petak, 16. veljače 2018.

theBalm: Put A Lid On It baza za sjenilo


Gledajući foldere sa slikama proizvoda za recenziju vidjela sam da ovaj proizvod koristim od proljeća 2017. godine, a njegovu recenziju još nisam napisala. Vrijeme je da tu pogrešku ispravim.


Bazu za sjenila koristim svakodnevno i više se ne znam našminkati bez ovog proizvoda.
Kod Put A Lid On It baze će te prvo primijetiti da se puno sporije suši na kapcima u odnosu na sve druge baze (koristila sam Artdeco, Too Face, W`n`W, Avon). Zato je ja stavim na kapak prije pudera, tako dok ja sredim lice baza se upije i mogu nastaviti sa šminkanjem.
Čitala sam puno recenzija Put A Lid On It baze i svi tvrde kako se brzo upije u kapak, ali kod mene to nije slučaj. Možda je do mog kapka...ne znam.
To je ujedno moja jedina zamjerka ovom proizvodu.

Sve drugo odradi savršeno. 

Baza za kapke dolazi u mekoj plastičnoj tubici sa uskim otvorom kroz koji se lako dozira količina proizvoda. 


Tubica je „minimalističkog izgleda“ u odnosu na ostala theBalm pakiranja, ali se prepoznaje onaj njihov, meni tako drag, vintage izgled.
Tuba sadrži 11,8ml proizvoda što je praktički nepotrošivo jer ne treba pretjerivati sa proizvodom. Ja koristim količinu manju od zrna graška za oba kapka. 
Tekstura je lagano tonirana, pa malo neutralizira i ujednači boju kapka. Kada stavite sjenilo nakon Put A Lid On It baze za kapke ne morate se brinuti da će se uvlačiti u pore kapka ili da će tijekom dana njegova pigmentacija oslabiti. Ova baza za kapke drži sjenilo na mjestu dok god ga ne skinete, a također pojačava i njegovu pigmentaciju. 



Zaključak:
theBalm Put A Lid On It baza za sjenila je kvalitetan proizvod koji, ako ste u prilici, svakakko isprobajte.
Cijena proizvoda je oko 150kn, ovisno gdje ga kupite. Kod ovog proizvoda definitivno vrijedi ona „skupo, ali kvalitetno“.

PR proizvod

Koja je vama najdraža baza za kapke?



Broj komentara: 6

  1. Ja koristim Catrice bazu i super mi je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim Avon bazu za sjenila 😃

    OdgovoriIzbriši
  3. Upravo sam ovu bazu dala seki neka troši,nez ja mogu bez tih baza,jednostavno mi ne trebaju,ona kaže da vrijedi svaku kunu koliko je dobra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baza je stvarno kvalitetna. Korištenje baze za kapke ovisi o tipu kože kapaka, tako da je svatko ne mora koristiti

      Izbriši