četvrtak, 29. ožujka 2018.

KREME ZA RUKE: Moja zimska kolekcija



Koža mojih ruku je jako osjetljiva i tijekom cijele godine svuda sa sobom nosim kremu za ruke. Volim bogate i hranjive kreme za noć, a lagane i brzo upijajuće za dan.
Koje sam kreme koristila ove zime (neke od njih još uvijek koristim) pročitajte u nastavku posta.


Nove Nivea kreme za ruke


Prošle jeseni dobila sam na testiranje tri nove Nivea kreme za ruke. Trebalo mi je malo duže da ih testiram, pa tek sada pišem recenziju. Sve tri kreme dolaze u mekoj plastičnoj tubi od 75ml i cijena im je oko 11kn što je jeftino obzirom na njegu koju pružaju.  
Zajedničko ima je da imaju brzo upijajuću, laganu teksturu, a pružaju jako dobru njegu ruku. Ne ostavljaju ljepljiv film na rukama.
Miris im je blag i ugodan.

Nivea Complete Care s pasjim trom i vitaminom E


Krema sadrži pasji trn, voće koje raste u Himalaji i godinama se koristi kao hrana i lijek za brojne tegobe (to su ovi narančasti plodovi prikazani na pakiranju kreme). Tu je i vitamin E koji je odličan protiv dehidrirane kože.


Nivea Protective Care sa pčelinjim voskom


Pčelinji vosak ima odličan učinak za kožu ruku. Ima antibakterijsko svojstvo, pomaže zacjeljivanju ranica i hrani kožu. Krema miriše po medu, ali se miris ne zadržava dugo na rukama. Meni je ova krema bila najdraža za noćnu njegu.


Nivea Refreshing Care s aloe verom i uljem jojobe


Ova krema ima nešto laganiju teksturu i nosila sam je u torbi, te koristila tijekom dana nakon svakog pranja ruku. Ostavlja ugodan osjećaj mekoće na rukama i ima osvježavajući miris. 



Mirati Hand Cream


Pisala sam posebnu recenziju ove kreme za ruke, pa se neću ponavljati nego ću vam ostaviti link

Mixa Hranjiva krema za ruke za suhu i jako suhu kožu


Krema koja je u potpunosti zamijenila moju godinama omiljenu Palmolive kremu za ruke (koja se na žalost više ne proizvodi).
Tekstura joj je konkretna, masna i hranjiva. Na mojim rukama se teže upija u pa mi je odlična za večernju njegu ruku. Također je dobra i za njegu ispucalih peta.


Ima nježan miris koji ostaje na rukama.
Pakirana je u tubi od 100ml i cijena joj je oko 20kn.
Odlična krema za ruke koju ću sigurno opet kupiti.

Galenski Laboratorij Krema za njegu suhe i osjetljive kože ruku


Odlična krema za ruke koja sadrži karite maslac i vitamin E. Pakirana je u tubi od 75ml, a cijena joj je oko 12kn.
Tekstura ove kreme je dosta rijetka, ali konkretna i jako hranjiva. Krema se teže upija u kožu, pa je također koristim tijekom noći. Pruža jako dobru hidratizaciju ruku te su ujutro ruke nahranjene i meke. 


Bio Beaute by Nuxe High-Nutrition Hand Cream 


Imam putno pakiranje kreme koje sam dobila u Essentials Kit-u. Više o ovoj kremi za ruke pročitajte ovdje.

Adriona Immortelle krema za ruke


Krema za ruke hrvatskog brenda (recenzija) pruža kvalitetnu njegu ruku i jako brzo se upija u kožu.

La Roche-Posay Cicaplast Mains


Odlična krema za ruke na koju se možete osloniti i u najhladnijim danima. Kremu možete kupiti samo u ljekarni. Dolazi u pakiranju od 50ml i cijena joj je oko 60kn.
Iako spada u skuplje kreme za ruke od sada ću je koristiti svake zime. Nevjerojatno je kako ova krema dobro štiti ruke od izlaganja vodi, deterdžentima, buri i hladnoći.
Tekstura joj je konkretna, ali nije masna i teška, više je onako gelasta. Jako brzo se upija u kožu i ostavlja ne ljepljivi film na koži koji služi kao zaštitna barijera na koži.
Krema sadrži  glicerina i niacinamida (vitamin B3). Ova kombinacija sastojaka odlično obnavlja suhu i ispucalu kožu ruku. 



L`Occitane travel size kreme za ruke



L`Occitane je brend poznat po kvalitetnim i cjenovno skupljim kremama za ruke. Ja uvijek kupim putna pakiranja (cijena im je oko 60kn za 30ml) jer tako mogu isprobati sve njihove kreme. Također ove male kremice su zgodne za nošenje u torbi. Mirisi su im različiti ovisno o sastavu, ali dobra njega je svim ovim kremama zajednički faktor kojim su me osvojile.

Koje su vaše omiljene kreme za ruke?



4 komentara

  1. Moja trenutačna kremica je Eveline cosmetics GLYCERINE HAND AND NAIL CREAM-MASK 5 IN 1 BIO GOAT’S MILK + VITAMIN E, odlična mi je!!

    OdgovoriIzbriši