srijeda, 26. srpnja 2023.

SKIN1004 MAGADASCAR CENTELLA HYALU-CICA BRIGHTENING TONER

 


U njezi kože najveći fokus uvijek stavljam na hidratizaciju. Retinol, kiseline i ostale aktivice isuše kožu te je nakon njih treba kvalitetno hidratizirati. Zadnjih par tjedana testirala sam Madagascar Centella Hyalu-Cica Brightening Toner korejskog brenda SKIN1004.

SKIN1004 je nagrađivani korejski brend za njegu kože. Njihovi proizvodi su hipoalergijski a glavni sastojak im je Centella Asiatica koja potječe sa Madagascara (jedna od najkvalitetnijih na svijetu). Svi proizvodi su blagi, umirujući i nekomedoni. Namijenjeni su svakom tipu kože, a posebno će u njima uživati osjetljiva koži lica.



Pakiranje i tekstura:
Cijelu Hyalu-Cica liniju proizvoda karakterizira nježno plava boja. Dizajn je čist i jednostavan nalik ljekarničkom proizvodu.
Tonik dolazi u plastičnoj boci od 200ml. Voljela bih da ima pumpicu jer ovako kada ga sipam u ruku uvijek malo prolijem. 
Tekstura tonika je potpuno prozirna, nalik vodi. Radi se o laganoj i nemasnoj formulaciji koja se lako upije u kožu i ne ostavlja nikakav trag za sobom. Ima blag i osvježavajući miris koji brzo ishlapi.


Sastav:

Ključni sastojci su: Hyalu-Cica fomula (hidrira i umiruje kožu); AHA i LHA-Beta-lipohidroksi kiselina (vrsta BHA kiseline) rade blagi piling kože; ekstrakt Centelle Asiatica koji hidrira i umiruje kožu.



Kako se koristi tonik:
Tonik se stavlja na čisto i suho lice kao prvi korak njege. Može se staviti na blazinicu ili izravno na dlan (što mi je puno draže), te se lagano utapka u kožu. Kada se tonik upije (kroz par minuta) nastavlja se uobičajena njega kože.


Moje mišljenje:
Znate da sam zadnjih par godina u rutinu uvodila jedan po jedan korejski skincare proizvod. Sada obožavam takav način njege kože i vjerno ga se držim.
Kod Madagascar Centella Hyalu-Cica Brightening Tonera sviđa mi se lagana tekstura koja se lako uklopi u svaku rutinu. Drago mi je da za sobom ne ostavlja mastan ili ljepljiv trag jer mojoj, tijekom ljeta mješovitoj koži, takvi proizvodi ne odgovaraju. 
Kao i svaki tonik, koristim ga ujutro i navečer kao prvi korak nakon temeljitog čiščenja lica. Kada se tonik upije u kožu stavim neki serum (vitamin C, serum sa peptidima, 2% salicilne kiseline) i na kraju laganu kremu (fluid sa zaštitnim faktorom ujutro, hidratantnu kremu navečer).
Tonik lijepo umiri kožu nakon boravka na plaži. 
Da zaključim, Madagaskar Centella Hyalu-Cica Brightening Toner je kvalitetan proizvod stoga preporučam da ga isprobate. 

Veliki izbor SKIN1004 proizvoda možete kupiti na Beauty Garden web shopu, gdje je trenutna cijena tonika 24,9 eura.


PR post

Koristite li tonik u svojoj skincare rutini?
Volite li korejske proizvode za njegu lica?










Nema komentara