srijeda, 15. kolovoza 2018.

ADRIONA: Lavender Hand & Body Scrub


Nedavno sam vam pisala o jednom skupom pilingu za tijelo (recenzija), a danas vam predstavljam odličan drogerijski proizvod iste namjene.
Adriona je hrvatski brend čije proizvode sam već imala (recenzija) pa sam se dala u daljnje istrživanje.
Kada na pilingu za tijelo piše „lavanda“ ja ga odmah kupujem. Obožavam miris lavande jer me vraća u djetinjstvo i podsjeća na mirišljave vrećice koje je moja baka držala u ormaru među lancunima (plahtama).


Opis proizvoda:
Adriona Lavender piling za tijelo nježno uklanja mrtve stanice i poboljšava tonus kože.
Ulje lavande i bosiljak djeluju opuštajuće prilikom korištenja ovog proizvoda.
Kožu hrane prirodna ulja badema, makadamije i ricinusa te ekstrakt kestena. Za hidrataciju kože zaslužno je mlijeko masline.

Ambalaža:
Piling dolazi u plastičnoj posudi od 250ml. Posuda se dobro zatvara i ima zaštitni poklopac, pa ovaj proizvod možete nositi bilo gdje sa sobom.


Tekstura i miris:
Piling je kremaste teksture u kojoj se nalaze sitno mljevene koščice marecice. Jako mi se sviđa kremasta tekstura jer sam do sada najčešće koristila uljne pilinge.


Proizvod se lako nanosi i razmazuje po koži tijela. Zbog sitno mljevenih čestica rekla bih da je ovo jedan blagi piling koji će odgovarati i najosjetljivijoj koži tijela.



Iako je vrlo nježan, učinkovito uklanja nečistoće i mrtve stanice kože. Krasi ga predivan, opuštajući miris lavande koji ne ostaje dugo na koži.
Koža je nakon korištenja zdrava, svježa, mirišljava i glatka na dodir. Odlična kombinacija ulja makadamije, badema i ricinusa zaslužna su za to da vam kremasta tekstura pilinga neće isušiti kožu tijela.


Moje mišljenje:
Obožavam Adriona Lavender piling za tijelo pa sam ga koristila češće nego je to potrebno. Volim ugađati svojoj koži tijela, a volim i nježne, mirišljave proizvode.
Kod pilinga mi je najbitnije da temeljito ukloni mrtve stanice i ostavi kožu nahranjenom, a sve to sam pronašla u ovom proizvodu.
Ako ste kao ja ljubiteljica lavande, imate moju preporuku za ovaj proizvod.
Adriona proizvodi se mogu kupiti u Muller-u i Dm-u, a u Splitu i u svim Tommy dućanima.
Cijena pilinga je 39,99kn.


Jeste li koristile Adriona proizvode za tijelo?
Ako niste, vrijeme je da ih kupite.

2 komentara

  1. Ovo izgleda primamljivooo i definitivno treba probati. Ja sam nedavno otkrila Evelinov shower gel i piling u jednom ali i to mi je za sada nešto naaaj a miris �� vanilija i argan.

    OdgovoriIzbriši