srijeda, 8. ožujka 2017.

HELENA DELIRIUM Prirodna kozmetika

Uvijek mi je drago kada vam mogu predstaviti hrvatski brend, a posebno ako se radi o kvalitetnoj prirodnoj kozmetici.
Iza Helena Delirium brenda stoji veliki trud i rad Katharine koja se trudi osmisliti kvalitetne formule odabranih prirodnih sastojaka koji su provjereni, čisti i visoko kvalitetni.
Također, proizvodi (kao i sastojci) nisu testirani na životinjama.

Kako sam uvijek u potrazi za novim i zanimljivim proizvodima za njegu lica, testirala sam dva proizvoda ovog brenda.






Precious serum


Ovaj serum je napopularniji proizvod Helena Delirium prirodne kozmetike. Namijenjen je svim tipovima kože i svim dobnim skupinama.
Higijensko upakiran u tamnu staklenu bočicu s pipetom za doziranje proizvoda.
U pipeti je serum mliječno bijele boje, ali na koži je sasvim proziran.




Kao što vidite na gornjim slikama, tekstura seruma je dosta tekuća, lagana i lako maziva. Pomalo je sličan uljnom serumu samo što ovaj serum ne ostavlja na koži mastan trag i jako brzo se upija. 
Nakon što serum stavite na lice, dok ga koža u potpunosti ne upije osjećat će te ljepljivi film, ali taj osjećaj brzo nestaje i koža je spremna za daljnju njegu. 
Precious serum sam koristila ujutro i navečer nakon čišćenja lica. Bile su mi potrebne dvije pipete za lice, vrat i dekolte. Kada se serum upije u kožu, preko bih stavila kremu koju inače koristim. 
Miris seruma je biljni, malo jači, ali meni to nije smetalo.

Sastav ovog seruma je prepun kvalitetnih sastojaka: vitamin C u stabilnom obliku, hijaluronska kiselina, mliječna kiselina biljnog porijekla, čileansko ulje ploda divlje ruže, vitamin E, aloa vera, naranča, kokos, ulje geranija i ylang-ylang.

Svi ovi hvale vrijedni prirodni sastojci učinit će vašu kožu mekom i glatkom na dodir, nahranjenom i blistavom (u smislu da nestaje ono sivilo kože koje je tako karakteristično za zimski period).
Moja koža jako voli Presious serum koji mi mije izazvao na licu nikakve neželjene reakcije. 
Iako se zbog vodenaste teksture Precious serum čini lagan, on je itekako potentan i kvalitetan.
Cijena seruma je 120kn za 20ml.

Fiona maska za lice


Kada sam pročitala sastav ove maske za lice, odmah sam je poželjela imati. 
Zelena glina, prah neem-a, avokado, emolijentno bućino ulje, lavanda i vitamin B5...odlična mješavina prirodnih sastojaka koja obećava dubinsko i dobro čišćenje lica. 
Fiona maska za lice pakirana je u staklenki i potrebno ju je držati u hladnjaku. Zelene je boje i dosta jakog prirodnog mirisa

Ja sam masku koristila jednom tjedno na cijelom licu. Kistom za stavljanje maske stavila bih tanak sloj proizvoda na prethodno očišćeno lice. Potrebno je pričekati 10-tak minuta dok se maska ne osuši pri čemu poprimi svjetliju boju. Tada se maska ispere sa dosta mlake vode (ovo je najbolje raditi pod tušem, jer se maska malo teže ispire s lica).
Tekstura maske je srednje gusta i lako se kistom rasporedi po licu. Ako je želite stavljati prstima, to će ići malo teže. Miris je biljni i dosta jak.


Filona maska za lice odlično obavlja svoj posao. Sastojci maske dubinski prodiru u pore, uklanjaju višak masnoće i nečistoća i pri tome sprječavaju pojavu akni.
Nakon skidanja maske, koža lica je glatka, meka i očišćena. 
Moram napomenuti da je nakon skidanja maske s lica obavezna dobra hidratacija.
Cijena Fiona maske za lice je 35kn za 55g proizvoda.

Sve Helena Delirium proizvode možete pogledati i naručiti na ovoj stranici. 

Namjeravam isprobati još Helena Delirium proizvoda (narudžba je već poslana!), tako da će te o ovoj prirodnoj kozmetici još čitati na mom blogu.

Jeste li već čuli za Helena Delirium prirodnu kozmetiku?

3 komentara

  1. Koristila sam i ja Precious serum samo je moj bio sa dodatkom smilja, te La vita kremicu prošlo ljeto. Bila je to idealna kombinacija za ljetne temperature a tekstura proizvoda lagana i osvježavajuća.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se ovi proizvodi sviđaju. Ja moram još puno toga isprobati ;)

      Izbriši
  2. Koristim Katharinine proizvode već dugo. Dosad sam probala masku za lice Cuddles, oba dezića u kremi, kremu za lice Snowflake i serum za lice Precious. Proizvodi su stvarno odlični i kvalitetni, a posebno mi je drago što je riječ o prirodnim sastojcima i što kupovinom HD proizvoda potičem lokalnu proizvodnju. :)

    OdgovoriIzbriši