četvrtak, 29. listopada 2015.

ESSENCE:Mini cheer lipbalm

Moje usne su u principu jako suhe i zato rijetko koristim mat ruž. Iako redovito koristim balzam za usne, vodim računa da mi je ruž što hidratantniji.

Zato sam se oduševila kada je Essence u svojoj kolekciji jesen/zima 2015 predstavila svoj novi proizvod Mini cheer lipbalm .






Započeti ću, kao i uvijek, počinjem sa izgledom proizvoda.
U ovom slučaju radi se o maloj, debeloj olovci sa pokopcem.  Olovka ima mehanizam na odvrtanje pomoću kojeg se proizvod lako koristi.
 Balzam dolazi u 13 nijansi, a ja imam nijansu I am charming #04.
Nijansa je crveno-ružičasta, prikladna za dnevni makeup. 
Balzam ima shine završetak, ali nije ljepljiv na usnama. 

Tekstura je lagana, balzamasta i jako ugodna na usnama. Balzam se lako se nanosi, čak i bez ogledala te pruža odličnu hidrataciju


Pigmentiranost je dobra i s jednim premazom nijansa u potpunosti dolazi do izražaja.
Što se tiče trajnosti na usnama, nije baš najbolja. Prava nijansa ostaje na usnama oko sat vremena ukoliko za to vrijeme ništa ne jedete. Međutim, pozitivno je što boja blijedi jednoliko



Praktičan mini-stick koji stane i u najtanju kozmetičku torbicu.
Cijena proizvoda je16,90kn.

PR proizvod

Jeste li već kupili svoj Essence Mini cheer lipbalm?




3 komentara

  1. Sasvim okej izgleda, dopada mi se kako stoji na usnama. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Očekivala sam manju pigmentaciju, ali zadovoljna sam, nije loše :) pretpostavljala sam da ne traje dugo na usnama, no nije mi to problem, kad nanosim iznova proizvod on se brže i troši, a volim vidjeti potrošene proizvode :) Mislim da bih mogla isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa je nijasna, moze se nositi u dnevnim prilikama :) Steta sto joj trajnost nije jaca strana, ali dobro, popravljam i one za koje sam 100% sigurna da ne mrdaju i da stoje celo vece :)

    OdgovoriIzbriši