srijeda, 28. prosinca 2016.

BEAUTY FAVORITI 2016: Preparativa

Bliži se kraj godine, vrijeme kada sumiramo rezultate, analiziramo postignuto i pravimo planove za sljedeću godinu.
Kao što je u beauty svijetu uobičajeno izdvajamo proizvode koje smo najviše voljeli u ovoj godini. Sretna sam što sam tijekom godine imala priliku isprobati dosta novih proizvoda i što ih je krivo odabranih bilo jako malo.
Proizvoda je puno, pa ću vam danas pisati samo o preparativnim proizvodima, a sutra očekujte post o tome što sam voljela od dekorative.





1. Nubian Heritage: African Black Soap


Ovo je moj „the čistač lica“! Družili smo se cijelo ljeto, praktički je nepotrošiv proizvod. Odlično čisti kožu lica, nježan je, ne isušuje, regulira lučenje sebuma i pore čini mane vidljivima (recenzija).

2. Thayers Rose Petal Witch Hazel & Aloa Vera Toner


Proizvod koji je bio dugo na mojoj wish listi i koji sam napokon isprobala. Svi hvalospjevi koji su napisani o ovom toniku su i te kako točni! Nježan prema koži, bez alkohola, hidratizira i odlično priprema kožu za daljnju njegu. Nenametljiv miris ruže još mu je jedan plus. (recenzija).

3. The Konjac Sponge


Ovo malo čudo od spužvice je promijenilo moju rutinu čišćenja lica i totalno me oduševilo (recenzija).

4. Bocassy Paris: Micelarna otopina


Ove godine sam se „navukla“ na micelarne otopine, isprobala sam ih nekoliko i sada ne mogu zamisliti čišćenje lica bez njih. Micelarne otopine ne koristim za skidanje makeupa s očiju, pa ih vrednujem prema tome kako se odnose prema koži lica. Bocassy micelarna otopina jako odgovara mojoj koži lica jer je nježna i temeljito ukloni puder, rumenilo i još dosta toga što stavim na lice tijekom dana (recenzija).

5. L`Angelica Latte d`avena mlijeko za tuširanje sa zobi


Nisam posebno izbirljiva kada su proizvodi za tuširanje u pitanju (zahvaljujem mojoj koži!), ali od kada sam ovu tuširalicu probala ona se nalazi u stalnoj postavi u mojoj kupaonici (recenzija).

6. Kiehl`s Creamy Eye Treatment with avocado


Moj prvi Kiehl`s proizvod koji sam koristila. Odlična okoloočna krema koja će lijepo nahraniti kožu, brzo se upija, pogodna za dnevno i večernje korištenje. Recenziju pišem uskoro.

7. Mixa dvofazni odstranjivač šminke


Više i ne znam koliko sam bočica ovog proizvoda potrošila, ali i dalje mu nisam pronašla dostojnu zamjenu (recenzija).


8. La Roche Posay: Recermic R Anti-ageing Concentrate Intesive


Ovu godinu ću pamtiti i po tome što sam prvi put u njezi lica koristila retinol. Dojmovi su odlični: nije bilo neželjenih reakcija, hiperpigmentacijske mrlje su najvećim djelom nestale, koža je bila meka, glatka....ostatak pročitajte u skoroj recenziji.

9. Dermalogica Charcoal Rescue Mask


Odličan proizvod o kojem vam još nisam pisala. Uglavnom, detox maska na bazi aktivnog drvenog ugljena koja je pravi spas za umornu kožu bez sjaja.

10. Avene Tolerance Extreme: Hidratantna hidratizirajuća emulzija


Jedinstvena formula s maksimalno 7 sastojaka koji oponašaju prirodni sastav kože. Ovu emulziju sam kupila više puta jer uvijek kada mi koža lica dođe u lošu fazu koristim nju s punim povjerenjem. Koristi je i moja kćerka tj. odlična je za hirovitu kožu tinejdžera (recenzija).

11. Olival Natural: Sensitive šampon za kosu


Odličan šampon namijenjen svima koji imaju problema sa osjetljivim vlasištem (recenzija).

12. L`Oreal Professionnel: Absolut Repair Lipidium Masque


Lijepa kosa je za mene samo zdrava kosa! Ova maska je savršena, a i cjenovno pristupačna. Vraća kosi sjaj, dodatno je ne masti i ne otežava (naravno pod uvjetom da redovito šišate vrhove). Ne mogu je usporediti s nijednom drugom maskom za kosu, a koristila sam ih jako puno (recenzija).

13. Remington i-LIGHT Pro sustav odstranjivanja dlačica IPL6750


Beauty gadgeti su obilježili 2016. godinu. Remington sustav za odstranjivanje dlačica mi je jako olakšao život. Pravi rezultati su vidljivi tek sada, nakon 5 mjeseci redovitog korištenja. Na nogama dlačica više nema, dok se s preponama još borim (recenzija).

Drage moje, eto nekako sam uspjela sastaviti listu mojih najdražih preparativnih proizvoda u 2016. godini. Sve razmišljam jesam li neki proizvod preskočila jer bilo ih je stvarno puno....ako se još nečeg sjetim, napisat ću update!

Imamo li neke zajedničke favorite?

Broj komentara: 14

  1. Konjac spuzvica i Olival sampon su nam zajednicki favoriti :) dodala bih jos Foreo lunu mini i caudalie sos serum na popis :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Foreo i Caudalie serum nisam koristila, nadam se da ubrzo hoći

      Izbriši
  2. Bocassy micelarna je za moju kožu nešto najbolje sto sam probala,odlična,koža izgleda predivno

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi se dopada sve po opisu i rado bi se i probala, inače Konjac spužvica se i meni svidela :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Olival je inače jedan od mojih favorita tako da me i sa šamponom ugodno iznenadio.😊😊😊

    OdgovoriIzbriši
  5. joj ovaj mixa odstranjivač mi je bio užas :( kiehls avokado nagodinu definitivno uzimam!

    OdgovoriIzbriši
  6. Konjac spuzvica mee jakoo zainteresirala, procitala sam i recenziju. Mislim daa bi mi dobro dosao takav proizvod jer imam suhu kozu, a mislim da pilinzi ne otklone sve.. svakako cu potraziti ovu spuzvicu..

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako imaš suhu kožu, nemoj kupiti ovu Konjac spužvu. Ima posebna verzija za suhu kožu lica

      Izbriši
  7. Konjac spužvica, Thayers i loreal maska su također i moji favoriti ;)

    OdgovoriIzbriši