utorak, 6. ožujka 2018.

theBalm Overshadow mineralno sjenilo


U zadnje vrijeme sam luda za sjenilima za oči. Koristim ih svakodnevno, kombiniram, koristim palete sjenila koje mi davno stoje u ladicama. Velika promjena kod mene, ja bih rekla pozitivna. Kada jednom uđete u svijet sjenila, igra ne prestaje.
U pravo vrijeme sam od drage Petre dobila par theBalm proizvoda sa kojima se svakodnevno igram.
Danas vam pišem o Overshadow mineralnom sjenilu. 

theBalm Overshadow mineralna sjenila dolaze u pet nijansi (If you're rich, I'm Single, No Money, No Honey, Work is Overrated, You buy, I'll Fly), a do mene je stigla nijansa zanimljivog imena no money, no honey.
Sjenilo je pakirano u malu plastičnu kutiju i sadrži 0,57g proizvoda. Na samom poklopcu je vintage sličica kakakteristična za sve theBalm proizvode.


theBalm Overshadow mineralna sjenila prva su fino mljevena mineralna sjenila osmišljena da se mogu nanijeti preko sjenila za oči. Odlična su za postizanje dramatičnog večernjeg look-a, ali se mogu nositi i u dnevnoj varijanti.

Tekstura ovog sjenila je ugodna i nježna. Sjenila se mogu koristiti suha ili za pojačan intenzitet mokrim kistom.
Osobno, ovo sjenilo apliciram suhim, ravnim kistom i to samo na sredinu gornjeg kapka. Mislim da je ovakvo nanošenje savršeno za uobičajeni dnevni look.


no money, no honey je nijansa boje šampanjca, hladnog podtona. Meni je ova nijansa najnosivija i najljepša od svih nijansi. 


Pigmentacija sjenila je brutalna. Dovoljna je jako malo mala količina proizvoda da dobijete predivan efekt. Isto tako, sjenilo se jako lako može nadograditi.

Kada se palstična kutija sa sjenilom otvori, vidjet će te foliju koja prekriva tri rupice namijenjene za doziranje sjenila. Opreza nikada dosta kada koristite ovo sjenilo, jer vam se lako može dogoditi da se sjenilo prospe po cijeloj kupaonici.
Ja sjenilo koristim tako da skinem foliju, zatvorim posudu, malo je protresem i sa kistom pokupim malo proizvoda koji je ostao u poklopcu. Nakon toga, potrebno je obrisati prostor sa rupicama kako bi se folija ponovo mogla zalijepiti. Izgleda komplicirano, ali vjerujte mi da nije tako strašno.


Zaključak:
theBalm Overshadow mineralna sjenila su meni predivna iako se radi o skupljim drogerijskim proizvodima čija je cijena oko 117kn. Možete ih kupiti u Muller-u, Bipi, Pink Pandi ili na web shopu wow junkie.

PR proizvod

Volite li theBalm proizvode?
Jeste li se već igrale sa Overshadow mineralnim sjenilima?

2 komentara