srijeda, 24. svibnja 2017.

NEW IN #5

Zadnji mjesec sam kupila dosta kozmetičkih proizvoda, neki mi još nisu niti stigli jer sam  većinu njih kupila preko interneta. Također, neke proizvode sam dobila od brendova s kojima surađujem (što ću vam posebno naglasiti u postu).
Da ne duljim previše sa uvodom, pogledajte koji su to moji kozmetički noviteti!

Kod moje drage kolegice Sjajolika čitala sam o kvalitetnom toniku s mliječnom kiselinom (oblik AHA kiseline). Kako do sada nisam koristila proizvode s mliječnom kiselinom, odmah sam ga odlučila kupiti. Radi se o Secret Key Milk Brightening toneru .





The Ordinary je kozmetički brend kvalitetne i za naš džep jeftine kozmetike koji je u zadnje vrijeme hit među beauty blogericama. Uzela sam par proizvoda za koje mislim da su potrebni mojoj koži lica, a jedan proizvod već testiram.


Kako moje lice burno reagira na proizvode sa spf zaštitom, uvijek sam na muci što kupiti. Odluka je pala na japanski proizvod Biore UV Aqua Rich Watery Essence s faktorom 50.
Krema ima dobre recenzije, a na moje mišljenje će te još malo pričekati.


Još jedan proizvod sa spf zaštitom o kojem sam čitala samo hvalospjeve uhvatila sam u ljekarni na nekoj akciji – RoC Soleil-Protect Fluid SPF 50+ namijenjen je baš zaštiti mješovite kože lica. 


Douglas Light-AS Air Mask Optimal Skin Hydration je maska za lice namijenjena dehidriranoj koži. Tekstura ove maske mi je jako zanimljiva i morala sam je isprobati.


Kako sam već bila u Douglas parfumeriji za oko mi je zapeo Essential Sensory Make-up Remover Oil. Počela sam proizvod koristiti prije par dana, pa će recenzija biti uskoro.


La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant je relativno nov proizvod na tržištu. Riječ je o toniranoj kremi koja osim što prekriva prištiće i mitesere, sprječava nastanak istih.
Prije mjesec dana u ljekarni sam dobila tester ove kreme koju sam redovito koristila i oduševila se njenim učinkom. O ovoj kremi ću vam pisati uskoro!


U DM-ovoj ljekarni sam naišla na još jedno sniženje pa sam kupila Uriage Gentle Deodorant koji ne sadrži alkohol niti aluminijeve soli.


Ne daj Bože da ja ostanem bez hidratantne kreme za lice! Ovaj put sam odlučila isprobati Mixa Hyalurogel Light. Dakle, sastojci mi se sviđaju, a voli li je moja koža ćemo tek vidjeti.


U Kiehl`s dućanu sam kupila 2 maske za lice: Rate Earth Deep Pore Cleansing Mask (pročišćavajuća maska koja sadrži bijelu glinu) i Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask (maska sa cvijetovima nevena i aloa verom koja hidratizira i umiruje kožu vraćajući joj zdrav izgled).


Naravno, iz Kiehl`s dućana nikada se ne izlazi bez hrpe testera, pa sam tako za sebe odabrala Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil , Midnight Recovery Eye i Daily Reviving Concentrate. Svi proizvodi dolaze u obliku putnih pakiranja.


Od testera sam još dobila Calendula Herbal – Extract Toner koje želim već jako dugo isprobati i light verziju poznate Rosa Artica kreme za lice. 


Tijekom svibnja sam ostvarila dvije nove suradnje zbog čega sam posebno sretna!
TianDe je ruska kozmetička kompanija, osnovana 2007. godine. Na testiranje sam dobila LingZhi kremu za ruke, Sheep Placenta korigirajuća krema za lice, Bella Rose prirodni i ručno rađen sapun koji nježno čisti i umiruje kožu lica.


Nadalje, tu su još:
Master Herb detoksifikacijski flaster za noge 


Hidratantna maska za lice s proteinima svile


Jian Kang fitoflaster za tijelo



Druga ostvarena suradnja je sa Mirati Hrvatska čiji proizvodi se baziraju na Ghee maslacu i aloe veri i organskim eteričnim uljima. Dobila sam na testiranje Gel za čišćenje lica koji je već u upotrebi.



Jeste li koristili neki od ovih proizvoda?
Koji proizvod vas najviše zanima?

2 komentara

  1. Ordinary niamicid me zanima.. Al ga nije bilo na Beauty bay-u pa sam uzela ono što je ostalo...;)
    Tada nisam znala da ga mogu naručiti s drugih stranica....
    Ja sam uzela Azelaic i lipoic acid pa kombiniram oba...Lipoic svaki dan,odnosno večer, a Azelaic 3x tjedno jer je dosta jak,a on mi se jako sviđa.. Lice nakon njega divno... Još je rano išta reći ali za sada zadovoljna. ..
    Mislim da bih trebala koristiti i ti sve zajedno, odnosno bar 2 proizvoda naizmjenično za bolji efekt.. Tako sam čitala da najbolje funkcionira... Imaš puno toga pa se možeš igrati...heheh... I ja planiram još uzeti, čim prođe ljeto...skupljamo novčiće...heheheh
    Btw divni noviteti

    OdgovoriIzbriši
  2. Mirati proizvodi me bas zanimaju (nisam ih isprobala,ali super zvuce) i morat cu nabaviti koji tester prije kupovine

    OdgovoriIzbriši