utorak, 23. rujna 2014.

WET` N` WILD The Naked Truth E3951 Paleta sjenila

Ova paleta je moj prvi proizvod Wet n Wild američkog brenda. Prošle godine njihovi proizvodi su stigli na police DM-a. Svi su poludjeli za ovim proizvodima....ne znam zašto sam ja ostala ravnodušna!

IMG_2236

Paletu sam dobila na recenziju ovog ljeta. Kako ljeti koristim minimalno makeupa, ova paleta je tek nedavno došla na red za isprobavanje.

Paleta dolazi u plastičnoj kutiji solidne čvrstoće sa prozirnim poklopcem. Odmah me oduševilo što je na poklopcu naljepnica, tako da „radoznali prstići" u dućanu ne mogu isprobavati sjenila! Proziran poklopac je zgodan jer odmah možete vidjeti kombinaciju boja sjenila u paleti.

IMG_2216

Na pozadini kutije nalaze se upute za jedan primjer look-a kojeg možete napraviti koristeći ova sjenila. Također,  na svakom sjenilu je otisnuta namjena base, eyelid, browdone, crease i definer što također može pomoći pri korištenju sjenila.

IMG_2220

U sklopu palete dolaze spužvasti aplikator i mala četkica, koje ja nisam koristila.

IMG_2229

Boje sjenila u paleti The Naked Truth E3951 su baš onakve kakve bih i sama odabrala! Volim nijanse smeđih sjenila i najviše koristim za svakodnevni look.

IMG_2232

Od pet sjenila u paleti, samo dva su mat. Ostala imaju lagani shimmer, ali stvarno lagani.

Iznenadila me kvaliteta ovih sjenila! Pri nanošenju se malo truse, dobro su pigmentirana (osim najsvjetlijeg), lako se blendaju. Koristila sam ih isključivo preko Artdeco baze i u tom slučaju su postojana cijeli radni dan!

Bez baze, ova sjenila su jako slabo pigmentirana i brzo nestaju sa kapka.

IMG_2746

Na gornjoj fotografiji vidite  swatcheve svih nijansi sjenila. Fotografije su napravljene su po danu, na suncu i bez korištenja baze.

MOJE MIŠLJENJE

 Wet n Wild The Naked Truth E3951 Paleta sjenila me ugodno iznenadila! Za paletu drogerijskog tipa, sjenila su stvarno kvalitetna.

U paleti se nalazi 6g sjenila, što je za cijenu od oko 50 kn odličan omjer cijene i kvalitete.

Wet n Wild palete možete kupiti samo u odabranim DM dućanima, a također možete posjetiti i njihovu Facebook stranicu (link).

Napomena: U recenziji sam napisala iskreno svoj osobni dojam, bez ozira što je ovo PR uzorak!

JESTE LI KORISTILI OVA SJENILA? KAKAV JE VAŠ DOJAM O NJIMA?

Broj komentara: 8

  1. Super nijanse, i ja takve najčešće nosim. Nisam još probala Wet n Wild sjenila, ali privlači me paleta Comfort Zone :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ovo je idealna paleta u kojoj imaš sve što ti treba :D
    i sama sam oduševljena kvalitetom njihovih sjenila,, i bojama koje su lijepo kombinirali,, ovakve zahvalne palete se nisu baš mogle naći kod nas, prije nego je stigao WnW :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo su jedine nijanse koje koristim, predobre su :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam vidjela paletu Comfort Zone, ali sjenila su stvarno kvalitetna

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se! Jako dobre palete drogerijskog tipa

    OdgovoriIzbriši
  6. znas da ih imam i ja. meni su bez baze ok, ali traju do 6h a sa bazom i do 8. kombinacije koje nude palete su raznovrsne, pa sve do samostalnogh korištenja jedne boje

    OdgovoriIzbriši
  7. Drago mi je sa da i tebi sviđaju, stvarno su odlične

    OdgovoriIzbriši