četvrtak, 3. ožujka 2016.

theBalm Sexy Mama

Kako imam masno/mješovitu kožu lica, nakon što stavim tekući puder obavezno ga moram fiksirati puderom u prahu jer se u protivnom, već nakon pat sati moja T zona počne sjajiti.
U zadnje vrijeme koristim theBalm Sexy Mama puder u kamenu.




To je  je anti-shine prozirni puder u kamenu koji je namijenjen svim tipovima kože.
Savršeni proizvod, malih dimenzija, pogodan za nositi u torbi koji odlično matira lice.
Ambalaža je, kao kod svih theBalm proizvoda „slatka“ i vintage. Proizvod dolazi u čvrstoj, kartonskoj kutiji koja se zatvara na magnet, što je jako pohvalno. Unutar kutije se nalazi i ogledalo koje odlično služi svrsi.


Tekstura ovog pudera je meka na dodir i nije previše praškasta.


Nikada mi nije bilo lako pronaći idealnu nijansu pudera u prahu, jer se nijansa, naravno, mora slagati sa nijansom mog tekućeg pudera. Od kada koristin Sexy Mama puder, tih problema više nemam. On je doslovno bezbojan i jako lako se nanosi odgovarajućim kistom.
Ja koristim Ecotools kabuki kist koji mi se pokazao odličnim. Lagano kistom prođem po površini pudera, otresem višak proizvoda i stavim ga na cijelo lice u tankom sloju. Važno je da kistom puder lagano utapkate, nemojte kistom razvlačiti puder „lijevo-desno“ po licu.
Odlično se slaže s Estee Lauder Ideal Matt tekućim puderom kojeg trenutno koristim. Što je meni najbitnije, ne uvlači se u porice i na mom licu izdrži cijeli radni dan.

Završetak na licu je polu mat što mi se jako sviđa jer izgleda prirodno.


Sastav:

The Balm proizvodi ne sadrže parabene, nisu testirani na životinjama i ne sadrže umjetne mirise.

Moje mišljenje:
theBalm Sexy Mama je jedinstven proizvod za sve koji imaju mješovitu/masnu kožu lica.Također, za one koji imaju svijetlu ili srednje svijetlu boju tena puder je stvarno nevidljiv na licu. Oni koji imaju jako taman ten, neće biti zadovoljni ovim puderom i to smatram njegovom jedinom manom.
Mislim da je ovo odličan proizvod za sve vas koje ne volite da vam nakon šminkanja lice izgleda „betonirano“, a opet da kontrolira sjaj na licu. Ovaj puder nije težak na licu, nije vidljiv, a svoj posao radi odlično.

theBalm Sexy Mama puder možete kupiti u određenim Bipa poslovnicama po cijeni od 139,90kn. Proizvod je malo skuplji, ali jako se sporo troši tako da će mi sigurno dugo trajati.

PR proizvod

Koristite li proizvode za matiranje lica?

Broj komentara: 10

  1. Obavezno koristim pudere za matiranje lica i ovog svi hvale tako da ću ga isprobati nekad sigurno

    OdgovoriIzbriši
  2. U potpunosti nam se podudaraju mišljenja, odličan proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Koliko mi njihovi proizvodi deluju savrsenoo! Sada mekam hajlajter i paleticu, zaista su predivni <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristim upravo ovaj puder i baš mi je drago vidjeti njegovu recenziju. Svaki dan ga trošim, a nisam ga još ništa potrošila. Divan je, a posebno oduševljenje je njegova transparentnost.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čini se mrak proizvod, svakako ga moram isprobati jednom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši