srijeda, 2. svibnja 2018.

EMPTY #10



Vrijeme je da se riješim još jedne kutije potrošenih proizvoda.


Njega tijela

Barnangen Shower&Bath Gel (recenzija) je zadovoljio moja očekivanja. Kako dolazi u više vrsta sigurno ću kupiti još koji primjerak.


Bio Beaute by Nuxe (recenzija) Toning and Moisturising Expres Cream-Gel za tijelo je putno pakiranje pa sam je brzo potrošila. Jako mi se sviđa tekstura kreme i voljela bih imati full size pakiranje.

Vollare krema za tijelo s proteinima kozjeg mlijeka (recenzija) odlično hidratizira kožu tijekom zimskih mjeseci. Mislim da bi za ljeto bila malo preteška.


Nivea Express Hydration losion za tijelo i Nourishing mlijeko za tijelo kupim uvijek kada želim koristiti provjerene proizvode. Losion je laganije teksture i više je primjeren proljeću i ljetu, dok mlijeko za tijelo odlično njeguje kožu tijela tijekom zime.




L`Angelika dezodorans (recenzija) sam potrošila iako ne mogu reći da pruža pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa.
Rexona Pure Fresh dezodorans ne sadrži aluminijeve soli što je pohvalno, ali zaštita koju pruža mi nije bila dovoljna tijekom dana.


Vjerovali ili ne, ponovo sam kupila Biobaza dezodoran iako mi je prije par godina jedan izazvao alergiju (recenzija). Ovaj put sam kupila Pure Nature verziju koji ne sadrži aluminijeve soli niti alkohol. Moja koža ga je podnosila odlično. Nije bilo nikakve alergije, pružao mi je odličnu zaštitu od neugodnih mirisa. Potrošila sam dva pakiranja i onda se odjednom sve promijenilo. Ne znam ima li to veze sa mojim hormonima, ali više nije sprječavao neugodan miris znoja.

Pišite mi u komentarima ako ste imali ovakvu situaciju sa nekim dezićem.


Garnier dezodorans u kremi (recenzija) je odličan. Nježan je prema koži i pruža odličnu zaštitu. Tekstura mu nije masna i ne morate se bojati da će vam ostaviti mrlje na odjeći.


Go Natural Cosmetics krema za ruke (recenzija) mi je bila savršena. Nemasna, brzoupijajuća, a ostavlja kožu ruku zaštićenom i mekom. 
Nuxe balzam za usne me nije impresionirao iako ga mnogi hvale. Sigurno ga neću više kupiti.


Njega kose

Yves Rocher Vitality&Radiance šampon za kosu mi je bio dobar, nije mi iritirao vlasište. 


U kutiji su se našle čak tri drogerijske maske za kosu i sve tri su mi podjednako dobre: L˙Oreal Elseve Extraordinary maska za kosu s dragocjenim uljima, Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive Repair Mask (recenzija) i L`Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium maska za kosu (recenzija).


L`Oreal Magic Retouch (recenzija) je proizvod koji mi jako puno da produžim vrijeme između dva farbanja kose. Ne znam kako bih živjela bez ovog proizvoda i uvijek ga imam u zalihama.


Njega lica

SKIN 79 Cleanest Rice Cleanskig Oil (recenzija) je za sada moje omiljeno ulje za skidanje šminke. 
L`Occitane Remover Makeup Oil je također odličan proizvod za skidanje makeupa, samo je dosta skup, pa me to odbija od ponovne kupnje. 



Do sada sam koristila samo dva Skintegra proizvoda (recenzija) od kojih mi je Hydra B serum sa hijaluronskom kiselinom pružio dobru hidrataciju.
Znate da obožavam Paula`s Choise preparativu, a posebno njihove proizvode sa kiselinama koje godinama koristim. Clear Anti-Redness Exfoliating Solution sadrži 2% salicilne kiseline i odličan je za moju mješovito/masnu kožu lica. Već sam kupila full size proizvod jer bez salicilne kiseline ne smijem ostati. 

The Ordinary Salycilic Acid 2% Solution (recenzija) nije me oduševio svojom učinkovitošću iako je cjenovno jako pristupačan.


Potrošila sam putno pakiranje Kiehl`s Midnight Recovery Eye (recenzija). Riječ je o dobroj okoloočnoj kremi koju bih voljela ponovo kupiti.


Kada su hidratacijske kreme u pitanju, znate da ih nemilice trošim i uvijek biram lagane teksture koje moja koža obožava. 
Lierac Hydragenist gel-cream (recenzija) me oduševila svojom laganom teksturom i hidratacijom koju pruža. Ovu kremu ću svakako opet kupiti.


Moj prvi susret sa Darphin proizvodima nije završio slavno (recenzija). Tekstura ove gel-kreme mi je bila preteška.


Slijede kreme koje obožavam i kupujem ne znam ni sama koje pakiranje. Radi se o Galenski Laboratorij hidratantnoj kremi (recenzija) i Bocassy Max Moisturizer kremi za mješovitu kožu lica (recenzija).



Avene Termalnu vodu uvijek imam kod sebe. Koristim je za osvježenje ili umirivanje kože lica.
Mirati Face Wash (recenzija) mi je jedan od dražih gelova za umivanje. Jako je blag prema koži, a temeljito ukloni sve nečistoće.
Cosmel Fresh Hydro Tonic (recenzija) obožavam i ovo je već drugo potrošeno pakiranje.



Dekorativa

Ovaj put imam čak 5 potrošenih maskara (vrijedno sam ih skupljala).
Putno pakiranje Clarins maskare mi je bilo odlično. Duboka crna boja, ne lijepi trepavice i daje im dosta volumena.
TheBalm Cheater maskara za oči (recenzija) nije me oduševila jer mi nije pružila volumen trepavica koji ja želim.
Essence Volume Stylist 18h Lash Extension maskara je bila dobra. Nije lijepila trepavice i pružala je dovoljan volumen za dnevni makeup.
Catrice Glam&Doll False Lashes maskara ima zakrivljenu elastomera četkicu koja lijepo obuhvaća svaku trepavicu. Odlično razdvaja trepavice, ali mi se ne sviđa mali volumen koji daje trepavicama.
MAC In Extreme Dimension Lash maskara sam dobila na poklon a cijena joj je oko 120kn. Dizajn proizvoda je jako lijep i elegantan, a četkica je gumena što  baš i ne volim.
Tekstura maskare je malo suha, ali se ne trusi tijekom dana. Duboke je crne boje i teže se odstranjuje sa trepavica. Iako maskara obećava veliki volumen, mojim „jadnim“ trepavicama to nije bilo dovoljno pa ovu maskaru ne bih ponovo kupila.


Znate da ne lakiram nokte na rukama, ali to ne znači da lakove za nokte ne kupujem. Na nogama uvijek imam lakirane nokte, zimi preferiram nude nijanse. Poalle lak za nokte sam kupila na nekom sniženju u DM-u. Nijansa je predivna, nježno ružičasta, ali trajnost laka na noktima je živi užas.
Essence Top Coat koristim povremeno, pa se ovaj primjerak osušio.
Pločica za rašpanje noktiju (ne znam kako bih ovaj alat drukčije nazvala) mi je korisna jer je buno blaža od turpije za nokte, a opet lijepo izgladi manje neravnine.


Potrošila sam četiri Dior Addict ruža za usne. Volim ove ruževe čija je tekstura između klasičnog ruža i sjaja za usne.



Parfemi

Za ovaj put imam (samo) jedan potrošen parfem.
Cacharel Anais Anais Premier Delice (recenzija) je predivan miris koji spada u cvjetno-voćne-gurmanke parfeme.



Za ovaj put toliko od mene.
Čitamo se uskoro u postu istog tipa jer doma još imam hrpu potrošenih proizvoda.

Broj komentara: 6

  1. L'Oréalov Magic Retouch je stvarno super izum, svakako ću ga nastaviti kupovati. Prvi puta sam ga dobila u Tester boxu i proslijedila dalje jer sam imala kratku kosu i nikako ga nisam uspjela ravnomjerno nanijeti, ponovno sam ga otkrila na tvom blogu i odlučila ga kupiti. Sada mi je kosa duža i bez problema nasprejam izrast na razdjeljku.

    OdgovoriIzbriši
  2. Što si potrošila u zadnje vrijeme od oralne njege, možeš preporučiti neke paste za zube i vodice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada su paste za zube u pitanju, kupim onu koja mi prva dođe pod ruku. Vodice za usta ne koristim

      Izbriši