četvrtak, 28. srpnja 2016.

KIEHL`S DUĆAN U SPLITU


Prije dva tjedna Kiehl`s je otvorio svoj dućan u City Centru One i tako donio dašak originalne njujorške ljekarne u Split.





Trgovina je mala, ima svega 48m2 i odiše Kiehl`s-ovom bogatom tradicijom koja uključuje fotografije originalne lokacije glavne trgovine i obitelji osnivača. Zanimljivo je da ne postoje dva njihova identična dućana, a danas ih je više od 250 širom svijeta.

Tu je i neizostavni Mr. Bones.




 Kiehl`s je osnovan u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna još davne 1851. godine i glavna misija bila je pružiti kupcu vrhunski proizvod koji se sastojao isključivo od prirodnih sastojaka.

Kiehl's je također prepoznat u svijetu i po inicijativi „isprobajte prije kupnje”, koja je pokrenuta još prije 50 godina u njihovoj glavnoj prodavaonici.


Svaki je član Kiehl’s-ovog prodajnog osoblja upoznat s načinom usluživanja kupaca koji promiče tvrtka te je, uz poznavanje sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama kupaca.


U Kiehl`s dućanu u Splitu mogu se naći proizvodi za njegu lica, tijela i kose, kao i posebna linija proizvoda za muškarce.

Proizvodi za lice:






Proizvodi za tijelo:


Proizvodi za kosu:



Proizvodi za muškarce:





Posjetite Kiehl's dućan u Splitu i uvjerite se u kvalitetu i posebnost njihovih proizvoda!








Broj komentara: 6

  1. Za ovaj nocni koncentrat sam cula toliko toga, i bas bih ga voljela isprobati... kakve su cijene?

    BeautyPepTalk

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koncentrat imam, još ga nisam koristila jer trenutno testiram druge proizvode. Recenzija će svakako biti.
      Što se cijena tiče, za moj budžet su visoke, ali postoje manja pakiranja koja su pristojne cijene, tako da se radujem isprobavanju proizvoda

      Izbriši
  2. Jučer sam baš bila, baš super što je Split dobio nešto ovako :) Radujem se budućim šopinzima u Kiehlsu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaslužile smo i mi splićanke počastiti se njihovom kozmetikom!

      Izbriši