subota, 18. ožujka 2017.

VICHY IDEALIA Night-Peeling

Vichay je otkrio kako je za postizanje idealne kože potrebno utjecati na njenu kvalitetu i iz tih razloga je stvorena linija Idealia.
Proizvodi iz ove linije namijenjeni su njezi kože s prvim znakovima starenja: prve bore, nedostatak blistavosti i neujednačen ten.

Nedavno je Idealia dobila novog člana u svojoj postavi, Idealia Noćni- piling koji obećava blistavost kože lica.






Kome je proizvod namijenjen?
Ovaj proizvod je prva Vichy noćna-piling njega za osjetljivu kožu lica. Odličan je ovo proizvod za žene sa umornim i neujednačenim tenom bez sjaja, nepravilnom površinom kože, tankim linijama i borama.

Značajke ovog proizvoda:
  • nježan piling – sadrži 4% glikolne (AHA) kiseline (radi lagani piling kože) i Hespel (aktivni sastojak koji je je zaslužan za nježno ljuštenje kože)
  • sadrži aktivni kompleks (ekstrakt fermentiranog crnog čaja + polifenoli borovnice) – poboljšava kvalitetu teksture kože
  • Vichy mineralizirana termalna voda – umiruje kožu lica, obogaćena je sa 15 minerala i znanstveno je dokazano da jača zaštitnu barijeru kože
  • namijenjen osjetljivoj koži lica
  • hipoalergen, ispitan pod dermatološkim nadzorom
  • proizvod je namijenjen za korištenje u večernjoj rutini njege lica
  • proizvod bi trebao vratiti prirodan sjaj kože, smanjiti vidljivost pigmentacija i zagladiti kožu lica
Ne mogu preskočiti priču o ambalaži proizvoda. Prekrasna, tamno crvena staklena boca sa čepom na odvrtanje. Staklo je dovoljno prozirno da možete vidjeti koliko vam je proizvoda ostalo za upotrebu. 


Idealia Noćni- piling je prozirna tekućina koja ima svoj miris, dosta lagan, ali osjetan. Tekućina nije masna niti ljepljiva.
Na lice se nanosi blazinicom (lice mora biti prethodno očišćeno i suho).  Blazinicom prebrišete lice izbjegavajući predio oko očiju. Proizvod se može koristiti samostalno, ali ja sam primijetila kako to mojoj koži lica ne odgovara (koža mi bude suha), pa kada se Idealia Noćni- piling upije u kožu lica (što traje oko jedne minute) kožu nahranim Bocassy Max Moisturizer kremom (čija recenzija ide uskoro). Ovo se pokazala dobitna kombinacija za večernju njegu moje kože lica.
Važno je reći da se Idealia Noćni- piling ne ispire s lica!


Dakle, jako sam zadovoljna poslom koji Idealia Noćni- piling obavlja.
Ja inače već par godina u njezi lica koristim kiseline (AHA ili BHA ovisno o stanju kože). Moja koža voli kiseline i jako dobro ih podnosi.
Ako prvi put koristite proizvod s kiselinama, pokušajte neko vrijeme Idealia Noćni- piling koristiti svaku drugu večer da biste vidjeli kako vaša koža lica reagira na kiseline.
Proizvodi s kiselinama mogu (i ne moraju!) dovesti do perutanja i isušivanja kože lica.
Ne paničarite, samo dobro hidratizirajte lica.

Sastav:

Ne sviđa mi se što se u sastavu ovog proizvoda nalazi parfem (koji može biti potencijalni alergen kod osoba sa osjetljivom kožom lica) i Acohol Denat (i to na visokom drugom mjestu!) koji sam odmah osjetila u mirisu proizvoda. Isto tako, ako imate bilo koju malu otvorenu ranicu na licu, kada korsitite Idealia Noćni- piling osjetit će te peckanje.

Moje mišljenje:
Mojoj koži lica ne smetaju alkohol i parfem u Idealia Noćni- pilingu. Zato je meni ovo odličan proizvod po pitanju učinkovitosti.
Koristila sam proizvod malo više od mjesec dana. U tom periodu moja koža se pročistila, izuzetno je meka na dodir, nije bilo nikakvih negativnih reakcija. Čak je i pojavljivanje bolnih, potkožnih cista nestalo (ne mogu tvrditi da je za to zaslužan baš ovaj proizvod, ali ja sam svakako sretna).

PR proizvod

Idealia Noćni- piling možete kupiti u bolje opskrbljenim ljekarnama po cijeni od 191,50kn. Možda vam se čini cijena previsoka, ali vjerujte mi da nije. Svi proizvodi s kiselinama koje sam do sada koristila su puno skuplji.

Jeste li već koristile ovaj proizvod?
Kakvo odgovara vašoj koži lica?
Koristite li kiseline u njezi lica?


2 komentara

  1. Obožavam kiseline. Nives je rekla da joj je ovo zamjena za Alpha h Liquid gold, a iako ga volim cijena mu je dosta visoka pa ću si kupiti ovo da vidim kako će se kod mene pokazati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, da to sam i ja pročitala, a nas dvije imamo isti tip kože. Imam Alpha H Liquid gold, ali ga još nisam koristila. Ovo je svakako puno jeftinija varijanta

      Izbriši