srijeda, 1. kolovoza 2018.

FILORGA: UV-Defence SPF50+ krema za lice


Kako u hrpi krema koje pružaju spf zaštitu odabrati ovu pravu koja će odgovarati vašem tipu kože? Odgovor je teško..jako teško.
Kroz recenzije krema spf zaštitom koje sam testirala (recenzija, recenzija, recenzija) prije svega nastojim vama olakšati posao i pružiti vam uvid u teksturu kreme i kako se ponaša na mojoj mješovito/masnoj koži lica.


Danas vam donosim svoj dojam Filorga UV-Defence SPF50+ kreme.

Obožavam Filorga proizvode i u zadnje vrijeme ih sve više koristim jer su se njihova anti-age svojstva pokazala na mojoj koži učinkovita. 



Opis proizvoda:
 Iznimno visoka zaštita od sunca: snažni filteri u kombinaciji s vitaminom E (koji je snažni antioksidant) štite kožu od štetnih UV zraka i slobodnih radikala.
- Anti-age zaštita: hijaluronska kiselina + NCTF® regeneriraju kožu. U isto vrijeme, ekstrakt smeđe alge, koji djeluje protuupalno, rehidrira dublje slojeve kože.
- Zaštita od hiperpigmentacija: ekstrakt hmelja regulira sintezu melanina te vidljivo smanjuje pojavu tamnih mrlja koje nastaju zbog UV zračenja.
Krema nemasne teksture, idealna za svakodnevnu uporabu tijekom izlaganja suncu, te nakon kozmetičkih zahvata.

Moj dojam:

Nakon tri tjedna svakodnevnog korištenja mogu reći da se radi o kremi sa kojom se osjećam sigurno jer pruža vrhunsku zaštitu od sunca. 
SPF50+ znači da proizvod ima SPF vrijednost od najmanje 60. S druge strane, UVA slova u krugu znače da je UVA najmanje 1/3 od SPF vrijednosti tj. vrijednost UVA je najmanje 20.
Tekstura kreme ide ka gušćoj, ipak se ovdje radi o kremi a ne o fluidu. Krema je bijele boje, lako se razmaže po licu i kada se upije u kožu bijeli trag nestaje. Meni je potrebno oko 15 minuta da se krema potpuno upije. To ovisi naravno o tipu vaše kože, pa će taj proces kod suhokožaca trajati znatno kraće. 



Ono što sam odmah primijetila je da krema pruža odličnu hidratizaciju i prije nje nisam koristila nikakav serum. Osobama sa masnom kožom, tijekom ljetnih vrućina, ne bih preporučila ovu kremu, ali tijekom zime bi im svakako odgovarala.
Ja sam nakon 15 minuta na lice stavila tekući puder i ta kombinacija se pokazala odličnom.
Kada je o sastojcima kreme riječ, tu je puno kvalitetnih anti-age sastojaka. Voljela bih da ima više antioksidansa (osim vitamina E) i da nema parfema.
Kod kreme se baš pri nanošenju osjeti miris koji srećom, brzo ispari sa kože. Ovo navodim da se znate ravnati ako ste osjetljivi na parfeme u preparativnim proizvodima.
U sastavu kreme su glicerin, saharoza i hijaluron koji povećavaju vlažnost kože.


Zaključak:
Filorga UV-Defence spf50+ krema je jedna od onih koja će vam pružiti izvrsnu zaštitu od sunca. To je krema bez alkohola i bez upitnih sastojaka. Lijepo će vam hidratizirati kožu lica i odlična je podloga za makeup.
Krema se može kupiti u bolje opskrbljenim ljekarnama po cijeni od 258kn za 40ml proizvoda.

PR proizvod

Volite li Filorga proizvode?
Koji je vaš najdraži Filorga proizvod?


2 komentara

  1. Nisam probala.Moram.priznati da su mi cijene malo previsoke.Trenutno koristim Bioderma Photoderm i ok mi je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijene Filorga proizvoda su visoke, ali zato svaki mjesec u pojedinim ljekarnama imaju popust od 30%

      Izbriši