srijeda, 1. travnja 2015.

GREEN GIRL: Just For Oil


Bog cure!
Ako me redovito pratite, reći ćete, pa ona piše ponovo post o istom proizvodu!
Istina je da sam u lipnju pisala post o Green Girl biljnom ulju istog naziva. Ali, znate da Green Girl ima individualni pristup njezi kože svake osobe.
 Tako sam se u studenom obratila Gabrijeli (koja je vlasnica firme Green Girl) s molbom da mi ponovo napravi ulje za lice ali ovog puta drugačijeg sastava, jer su potrebe moje kože bile drugačije! Naravno, o sastavu ulja odlučuje Gabrijela, nakon što sam joj ja iznijela svoje probleme s kožom lica.





Postepenim dolaskom zime, ja mijenjam svoju postavu u njezi kože. Nisam jedna od onih osoba koje iste preparativne proizvode koristi tijekom cijele godine, jer ni stanje moje kože nije isto tijekom godine. Vanjski uvjeti i te kako utječu na potrebe moje mješovito/masne kože lice.
Tražila sam da ulje bude malo hranjivije, naravno da utječe na smanjeno lučenje sebuma i da bude  manje masno. Napomenula sam joj da bi trebalo imati i anti-age sastojke. 
Prvo Just For Oil mi je bilo malo premasno. Nije mi bilo problem nakon upijanja ulja višak ukloniti blazinicom, ali mi se događalo da mi se šiške jako brzo 
zamaste, pa sam kosu morala češće prati.
Ulje je došlo u uobičajenoj tamnoj bočici od 30ml (vjerujte mi to je jako velika količina ulja jer ga je potrebno jako malo za jedan tretman lica). Bočica ima pipetu i ulje se lako dozira. 





Ovaj put, zbog svog sastava, moja koža bi ulje upila trenutno.

SASTAV


Kao i prvi put, ulje sam nanosila navečer, nakon čišćenja lica i nakon što bih lice bogato poprskala Wet the skin tonikom.
Učinak je bio fenomenalan! Moje lice je bilo lijepo nahranjeno, meko na dodir, dosadne bijele (pod neonskim svjetlom u kupaonici i te kako vidljive) bubuljice po bradi su se skroz povukle.

Vidljivo je da sam prezadovoljna Green Girl prirodnim proizvodima za njegu lica!
Jednostavno, ja Gabrijeli toliko vjerujem, da kada mi koža dođe u „minus fazu“, odmah joj se obratim za pomoć. 
Sljedeći paketić s odabranim proizvodima je već na putu prema Splitu!
Koristila sam puno proizvoda za njegu lica, različitog cjenovnog ranga i različitih proizvođača, ali moja koža najviše voli njene proizvode.
Iskreno, da se ne bavim bloganjem, gdje mi je, između ostalog, posao isprobavati različite preparativne proizvode, Green Girl preparativna kozmetika bi bila jedina koju bih koristila!
Just For Oil kao i ostale Green Girl proizvode možete naručiti klikom na link.
Cijena ulja je 120kn.

Koristite li Green Girl proizvode u njezi kože lica i tijela?
Kakva su vaša iskustva?


Broj komentara: 10

  1. Još niti jedan GG proizvod nisam probala, shame on me :D Jako mi se sviđa taj individualni pristup i imam u planu uskoro poslati i svoju narudžbu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, puno si propustila! Individualni pristup je po meni najbolji način odabira proizvoda

      Izbriši
  2. Onda si kao i ja :) baš sam prije 2-3 tjedna započela koristiti prirodno ulje iz identične bočice koju mi je smiksala od dečka mama jer ima nekoliko ulja kod kuće koja sakuplja, unutra se nalaze i ulja naranče i arganovo ulje :) i mogu reći da mi je koža isto tako mekana i čak mi podočnjaci više nisu izraženi i onako tamni kolutovi, vraća mi balans i puder mi se odlično stapa sa kožom! definitivno bi trebalo sad za ovo vrijeme se malo posvetiti uljima da nahrane kožu nakon zime...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ulja sam otkrila prošlo ljeto i stvarno su odlična u njezi kože lica.

      Izbriši
  3. I ja mijenjam proizvode koje koristim prema potrebama kože, odnosno moja koža ima drugačije potrebe u različitim godišnjim dobima :D Ovo ulje mi se baš sviđa i drago mi je što ti odgovara. Fotkice su ti baš divne :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam koristila ovaj proizvod, ali mi deluje bas primamljivo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi, svi Green Girl proizvodi su savršeni već samim tim što imaju individualni pristup svakoj osobi i poštuju potrebe samo tvoje kože

      Izbriši
  5. Moja obožavana Green Girl, nema joj premca!

    OdgovoriIzbriši