utorak, 30. siječnja 2018.

BIO BEAUTE by Nuxe My Essentials Kit


Jako sam željela isprobati BIO BEAUTE by Nuxe proizvode, pa sam sa web stranice Sophia naručila ovaj kit proizvoda. To mi se uvijek čini najbolji način za prvi dojam o proizvodima, a onda proizvod koji mi se svidi kupim u full size pakiranju.
Ovo nije recenzija, nego moj prvi dojam proizvoda budući da proizvode nisam dugo koristila.
Linija proizvoda BIO BEAUTE by Nuxe sadrži certificiranu organsku kozmetiku koja kombinira visoku koncentraciju aktivnih biljnih ulja sa ekstraktima voća.

Svi proizvodi sadrže do 98,7% sastojaka prirodnog porijekla i do 17,2% sastojaka iz organskog uzgoja.


U BIO BEAUTE by Nuxe My Essentials Kit-u se nalaze proizvodi za njegu kože lica, tijela i kose.


BIO BEAUTE High-Nutrution Crean With Natural Cold Cream, 15ml


Odlična krema za ruke svilenkaste teksture. Koristila sam je za večernju njegu ruku. Krema je hranjiva, omekša preko noći kožu ruku, a istodobno štiti ruke od pucanja i peckanja.
Krema ima svjež, voćni miris.


Sastav:
organsko bademovo ulje, organski pčelinji vosak, cvjetna vodica organskih ruža, organsko jojobino ulje, organski shea maslac, organsko kokosovo ulje.

BIO BEAUTÉ Detox Cream Anti-Pollution and Radiance-Enhancing, 15 ml


Krema za lice namijenjena je detoksikaciji suhe kože lica.
Bez obzira što imam mješovito/masnu kožu lica, koristila sam kremu u večernjoj njezi i bila mi je dobra. Ništa više...samo dobra.
Nije komedogena, malo je masnija i ne upije se potpuno u kožu, pa bih višak prije spavanja obrisala papirnatom maramicom.
Tekstura kreme naginje ka masnoj, a ima predivan citrusni miris. 


Krema sadrži narančinu vodicu i pulpu acerole.
Puno bolje mi se krema pokazala za njegu vrata i dekoltea.
Krema bi, kako kaže proizvođač trebala vratiti blistavost umornoj koži i pružiti joj dobru hidrataciju. Tvrdnju o hidrataciji potvrđujem.
Naravno, da nikada ne bih kupila kremu za suhu kožu lica, ali kada se već našla u ovom paketu morala sam je iskoristiti.

BIO BEAUTE Vitamin-Rich Detox Mask, 15ml


Detox maska za lice je moj najdraži proizvod u ovom kitu.To je prava momba za vaše lice.
Bogata je vitaminima i stvarno vraća u život umornu kožu lica. Koristila sam je 3 puta tjedno jer jednostavno nisam mogla odoljeti, a nisam licu mogla napraviti bilo kakvu štetu. Mislim da bi svatko trebao imati jednu ovakvu masku čije je stavljanje pravi mali ritual u kojem sam jako uživala.
Maska djeluje u 3 koraka:
  • kada je nanosite ima gelastu teksturu i tako bih je ostavila 5 minuta na licu
  • zatim bih prstima napravila laganu masažu lica pri čemu bi tekstura maske postala uljna
  • nakon masaže dodate malo po malo vodu i dalje masirajući, a tekstura se pretvara u mliječnu emulziju koja se tako pomalo ispire sa lica.

Predivna maska koja je namijenjena svim tipovima kože.
Zahvaljujući vodici organske naranče te ekstraktu cvjetova organske mirte, dubinski detoksificira kožu, dok uz pomoć esencijalnih ulja naranče, limuna i tangerine pročišćava površinu kože, ostavljajući ten čistim, osvježenim i sjajnim. 
Maska ima nježan i  svjež citrusni miris. 

BIO BEAUTE Toning and Moisturising Expres Cream-Gel, 30ml   


Hidrazizirajuća krema za tijelo koja sadrži organski citron s Korzike.
Tekstura kreme je gelasta, nije masna i teška. Lijepo se nanosi na kožu i brzo upija.
Uživala sam koristeći ovu kremu za tijelo, šteta što mi je pakiranje potrajalo za svega tri upotrebe. 


Sastav:
ekstrakt citrona s Korzike (bogat antioksidansima i esencijalnim masnim kiselinama), organsko ulje makadamije (hrani kožu tijela), aktivni miris sastavljen od 7 esencijalnih ulja, destilirana voda metvice (djeluje opuštajuće).

BIO BEAUTE Frequent Use Shampoo, 30ml


Šampon za kosu namijenjen je čestom pranju kose i jako je nježan kako prema kosi tako i prema vlasištu. Meni je ovih 30ml bilo dovoljno za samo jedno pranje kose, pa vam mogu reći samo moj dojam. Dakle, nakon pranja kose nisam imala nikakve iritacije na vlasištu, kosa je bila sjajna, meka i lako se oblikovala. Šampon ima ugodan citrusni miris. 


Sastav:
čisteća baza biljnog porijekla sa 100% prirodnim surfktantima kokosa, ekstrkt organskog čaja shea maslaca, divlja cikorija, organski biljni glicerin, organski derivat kokosa, organska cvjetna vodica verbene.

Moje mišljenje:
Mislim da je bio pun pogodak što sam kupila ovaj paket BIO BEAUTE proizvoda. Radi se o kvalitetnim proizvodima, a neke od njih ću svakako ponovo kupiti.


Jeste li koristili neki od BIO BEAUTE by Nuxe proizvoda?
Pišite mi kakva su vaša iskustva



Broj komentara: 10