nedjelja, 12. studenoga 2017.

EMPTY #8


Prepuna mi je košara potrošenih proizvoda jer jako dugo nisam pisala post o potrošenim proizvodima. 
Vrijeme je da vidite što sam sve trošila u zadnja 2 mjeseca.


Njega tijela


Kao i uvijek gelove za tuširanje sam najviše trošila, a među njima ima nekoliko jako kvalitetnih primjeraka.
Znate da obožavam Botega Verde gelove za tuširanje, a Vanigla Nera je  hidratantan i mirišljav gel za koji čak mislim da bi bolje pasao zimi (recenzija).
Ziaja proizvode rijetko koristim, ali Creamy Shower Soap gel sa mirisom naranče sam morala imati. Osim lijepog mirisa nisam dobila ništa više od ovog proizvoda.
Ziaja Creamy Shower Soap Cashmere je sasvim druga priča. Odlično hidratizira kožu, miriše nježno, a opet jako primamljivo. Svakako ga isprobajte.


Afrodita uvijek ima kvalitetne gelove za tuširanje, a tako je i sa Sweet Almond Oil Shower gelom. Predivna, mirisna uljna tekstura ovog gela pruža pravi užitak za kožu tijela.
Palmolive gel za tuširanje je uvijek dobra opcija, jedino je problem kojeg odabrati jer im je ponuda zaista velika. Ovaj na slici je namijenjen osjetljivoj koži tijela i jako mi je drag.
Balea gel piling sa mirisom naranče i mente je odličan proizvod za ljeto. Sadrži sitna zrnca koja su pogodna za svakodnevni piling tijela, a osvježavajući miris je dobrodošao kod ljetnih vrućina.


O svom oduševljenju Balea uljnim losionom za tijelo pisala sam vam ovdje.


Srećom, kada je intimna njega u pitanju nisam osjetljiva na sastojke različitih proizvoda, tako da mi svaki proizvod te vrste odgovara. Skrenula bih vam pozornost na jedan intimni gel koji mi se pokazao jako dobar a cjenovno je više nego prihvatljiv.
Duchesse intimni gel možete kupiti samo u Muller-u pa nije na odmet da ga isprobate.

Njega kose


 Nivea Hairmilk  regenerator za kosu mi se pokazao odličnim (recenzija). Olakšava češljanje kose nakon pranja, kosu ne slijepi već joj daje volumen, sjaj i zdrav izgled.
Schwarzkopf Gliss maske za kosu su mi najdraže drogerijske maske (recenzija jedne od njih). Koristim ih već godinama redovito kod svakog pranja kose umjesto regeneratora i na taj način mi odlično funkcioniraju. Isprobala sam sve vrste koje su dostupne u drogerijama, a ovaj put je njihov predstavnik Total Repair maska za kosu. Kao i ostali proizvodi ove vrste neće vam čarobno oporaviti kosu. Prvo je potrebno redovito šišanje vrhova, a tek onda konstantnim korištenjem ovih maski se vide promjene na kosi.
O Balea šamponu protiv prhuti sam vam detaljno pisala ovdje, pa ako vas zanima pročitajte.
Alverde šampon za kosu protiv masnoće mi se pokazao dobar jer mi nije iritirao vlasište. Međutim, nije produžio period između pranja kose tj. nije smanjio mašćenje moje kose.

Čišćenje lica


Na slici vidite čak tri potrošene micelarne otopine, a iste ne koristim već par mjeseci. Dakle, vidite koliko dugo sam sakupljala ove potrošene proizvode!
O Garnier micelarnoj otopini možete čitati ovjde, a Nivea micelarne otopine sam recenzirala ovdje.


Moja dva najdraža proizvoda za skidanje makeupa sa očiju su Nivea i Mixa uljni odstranjivači. Nježni su prema očima, a sav makeup temeljito i lako uklone. Ni sama ne znam koliko boca ovih proizvoda sam do sada potrošila.


Clarins Instant Eye make-up remover sam potrošila iako mi se nikako ne sviđa. Nije mi iritirao oči, ali je skidanje maskare sa ovim proizvodom bio svaki put pravi podvig.


SVR gel za umivanje lica mi je bio jako dobar i nježan prema koži (recenzija).

Njega lica


Potrošila sam ni sama ne znam koliko boca mojeg omiljenog tonika sa salicilnom kiselinom.
Paula`s Choise Clear Anti-redness Exfoliating Solution nisam koristila tijekom ljeta. Ostalo je malo proizvoda kojeg sam potrošila početkom jeseni.


Helena Delirium Precious serum za lice i Fiona masku sa glinom sam recenzirala ovdje. Od ova dva proizvoda serum je onaj kojeg bih ponovo voljela kupiti.


Hidratacija i samo hidratacija...izgleda da sam pretplaćena na hidratantnu kremu Galenskog Laboratorija (recenzija) koju prosto obožavam (koristim je i trenutno!).
Bocassy Max Moisturizer je također odlična krema za lice (recenzija) i ponovila sam njenu kupnju.
Balea matirajuća krema za lice iskreno nije radila ništa na mojoj koži lica. Nisam imala nikakve negativne reakcije na ovu kremu, ali nisam dobila ni adekvatnu njegu. Na kraju je potrošio moj suprug (njemu je svaka krema dobra!).
Nivea Cellular Anti-age Volume Filling perlice je odličan serum (recenzija).


Filorga Optim-eyes (recenzija) je konkretna i dobra okoloočna krema.


Apivita Natural Serum Radiance je dugo vremena bio moj omiljeni serum za lice (recenzija). Na žalost, više se ne proizvodi i jako mi je žao zbog toga.


Melvita Eau Florale de Rose je cvjetna vodica damašćanske ruže. Odličan proizvod koji sam imala na žalost u putnom pakiranju pa sam malo uživala u njenim blagodatima. Koristila sam je ovo ljeto umjesto termalne vode za osvježavanje lica. Međutim, ona divno njeguje kožu lica i odlična je podloga za serum ili kremu. Ovaj proizvod ću sigurno ponovo kupiti u full size pakiranju. 

Olival, 

Potrošila sam i Madara maske za lice: Brightening AHA Peel maksa (recenzija) i Detox Ultra Purifying MUD maska (recenzija). Jako volim Madara proizvode i nikada me nisu razočarali.

Kreme za ruke


Olival Koncentrat za ruke sa nevenom je stvarno odličan proizvod za zaštitu ruku tijekom zime. Guste je teksture koja se djelomično upije u kožu pa sam je koristila samo kao noćnu njegu. Obratite pozornost na ovu kremu ako je već niste koristile.
L`Occitane mini pakiranja kreme za ruke dobila sam u Adventskom kalendaru. Zgodne su za nošenje u torbi i za namazati ruke tijekom dana nakon pranja, ali konkretnu njegu mi nisu pružile. 

Dekorativa

U ovom postu ima dosta dekorativne kozmetike jer sam radila čistku. Mnogim proizvodima je na žalost istekao rok trajanja i morala sam ih baciti. 


Essence The False Lashes maskara (recenzija) bila mi je jedna od omiljenih.
O Maybelline Sensational maskari nisam pisala recenziju jer ih je bilo brdo u našoj blogo sferi. To ne znači da ovu maskaru nisam voljela i uživala u njoj.


Isprobala sam ovo ljeto hrpu proizvoda za njegu kožice nokta i o njima ću vam tek pisati.
Essence Nail Care Pen i She Cuticle Remover Pen nisu dobro obavile svoj posao i ne bih vam ih preporučila.


Kvalitetni ruževi koje sam malo zanemarila pa im je istekao rok trajanja: Dior, Clarins, Estee Lauder i Shiseido. Svi ruževi su kremaste teksture, dobro pigmentirani (osim Dior Adict koji je više obojeni balzam za usne nego ruž) i dobre postojanosti. 

Parfemi


Nisam od onih koje sakupljaju prazne boce parfema, pa i oni idu u smeće. Potrošila sam Flora by Gucci, Clinigue Enerigizing (recenzija), La vie est Belle i L`Ea D`Issey Florale Issey Miyake for women (recenzija).

1 komentar