možete pronaći hrpu dekorativnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Ako potrošite iznos veći od 50$ shipping je besplatan, a inače je 9,99$. Morate paziti koliki vam je iznos narudžbe jer bi mogli platiti i carinu. 
Kupila sam tri proizvoda za usne (naravno) jer sam čitala oprečna mišljenja o njima. 

Creme Lux Lipstick 



Ako je suditi po ambalaži ovaj ruž može stati uz bok puno skupljim ruževima. Priznajem da me osvojila gold rose tuba koja na sebi ima sitne zvjezdice.
Tekstura ruža je jako ugodna na usnama, a ima satenski završetak. Formula sadrži acai, jojobu i šipak koji intenzivno hidratiziraju usne. Postojanost ruža je dobra, na usnama mi znaju ostati i 3 sata.


Nijansa Afterglow je prljavo ružičasta, lijepo mi ide uz lice i ovaj ruž sam jako puno nosila tijekom rane jeseni dok sam još imala tamniji ten.



Cijena ruža je 5$.

Lippie Stix 


Riječ je o ružu na odvrtanje koji dolazi u jednostavnom plastičnom pakiranju. Pakiranje je uže nego što sam kod ovakvih ruževa navikla, pa imam osjećaj da se ruž puno preciznije nanosi.


Količina ruža koju dobijete za 5,5$ je 1g  (ovakvi ruževi uobičajeno imaju 4g, pa mu obzirom na to cijena i nije mala).
Uz svaku nijansu ruža možete kupiti odgovarajuću nijansu olovke što sam ja i napravila.  
Formula sadrži vitamin E, mango, avocado i karite maslac koji su zaduženi za hidratizaciju usana. Ruž je izuzetno kremast, ugodan na usnama i lako se nanosi. Ima odličnu pokrivnost, a i trajnost mu je dosta dobra.
Nijansa Bound na stranici je opisana kao nude-pink, međutim na mojim usnama upće ne izgleda kao nude nijansa. To je prava pink nijansa koja se može iskoristiti za ljeto (jer pristaje uz taman ten), ali malo je reći da sam nijansom razočarana. 



Lippie Pencil


Olovka za usne nije na odvrtanje nego je trebate šiljiti. Nijansu sam birala uz Lippie Stix Bound ruž .


Nijansa Dopey je malo tamnija od ruža i odlično se nadopunjuju. Tekstura olovke mi se sviđa: taman je meka koliko je potrebno da s njom precizno obrubite usne a da vas pri tome ne grebe.
Olovka se dosta brzo troši i često je moram šiljiti. Ima 1g za razliku od Essence olovki za usne koje imaju 1,2g i koje je potrebno rjeđe šiljiti. 
Cijena olovke za usne je 5$.

Moje mišljenje:
Znatiželja je čudna stvar koja je kod mene jako izražena. Volim isprobati nove proizvode za usne, pa čak i ako sam svjesna da se ne isplati kupiti ih. 
Colourpop proizvodi za usne su solidne kvalitete, međutim kada platite shipping (ili ne daj Bože carinu) ispadne da za te novce možete kupiti kvalitetan ruž u našim drogerijama.


Imate li neki Colourpop proizvod? 
Kako ste zadovoljni njihovom kvalitetom?





Broj komentara: 8

  1. Ovaj prvi ruz mi se vise sviđa 😄

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam koji mi je ljepši,odlični su.Nisam još ništa probala ali stvarno vrijedi

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim vec dugo Colourpop mat tecne karmine i odusevljena sam. Sada sam narucila jos 2 pored 5 kojih imam haha :D Super postt <3 <3

    OdgovoriIzbriši