četvrtak, 21. siječnja 2016.

ESTAR COSMETICS HAUL

Estar Cosmetics je brend osnovan u Novom Sadu 2003. godine sa početnom idejom proizvodnje kozmetičke proizvode za kućnu njegu (home spa concept).
Danas ova tvrtka ima proizvode za njegu lica, tijela i za masažu. Više o Estar proizvodima možete pročitati na njihovoj  webstranici.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem svojim kolegicama Tijani i Teodori koje su mi omogućile da se upoznam s ovim proizvodima koji nisu dostupni u Hrvatskoj.





Ambalaža svih Estar proizvoda je jednostavna, podsjeća na kreme koje se rade u ljekarnama. Bijele, plastične kutije na kojima su crnim slovima ispisani podaci o proizvodu.

Body butter pearly dreams


Opis proizvoda:
Hranjiva krema za tijelo sa visokim postotkom aktivnih tvari. Namijenjen je njezi suhe kože i u svim situacijama kada je koži tijela potrebna dodatna hidratacija. 

Sastav:

Moje mišljenje:
Body butter pearly dreams  mi je ove zime postao drag proizvod za njegu tijela. Moja koža tijela je zimi jako suha, posebno noge zbog česte depilacije. 
Tekstura ovog maslaca je srednje gustoće i proizvod se lako nanosi na kožu.


 Miris mi se jako sviđa. To je mješavina mirisa vanilije i badema.
Proizvod se brzo upija, a kožu ostavlja nahranjenom, mekom na dodir i nema onog perutanja koje se kod mene uvijek javlja kada zapuše bura. 

Filler krema za lice


Opis proizvoda:
Krema za popunjavanje bora s dermo hijaluronskim filler-om namijenjena je njezi lica, vrata i dekoltea. Vidljivo smanjuje dubine bora, produžava hidrataciju, povećava elastičnost i ravna površinu kože. Najbolji rezultati postižu se ako se krema koristi istovremeno kao dnevna i noćna krema. 

Sastav:

Moj dojam:
Tekstura kreme je lagana, gotovo je poput gela.Ali za razliku od gela ova krema se na mom licu sporo upija i ostavlja za sobom mastan trag.


Ono što hoću reći je da je ova krema namijenjena normalnoj i suhoj koži lica. Kremu sam koristila svega par puta i to samo navečer, tako da vam o njenom učinku ne mogu puno toga reći.
Naime, čitajući sastav kreme, odmah sam vidjela da to nije krema za moju masno/mješovitu kožu lica. Sastojci kao što su myristyl myristate, arganovo ulje, talk i shea butter za moje lice su zabranjeni.
Naravno, to nikako ne znači da ovaj proizvod nije kvalitetan i da osobama s drugačijim tipom kože lica neće odgovarati!

Night regenerative cream


Opis proizvoda:
Noćna krema sofisticirane i nježne teksture. Smanjuje dubinu bora, hirdratizira kožu lica i povećava elastičnost kože lica. Sadrži peptide, dvije vrste hijalurona te biljna ulja nevena i koštica grožđa.

Sastav:

Moj dojam:
Tekstura kreme na prvi pogled lagana, a miris me podsjeća na vaniliju. Ipak, moja koža lica je teško upija te i mi ujutro lice bude jako masno.


Ova je krema također namijenjena normalnoj i suhoj koži lica, tako da je ne preporučam masnokožcima.

Zaključak:
Nisam proučila sastav svih Estar proizvoda i nadam se da ima proizvoda koji bi za njegu moje kože lica bili odlični. Na moju veliku žalost, od dobivenih Estar proizvoda samo mi je Body butter odgovarao, što više, jako sam ga zavoljela.

Jeste li imale priliku koristiti nekih od ovih proizvoda?
Kakvi su vaši dojmovi?

4 komentara

  1. Baš mi je krivo što nismo potrefili sve kako treba, ali opet drago mi je da ti se buter dopao kao i meni, a noćna krema je moja recimo omiljena na celom svetu i drugu ne mogu zamisliti otkad znam za nju. Sledeći put ću znati pa se dogovoriti sa Tamarom iz Estara da napravi nešto za tebe <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti imam masno/mješovitu kožu lica, ali meni je najvažnije da su ove kremice k meni došle na krilima ljubavi <3

      Izbriši
  2. Imam kremu za tijelo, moja je malo drugačija, ali miriši predivno :D Nisam je još isprobala, ali planiram uskoro jer sam pred kraj s nekim drugim mazalicama :)

    OdgovoriIzbriši