utorak, 16. veljače 2016.

AURA KOZMETIKA HAUL

Konačno je toliko hvaljeni kozmetički brend Aura je stigao tijekom siječnja i u Hrvatsku, za sada samo u odabranim Kozmo drogerijama.
Naravno da sam odmah kupila par proizvoda i dala se na isprobavanje.





Aura Cover Me Foundation


Tekući puder koji je hipoalergijski, vodootporan, nekomedogen i namijenjen svim tipovima kože.
Ovaj puder dolazi u tubi od 30ml koja je napravljena od meke plastike, pa vam ne treba snaga pri istiskivanju.  
Aura Cover Me puder dolazi u 6 nijansi, a ja sam izbrala 102 Ivory nijansu koja je srednje svijetla nijansa hladnog podtona.

Tekstura pudera je dosta gusta. Kada ga stavljate na lice treba ga dobro izblendati i posebno obratiti pažnju na prijelaz između lica i vrata. Do sada nisam imala puder slične teksture, pa sam ostala malo iznenađena. 



Moje mišljenje:
Aura Cover Me puder pruža odličnu pokrivenost, pokrio mi je hiperpigmentacijske mrlje i manje ožiljke od akni. Ja osim mrlja nemam veće nepravilnosti na licu, pa uvijek koristim pudere lagane teksture, što ovaj puder svakako nije. Kada imam na licu ovaj puder ne osjećam se kao da nosim masku, ali ipak imam neki osjećaj težine.
Nije mi izazvao nikakav nered na licu. Ostavlja polu mat završetak.
Aura Cover Me puder neću koristiti svakodnevno jer mi toliko jaka pokrivenost nije potrebna. Ali, dobro dođe u periodu kada vam lice nije u najboljem stanju.
Cijena ovog pudera je 40kn.

Aura Correct Me Concealer


Ovo je tekući korektor za prekrivanje tamnih podočnjaka i nepravilnosti na licu.
Pakiran je u tubi sa spužvastim aplikatorom. Ovakvo pakiranje korektora ima svoje prednosti i mene! Prednost je što pomoću spužvastog aplikatora korektor lako nanesem na lice, a onda ga utapkam prstima. Nedostatk je pto je aplikator kraći od tube, pa ne znam kako ću pokupiti korektor kada proizvod bude pri kraju tube.


Tekstura korektora je lagana i lako se razmazuje. Korektor se jako malo se uvlači u porice oko očiju.


Evo kako to izgleda u stvarnosti.


Moje mišljenje:
Aura Correct Me Concealer je najbolji drogerijski korektor koji sam imala. 
Dobro prekrije moje podočnjake i traje na licu sve do skidanja šminke.
Aura Correct Me Concealer dolazi u 6 nijansi, ja imam nijansu 302-Pastel Beige. Radi se o toploj nijasni koja je malo svjetlija od mog tena. 
Što se tiče prekrivanja nepravilnosti na licu, tu se nije pokao dovar.
Cijena ovog korektora je 31,99kn.

Aura Absolute Matte Velvet Feel Long Lasting Lip Cream


Ovaj tekući ruž sam jedva čekala probati jer se u zadnje vrijeme u blogosferi o njemu pišu hvalospjevi!

Dakle, radi se o tekućem, mat ružu koji su pakirani u plastiču tubicu i ima spužvasti aplikator. 


Ruž se dosta teško aplicira na usne, razliva se preko rubova usana i dobro je pri ruci imati olovku za usne.
Mat završetak na usnama mi se sviđa jer uopće ne isušuje usne.
Pigmentacija je odlična. Razočarala sam se trajnošću ovog ruža- nakon popijene kave, više ruža ostane na šalici nego na usnama. 
Ja sam odabrala nijansu 617-Stop Staring. To je jako lijepa, tamnija nijansa, rekla bih da spada u šljivaste nijanse koje su in ove zime. 


Moje mišljenje:
Imam puno boljih drogerijskih ruževa, tako da sam pomalo ostala razočarana. Voljela bih da mu je trajnost duža. Sigurna sam da neću kupiti i ostale nijanse!
Cijena ruža je oko 30kn. 

Imate li neki Aura proizvod? Dijelite li moje mišljenje o proizvodima koje sam vam predstavila u ovom postu?

Broj komentara: 14

  1. Korektor moram isprobati zato što još uvijek tražim najbolji :) Imam par proizvoda za isprobati i nadam se da su dobri kako su blogerice iz susjednih zemalja tipkale :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imamo istu nijansu ruža, samo što meni nikako ne stoji. Korektor mi se sviđa, nabavit ću ga prvom prilikom. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Korektor i matići me jako privlače. Samo da užicam nekoga da mi ih kupi :) Naravno da Aure nema kod mene, a ni Kozma :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam gdje živiš, ali javi mi se u inbox, rado ću ti poslati sve proizvode koje želiš

      Izbriši
  4. Baš mi je drago da si se počastila, znam da si pisala kako ih jedva čekaš :) Žao mi je zbog ruža, ja sam ih odlučila preskočiti jer se radi o dve različite serije, s očito različitom formulom proizvoda. Ali dobro. Korektorom sam prezadovoljna i mislim da se neću previše bacati u ''trošak'' dok ne osveže formulu ruževa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam o kakvoj se formuli ruža radi, ali me razočarao. Drago mi je da dijelimo mišljenje o korektoru

      Izbriši
    2. Dva dana zaboravljam da ostavim komentar, izvini! Ja imam obe serije, direkt stigle iz fabrike i moram da kažem da je Misha upravu. Ako kupuješ, kupuj prvu seriju. U prvoj seriji ima par slabije pogmentovanih, ali su svi fantastični po formuli. Na slici na blogu, na svadbi deverovoj sam nosila moj omiljeni crveni i nije mi se ni trunčicu razmazao, imam čak i jedan u zalihama. Druga serija je i mene razočarala, nisu svi ruževi isti. Zašto? Nemam pojma. Korektori su im jedan od najboljih proizvoda, ne oksidiraju. Meni Lorealov True Match oksidira, ovaj ne. Oba korektora sam otvorila otprilike istovremeno. :)

      Izbriši
  5. lijepa mi je nijansa ruža :):)

    OdgovoriIzbriši
  6. Korektor svakako moram probati, a i ovaj ruž :) Jedino što mi se čini da je manje pigmentiran od mog 612.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam sada išla na tvoj blog i tvoj ruž je stvarno bolje pigmentiran.

      Izbriši
  7. Čitala sam puno recenzija o Aura Cover me puderu tako da znam da je riječ o puderu koji daje jako prekrivanje što meni ne treba, ali planiram probati Refresh me puder koji je puno lakši :D Što se tiče ruževa imam tri nijanse koje su među svjetlijima i ok se nanose te im je i trajnost solidna. Primijetila sam da trajnost jako ovisi od nijanse do nijanse te da svjetliji ruževi duže traju na usnama. Žao mi je što si se razočarala ovom nijansom koja je meni predivna i jedna je od onih koje sam htjela kupiti, no sad se premišljam :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od kolegica blogerica sam čula da je ova nova kolekcija po sastavu različita od one prve....možda me zbog toga ruž razočarao. Namjeravam i ja isprobati Refresh Me puder jer ja takve pudere volim

      Izbriši